Výcvik pro Arves Jace

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Výcvik pro Arves Jace

Příspěvek od Xavier »

Carida, výcvikový polygon

Seděl jsi na svém místě v obrněném břiše AT-AT. Při dnešním výcviku jste si měli procvičit výsadek a útok na opevněnou pozici.
Výcvikoví instruktoři se vám již nějakou dobu snažili namlátit do hlavy opatnost při lezení z tohoto kolosu, a hlavně aby vás onen kolos nezašlápl. Dnes jste jim měli předvést jak dobře jste si ony poučky vzali k srdci. Navíc piloti AT-AT byli také kadeti, takže jste si museli dávat pozor i na možné chyby z jejich strany.
Tvé bílé brnění bylo ozdobeno modrými doplňky, díky němuž bylo jasně poznat ke kterému týmu patříš.
Houpavě jste se klátili v rytmu kolosových kroků. Občas jste zaslechli jak pilot vypálil, ale hlavní část útoku byla jen a jen na vás. Zatím jste však čekali, v šeru až vás čas příjde.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arves Jace »

Carida - výcvikový polygon:

Po několika dalších výstřelech kolosu, jsem se konečně dočkal už jsem byl lehce znervózněn čekáním uvnitř kolosu, který se kolébal a otřásal při každém výstřelu.
Z kokpitu se ozval velitel At-At.
Velitel:Jsme na cilove pozici, můžete vyrazit.
S očekáváním jsem se vrhl, za stormtroopery a byl potěšen, že už se At-At nehýbe. Došel jsem k průlezu a čekal až se stormtroopeři, kteří byli předemnou spustí na lanech na pevnou zem. V této volné chvilce jsem si překontroloval svůji blasterovou karabinu E-11. Zbraň byla plně nabyta, tak jsem se chytnul lana a začal se spouštět z At-At.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Chytil ses lana a sjel po něm dolů na zem, ustoupil jsi, aby mohli sjet i další.
Obě AT-AT stála a vypouštěla vojáky.
Kus před vámi jsi viděl základnu, kterou jste měli vzít útokem. Okamžitě sis všiml mohutné obrany proti vozidlům. AT-AT tedy nemohli pokračovat, dále zde bylo několik linií zákopů, první byla od vás jen pár metrů. Byla prázdná, transportérům se ji zřejmě povedlo jí vyčistit.
Tví spolubojovníci se do ní vrhali aby byli v krytu a získali přehled o situaci.
Vše bylo poněkud chaotické.
Nikdo zde totiž nebyl ve vůdčím postavení. Nikdo zde nevelel. Bylo zde jen několik jednotlivých vojáků.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Po zhodnocení situace, jsem se rozběhl jako ostatní stormtroopeři do první linie zákopů. Bylo mi jasné, že jsem tu sám za sebe, protože bylo velice nepravděpodobné, že by mě někdo kryl záda. A to znamenalo jediné, musím si je krýt sám. Né, že bych na to nebyl zvyklý, ale bylo to cvičení ve, kterém jsem se chtěl předvést. Doběhl jsem do zákopů, který byl plný stormtrooperů. Ze zákopu jsem viděl druhou linii zákopů. Bylo v ní několik cílů, které jsme měli za úkol dobýt.
Mír je lež, existuje pouze vášeň.
Vášni dosáhnu síly, silou dosáhnu moci.
Mocí dosáhnu vítěztví, díky vítěztví
jsou mé řetězy zpřetrhany.
Síla mě osvobodí.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Palba prolétávala oběma směry. Několik stormtrooperů nedaleko tebe bylo zasaženo palbou a spadlo na zem. Používali jste pouze omračující výboje, takže se o raněné nikdo nějak zvlášť nestaral. Pouze na palbu z protitankových děl jste si museli dávat pozor. Neboť ta, ač se staženou energií výstřelů vás mohla nepěkně zranit.
Několik vojáků se pokusilo vzít ztečí další zákop, ale jelikož se jednalo o pokusy malého počtu jednotlivců tak byli vždy odraženi.
Bylo očividné že bez nějakého stupně organizacese dál nedostanete.
Mezitím vylezli z kolosů všichni kadeti.
Oba AT-AT se stáhli, neboť byla jejich pozice, pro těžké zbraně, neudržitelná.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Situace byla, hrozná. Nedostali jsme přiděleného velitele a díky tomu jsme se chovali značně chaoticky. Teď už mi bylo jisté, že se budeme muset přeskupit. A sami se mezi sebou dohodnout na velení. Rozhlédl jsem se okolo sebe, abych znovu zhodnotil situaci a podíval se případně jestli se nesnaží někdo provést proti útok. Nikde jsem nikoho neviděl, tedy krom nepřátelských vojáku v druhé linii. Rozhlédl jsem se také po první linii, abych zhodnotil naši situaci. A pak zavolal na nejbližšího stormtroopera.
Musíme zkoordinovat náš útok jinak nemáme šanci.
Při čekání na odpověď jsem vyslal k druhé linii, několik výstřelů ze své E-11-ky. A sledoval ionizovaný plyny díky němuž bylo možné výstřely vidět. Bylo mě jasné, že na takovou vzdálenost nemohu nikoho zasáhnout a už vůbec ne omračovacím výstřelem. A taky se tak stalo.
Síla mě osvobodí.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Fakt? No to by blbej neřek!
Odpověděl ti ironicky.
Tak to skus skoordinovat. Máš mojí morální podporu.
Křikl ještě na tebe a vypálil několik ran po nepřátelích.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Odpověď stormtroopera mě velice překvapila. Chvilku mi také trvalo než jsem na ní zareagoval.
Jsi velice hodný, ale tvoje morální podpora, je mi asi tolik platná jako naše ustupující. AT-AT. Prostě jen svolej všechny stormtroopery a laskavě se pohni. Teda pokud chceš tenhle výcvik úspěšně splnit.
Po těchto slovech jsem popošel, abych tak nedal stormtrooperovy možnost na reakci a soustředil se na zhodnocení situace. Náš pošet se mírně snížil, ale pořád nás bylo dostatek na úspěšné dokončení výcviku.
Síla mě osvobodí.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Polib si brnění!
Zařval na tebe.
Nebudu tu kvůli tobě běhat jak nemoudrej. Od čeho máš sakra vysílačku?
Dodal ještě.
Naposledy upravil(a) Xavier dne 25.5.2009 20:38:25, celkem upraveno 1 x.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Jeho odpověď mě celkem rozzlobila a měl jsem chuť dát mu pořádnou ránu. Ale to by bylo neprofesionální. A tak jsem se rozhodl se stormtrooperem ještě promluvit.
No brnění si klidně políbím. Ale nejdříve by musela fungovat moje vysílačka. Možná je jen rozbitá, ale spíše se mi zdá, že nás ruší. Možná, že chtějí právě tohle. Protože nezformovaní jsme zranitelní.
Moje konstatování stormtroopera asi zaujalo. Možná, že se i snažil použít vysílačku. No uvidíme, třeba mám jen poruchu.
Hned potom jsem se rozhlédnul po okolí a sklonil se do zákopu. Jelikož jsem uviděl několik nepřátelských vojáků blížících se k naší pozici. Připravil si zbraň a čekal na vhodný moment.
Síla mě osvobodí.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Voják vedle tebe zaklekl do zákopu a něco dělal, co jsi neviděl.
Tebe více zajímali vojáci co se vás pokusili vzít útokem.
Jejich útok byl podobně chaotický jako váš předchozí, takže se nedostali daleko.
Voják vedle tebe mezitím poklepal na rameno a něco mu řekl. Oba se poté rozdělili a šli na opačné strany.
Náhle jsi uviděl něco nepříjemného, snaipery.
Jeden výstřel tě minul jen o milimetry, mnozí takové štěstí neměli.

