Výcvik pro Ash Neodar (Neodar)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Výcvik pro Ash Neodar (Neodar)

Příspěvek od Pear »

Křížník třídy Hammerhead, někde v systému Horuset.

Tady už jsme skončily. Vrátíme se na Korriban, a podáme hlášení.
Křikne na tebe zepředu tvůj společník, sith, se kterým jsi byl nyní na misi. Mise skončila úspěšně, a všechno co jste potřebovali jste získali, nehlědě na to, kolik mrtvol na zemi pod váma leželo. Jmenoval se Keith, a ve vlastnostech ti byl z části podobný. I tak tohle byla vaše první mise, kde jste spolupracovali. Ještě máš v živé paměti váš tréning, který musel po několika hodinách ukončit váš učitel, protože ani jeden z vás nedokázal získat ani na chvilku nad tím druhým převahu. Sice si to nepomatuješ zrovna nejlépe, ale pravdou je, že Keith vstoupil poprvé na akademii jako učedník asi o dva dny později než ty.
Keith se ještě jednou na tebe otočil, a mávl na tebe rukou, aby jsi šel za ním, míříc si to k vaší lodi, kterou jste sem přiletěli. Při cestě nohou nešetrně odkopával těla, některé, konkrétně ty těžší, překračoval. Oboum se už houpali světelné meče u opasku, protože vám bylo jasné, že loď je "čistá". Otevřeli jste dveře turbovýtahu, který vás poslal přímo k vchodu k vašeho transportu "domů", jenž pevně dokoval na straně křižníku. Byly jste v soustavě Horuset, tedy v soustavě, kde se nachází i Korriban, takže cesta zpět byla pouze otázkou maximálně několika desítek minut.
Hned jak jste oba úspěšně nastoupily, hned jste si to namířily do pilotní kabiny. Keith zaujal místo pilota, na tebe zbylo místo ko-pilota. Cuknutím lodi jste se odpojily od křižníku, a když jste odletěli do bezpečné vzdálenosti, Keith zmáčkl tlačítko, které aktivovalo nálože, které jste umístily počas své mise. Loď vybouchla, a po chvilce už na jejím místě mimo trosek nic nebylo. Namířily jste si to do hyperprostoru, a Keith zavřel oči. Byl to těžký den, protože tento křižník jste stopovali bez odpočinku dva dny. Podíval se jedním okem na tebe a prohlásil.
V hyperprostoru budem ještě dlouho, tak se taky prospi, unavenej sith je horší než mrtvej sith.
Zavřel oči, a tebe, ani okolí si už nevšímal.
Tvůj první post...měl by obsahovat trochu myšlenek, pocitů, náznaků jak jednáš, co si myslíš o okolí. Vzpomínky, cokoliv. Máš tam spoustu, a teďka opravdu spoustu náznaků, které se dají rozvést. V první odpovědi jde o to, aby jsi ukázal, co v tobě je, jako hráči, a jak se chovíš jako postava za kterou hraješ...Takže se neboj rozepsat, a děj moc posouvat tady ani nejde, proto třeba na konci usni, nebo podobně, rozhodně nedělej nic za jiné postavy, mluv jenom za sebe, a chytej se toho, co sem napsa. ;)
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Neodar
Učedník
Učedník

Příspěvek od Neodar »

Sithská loď, na cestě ke Korribanu

Jen si spi, já ještě unavený nejsem. belskne mi okamžitá odpověd hlavou. Ale nahlas řeknu jen :
Jistě, dojdu si do své kajuty, Keithe
Stejně už mě neslyší... Otočím se od něj a dám se na procházku po lodi, cestou mijím několik členů posádky, kteří se rychle dají svou cestou, jen ať jsou co nejdále ode mne.Tak to má být. I když jsem jen učedník. Znají své místo. Kráčím pomalu dál, ruce za zády, až konečně dojdu k prázdné místnosti s tréninkovým bojovým dronem. Aktivuji terče po celé místnosti a spustím drona. Zvedne se ze země, zabliká a už střílí. Jediným pohybem vytáhnu meč a začnu odrážet střely. Postupně zhasínají terče na všech stěnách a já odpálím poslední výstřel zpět na drona.Hloupý robot... střílí pomalu. Na akademii máme lepší. Celé to trvalo asi minutu a já se ještě cítil svěží. Dal jsem si tedy pár protahovacích sviků. Po několika dalších minutách už jsem stál u okna a sledoval přibližující se povrch Korribanu.
Doma
Oko se rudě zablýskne.

----------------------------------------------------------
Snad to stačí :)

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Sithská loď, u Korribanu

Jsme doma.
Ozve se z pilotní kabiny, a i když je tato informace pro všechny zbytečná, do jednoho jste zpozorněli, i když jenom na chvilku. Před váma se rozprostřel klenot Sithských srdcí, váš domov, a konečná mnoha temných pánů.
Vy jste si to suveréně namířily k akademii, přistáli jste ovšem v osade Dreshdae.
Ještě si musíme něco zařídit.
Prohlásil Keith, který se právě objevil před tebou.
Můžeš jít se mnou, nebo si to namířit na akademii, tvoje volba.
Ihned se otočil, a vydal se k východu z lodi. Vypadal neklidně, ale posádka se chystala ke startu na akademii. Počítalo se s tím, že kdyby jsi šel za Keithem, jdeš s ním do osady, když zůstaneš na lodi, doletíš až na Akademii.
Darth Revan ♥

Neodar
Učedník
Učedník

Příspěvek od Neodar »

Sithská loď, cesta na akademii

Nemůžu, musím do akademie, výcvik nepočká a já musím být vždy připraven.
Kývnu na Keitha a myšlenkami jsem už v akademii. Čím dřív tam budu, tím líp. Musím prozkoušet ty nové bojové droidy a drony..tenhle stál za starou belu. Loď se pomalu zvedá a já vidím Keitha jak jde k osadě. Položím ruku na jílec světelného meče a temně se usměju.Jak já miluju boj. Ani celý křižník nedokázal udolat mou chuť po boji. Ruka se mi třese nedočkavostí. Meč se aktivuje a jeho rudá záře mě zcela pohltí, jen levé oko je po boji pořád nedočkavé...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriban, Sithské doky.

Loď, jejíž jsi byl pasažérem hladce a lehce dosedla na přistávací plochu. Rampa se otevřela, a před ná stál venku jeden z Mistrů.
Předpokládám, že všechny data jsou na lodi. Ten druhej učedník byl měl být v Dreshdae, pokud se nepletu. Ty běž do svého pokoje. Máš deset minut, pak má pro tebe mistr O'oth připravený nějákou práci.
Poví mistr jednotoním hlasem, který je produktem jeho náhražky hlasivek, které mu už přestali dávno sloužit. Ještě než jsi přišel na akademii už tento přístroj měl, a ty jsi ho tak znal odjakživa. Když si sestupoval dolu po rampě, těsně jste se míjeli s mistrem, který se ani nesnažil vyhnout, a narazil do tebe svým ramenem. Zatímco ty jsi málem přepadl z rampy, s mistrem to ani nehlo. Přišlo k tobě několik akolytů, což byly prakticky otroci, pro které jsi byl i ty, pouhý učedník, nadžazený. Jejich úkolem bylo vás vodit po akademii, a dělat vše, na co budete potřebovat, pokud to nebude v rozporu s akademií. V tom případě to měli povinnost nahlásit jednomu z mnoha mistrů, což by pro vás skončilo smrtelně.
Darth Revan ♥

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“