Výcvik pro Michala Ni´L-Rema (michal)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

michal
Učedník
Učedník

Příspěvek od michal »

Coruscant - chrám (učebna)

Yoda si sedl na stoličku a říkal něco v tom smyslu že síla je dar a měl by být využíván. Odpověděl jsem mu Ano mistře chápu. Slibuji že od teď budu sílu využívat víc. Mohu již odejít? Mistr neodpovídal a tak jsem se otočil a šel ke dveřím. Yoda mě však zpátky nezavolal a tak jsem odešel z učebny a nechal v ní Yodu samotného.

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Garth Devilman »

Chrám

Vyšel jsi z učebny a vyrazil na čerstvý vzduch. Koneckonců byla to dnes tvá poslední hodina, a tak nebyl jediný důvod proč se zdržovat v chrámu. Zamířil jsi na terasu kde si hráli o něco málo mladší younglini. To, že si hrály by samo o sobě až tak nebylo důležité, kdyby si ovšem nehráli na bitvu. Jistě dalo se to pochopit. Válka byla na samém počátku a pro udržení míru byl potřeba snad každý Jedi. Jenže v téhle válce šlo o víc. Separatisté zabírali planetu po planetě, systém po systému a rytíři byli rozprášeni po galaxii. Ztráty nebyly hned na začátku zrovna malé, což u některých vzbuzovalo touhu po odplatě. Nejmladšími počínaje…
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

michal
Učedník
Učedník

Příspěvek od michal »

Chrám

Přesto že jsem chápal jak je důležité tuto válku vyhrát, přesto se bojím chvíle kdy i mě pošlou do boje. Jediové mají přeci udržovat mír v galaxii a ne válčit. Sice je pravda, že když pomáháme vojákům přibližujeme se rychleji ke konci války a tedy i k návratu k míru, ale kdyby tady byl můj satrý mistr Qui-Gon Jinn, řekl by že tato válka je problémem Republiky a ne Jediů. Souhlasil bych s ním. Najednou jsem za sebou ucítil něčí přítomnost. Otočil jsem se a zjistil jsem že za mnou stojí nikdo jiný než Qui-Gon Jinn. Nechápal jsem jak je to možné. Byl jsem přeci na jeho pohřbu kde bylo jeho tělo spáleno. Mistr vycítil moje podezření a řekl mi: Ahoj Michale dlouho jsme se neviděli, vím že je to trochu divné ale mistr Yoda zařídil moje naklonování. Nevěděl jsem co si o tom mám myslet. Potřeboval jsem jistotu. Napadlo mě jestli to je Qui-Gon tak bude jistě znát odpověď na mou otázku. Mistře, jestli jste to opravdu vy tak mi řekněte kde a jak jste mě našel, kolik mi bylo let a jaký výcvik mám kromě používání síly?

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“