"Muž, ktorý vynesie rozsudok, sa musí chopiť meča..."
Budova senátu, Coruscant, 3685 BBY
Hnal si sa chodbami pokrytými zamatovými kobercami hneď za majstrom Zywolfom. Míňali ste jednu kanceláriu za druhou na jednej strane chodby a na tej druhej prenikalo cez oblúkové okná medzi stĺporadím slabé, poobedňajšie slnko. O vašej misií si nemal ani najmenšie informácie a tak si mohol len hádať, prečo ste sa vybrali do najvyšších poschodí Budovy senátu, kde majú svoje kancelárie len najvýznamnejší senátori a samotný Najvyšší kancelár. Takmer si vrazil do svojho majstra, keď prudko zastal a otočil sa doprava. Všimol si si, že stojíte pred veľkými dvojkrídlovými dverami, vedľa ktorých sa vynímal zlatý štítok s menom. Borran Sula, Senátor za Corellianský systém, Predseda Obchodnej komisie
Majster Razy Zywolf na teba vrhol krátky, prísny pohľad a dvere pred ním sa prudko otvorili do obidvoch strán. Obaja ste vstúpili do polkruhovej miestnosti. Z ľavej strany, zhruba do polovice polkruhu, bola stena potiahnutá , pokrytá poličkami s najrôznejšími predmetmi a vitríny s vyznamenaniami zo zlata, striebra a platiny. Druhú polovicu polkruhu tvorila presklená stena, ponúkajúc nádherný výhľad na Senátnu štvrť Coruscantu.
Za veľkým mahagónovým stolom stál vysoký postarší selonian, v drahých purpurových róbach oblečených na hnedastej srsti. Krk mu zdobil zlatý náhrdelník vykladaný drahými kameňmi, v strede so zafírom veľkým ako päsť malého dieťaťa. Hlbokými čiernymi očami vás uprene pozoroval, zatiaľ čo sa pohrával s dlhými fúzikmi, ktoré mu vyrastali okolo nosa.
"Očakával som vás, Majster Jedi", povedal vľúdnym, mäkkým hlasom.
"Zdravím vás, senátor Sula. Moje meno je Razy Zywolf a toto je môj padawan Bastog Maled", predstavil vás oboch tvoj majster a úctivo sa uklonil.
"Prosím, sadnite si", vyzval vás láskavo senátor a sám sa posadil do veľkého tmavého koženého kresla. Pre vás zostali dve pohodlne vyzerajúce stoličky vedľa seba pred jeho stolom. Majster Zywolf prijal jeho pozvanie a sadol si oproti nemu. Senátor prešiel rovno k veci.
"Iste chápete, že pre seloniana nie je jednoduché dostať sa na tak významnú pozíciu v senáte. Povedal by som dokonca, že mnohých neteší moje menovanie do funkcie predsedu Obchodnej komisie Republiky", vyjadril svoju obavu senátor Sula znepokojene.
"Samozrejme", pritakal mu tvoj majster, "no stále nerozumiem, k čomu potrebujete pomoc Rádu."
"Práve k tomu sa dostávam", povedal senátor a nervózne sa poobzeral okolo seba. Posledné slová takmer zašepkal: "Niekto sa ma pokúša zabiť!"