Dlo Xoon - výcvik

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Ithorian

Příspěvek od Ithorian »

Coruscant-chrám Jedi, dětské oddělení

Jde ti to!
Vůbec to není špatné na první pokus.
Vážně!
Jenom to ještě párkrát zkus a pude ti to skvěle!
říkám Satori.
Ach...
Je vážně hyperaktivní.
pomyslím si a zašklebím se pro sebe.

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

Satori se usilovně pustila do tréninku a ani napodruhé či napotřetí nebo na počtvrté to nebylo "ono" - nicméně jak ses tak díval, její pomyslný nepřítel by variacemi získal spoustu ošklivých zranění jako je třeba rozpárání břicha shora dolů, přeseknutí krční tepny a tak podobně.
Rozhodně v sobě měla zabijácké instinkty a pokud nestála proti něčemu živému (čemu se až neuvěřitelným způsobem bála ublížit), působily s přihlédnutím k jejímu věku krajně nepatřičně.

Tak to fungovalo nějakých dvacet minut, během nichž jsi mohl občas zavnímat Yodův bdělý dozor - kombinovaný s povídáním si s ostatními žáky.
Posléze se malý zelený mistr přesunul k vaší skupince a obrátil se rovnou na tebe: Jak, mistře malý, spokojen jste s padawanky své výkony?
Z Yodovy tváře vyzařovalo laskavé pobavení, nicméně Satori se v rozpacích poněkud naježila.

Ithorian

Příspěvek od Ithorian »

Pozoroval jsem pokusy Satori o můj chvat, který ovšem pořád ji to nějak nešlo.
Ta její variace... říkám si pořád do kola, když ke mě najednou příjde mistr Yoda. Na jeho otázku odpovím:
Má dobré výkony, mistře Yodo.
Ale prosim vás, neříkejte mi mistře, co by si pomyslela Satori.
řeknu mistru Yodovi a koutkem oka se podívám k Satori.
Pořád to ení vono.
Prostě... mi připadá jako "zabiják".
pošeptám mistru Yodovi. Poté přejdu k Satori.
Pořád máš něco s tou rovnováhou, Satori.
Zkus se zbavit svého loveckého instinktu.
Možná poté to dokážeš.
řeknu Satori a opět přejdu k mistru Yodovi.
Třeba už jí to tečka půjde. řeknu si pro sebe.

Elinor Yall

Jak o padawana svého mistr stará se, tak pečuješ ty o ni nyní, nasadil Yoda svůj oblíbený laskavý úsměv, i když jsi v očích zahlédl i záblesk poněkud záludné pobavenosti.

Satori na tebe koukala, cože si to má hlídat, a přikývla, jako že tedy rozumí.
Další pokus dopadl o poznání lépe a další ještě líp; vlastně se moc nedal odlišit od toho, co jsi předváděl ty. Na togrutce bylo vidět, jak se soustředí na to, aby vše dělala správně.
Učitel dobrý z tebe jednou bude jistě, vyrušil tě z kochání nad tvým pedagogickým úspěchem Yoda a zachichotal se.
Vliv dobrý na sebe vy máte, ve dvojici příště cvičit budete.
Pak se ještě obrátil k Satori, pochválil ji za pokrok, zejména pokud jde o krocení loveckých sklonů, a vaši vyučovací skupinku rozpustil.

Tak, co teď? koukla na tebe togrutka. Máme tu ten skleník. A v něm jsem našla něco móc divnýho!
Tvářila se, že by ráda uspořádala menší výpravu, ale pokud bys přišel s nějakým vlastním návrhem, rozhodně by ho nezavrhla okamžitě. A možná i vůbec ne.

Ithorian

Příspěvek od Ithorian »

Coruscant-Chrám Jediů, dětské oddělení

Ach!
Ten skleník.
Tak se pojďme do něj podívat.
vyzvu Satori a pomalým krokem jsem vyšel ke skleníku.
A co bys řekla na to, kdybychom si po naší "výpravě" zašli na oběd? zeptám se Satori cestou ke skleníku.

Elinor Yall

Má být zelenina s huttskou omáčkou, přikývla Satori. Teda, mistr Yoda bude mít asi svůj guláš, ale to už je lepší oficiální menu.
Přidala do kroku a brzy jste se ocitli na plošině mezi schody a výtahem.
Takže máme na výběr, jestli to vezmeme pěšky, nebo se svezeme. Radši bych...
V tu chvíli dveře turbovýtahu cinkly a z něj se vynořila skupinka pěti starších, asi jedenáctiletých padawanů dost živě diskutujících na téma hyperprostorové navigace, a bez povšimnutí vás minula.
Satori se v první chvíli přikrčila do stínu chodby a vrhla po procházejících ostražitý pohled, ale sotva zmizeli, zas se jí vrátila dobrá nálada.
No, je to na tobě, usmála se.

Ithorian

Příspěvek od Ithorian »

Zelenina s huttskou omáčkou... fůůůj... pomyslím si.
Poslouchám Satori, když najednou zamklne a dveře turbovýtahu se otevřeli a znich vyšli starší padawani, kteří se živě bavili o hyperprostorové navigaci. Bez povšimnutí nás minuli, a Satori mi dala na výběr jsetli chci jet výtahem nebo jít pěšky. Po krátkém rozmýšlení jsem se rozhod.
Co kdybychom to vzali pěšky, a ehm... si povídali? řeknu Satori stydlivým hlasem.

Elinor Yall

Jo, tohle jídlo je fakt hnus... za tu dobu, co jsem tady, ho uvařili už potřetí. Říkala jsem Yodovi, jestli mu to chutná, a von říkal, že stejně obvykle jí něco jinýho než co je v nabídce, zahrnula tě Satori nevyžádaným souhlasem na téma "strava v chrámové jídelně a zatvářila se zamyšleně. Teda, zajímalo by mě, co jí...
Po chvíli ji napadlo, že by měla nějak odpovědět na tvou otázku a zazubila se.
Jasně. A o čem? Chceš něco konkrétního vědět, nebo budem řešit, co slina na jazyk přinese?
Pustila se do schodů tempem vpravdě togrutím, nicméně jsi docela jasně vycítil, že povídání si by bylo více než vítáno.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“