Korriban, stoky, Starcova skrýš II
Jak ??? to je mám jako připálit k sobě ??
Skusil jsem připálit šest krys k sobě a zároveň se jim dostat do hlavy a dát vedení jen jedné kryse nad všema no asi se to nepovede ale proč to nezkusit
výcvik pro YavineCzek Tor
Moderátor: Moderátoři
Minie pokrčila rameny, což u ní vypadalo poněkud bizarně.
<mistr poutkuje>
Natočila se k tobě tak, abys mohl vidět, jak jsou "její" krysy k sobě přichycené - a chtě nechtě jsi užasl. Byly totiž k sobě za ocasy přivázané - a jen místy jsi postřehl nějaký drobný steh.
<dlouho trvat být takhle dobrý>
------------------------------------------------------------------
P.S. budu mít poznámku k tomu v SB:
3.týdny = 3*7 = 21 dní
Dnes je 27.4., tvoje odpověď byla z 19.5. ---> 7 dní (jeden týden).
Jinak zcela pochopím, když se poptáš mezi ostatními moderátory po tom, jestli by nechtěli přebrat tvůj výcvik.
Pokud najdeš někoho, kdo ti bude vyhovovat víc, vadit mi to nebude a výcvik v pohodě předám. 
Minie pokrčila rameny, což u ní vypadalo poněkud bizarně.
<mistr poutkuje>
Natočila se k tobě tak, abys mohl vidět, jak jsou "její" krysy k sobě přichycené - a chtě nechtě jsi užasl. Byly totiž k sobě za ocasy přivázané - a jen místy jsi postřehl nějaký drobný steh.
<dlouho trvat být takhle dobrý>
------------------------------------------------------------------
P.S. budu mít poznámku k tomu v SB:
3.týdny = 3*7 = 21 dní

Jinak zcela pochopím, když se poptáš mezi ostatními moderátory po tom, jestli by nechtěli přebrat tvůj výcvik.

- YavineCzek
- Učedník
Chvíly jsem se díval na minii a promýšlel jak udělat aby jeden mozek ovladal víc těl. Je k těmto "pokusum" nějaká knižní dokumentace ?"
Mmm kde je nějaká jehla a nit ?? Rád bych to taky skusil ale myslim že bez jehli a niti to nebujde Podíval jsem se do teraria a vybral si nejvetsi krysu a poté jsem si vybral dve male krysy a přivazal je ocasama k té velké a poté jsem se pokusil nahlodat mozky malích krysy temnou stranou síly
Chvíly jsem se díval na minii a promýšlel jak udělat aby jeden mozek ovladal víc těl. Je k těmto "pokusum" nějaká knižní dokumentace ?"
Mmm kde je nějaká jehla a nit ?? Rád bych to taky skusil ale myslim že bez jehli a niti to nebujde Podíval jsem se do teraria a vybral si nejvetsi krysu a poté jsem si vybral dve male krysy a přivazal je ocasama k té velké a poté jsem se pokusil nahlodat mozky malích krysy temnou stranou síly