Arves Jace
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Sakra tak to bylo těsný, skrčil jsem se do podřepu. A doufal, že zákop mi poskytuje dostatečnou ochranu. Potom jsem zařval.
K zemi, snipeři.
Ohlédnul jsem se kolem sebe, jestli mě vůbec někdo vnímá. A bylo patrné, že vnímá několik stormtrooperů se sklonilo stejně jako já. Avšak někteří se nestihly sklonit, nebo mě neslyšely. Protože jsem uviděl spadnout několik stormtrooperů na zem. Byly omráčeni. A to znamenalo, že z výcviku jsou jasně venku.
Podíval jsem se na stromtroopera vedle.
Tak co je s tím spojením? Ruší nás nebo je to u mě?
Naše situace byla jasně velice špatná a pokud se nestane zázrak, tak bude naše cvičení neúspěšné a to by bylo zlé, velice zlé.
Síla mě osvobodí.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Všichni vojáci, i ti co tě zřejmě neslišeli, zalehli do zákopu a snažili se příliš nevystrkovat hlavu.
Voják co jsi se s ním bavil, a poté odběhl, se opět připlazil zpět.
Tak sme rušený. Na koncích zákopu fungujou vysílačky normálně. Těsně u stanaviště sniperů je rušička.
Začal ti líčit své zjištěné informace.
Řek sem jim tam rovnou aby na útok počkali na nás, abysme je byli schopný dobít s co nejméně strátama.
Dodal ještě.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“