Kamino.
Když jsi ležel zde na střelnici, měl jsi za sebou již několik ostrých misí, a spoustu zářezů na pažbě. Střelnice se, mimo výstřelu, dala považovat za tichou. ..
Zásah!
Prohlásí vedle tebe ležící klon, když se úspěšně trefí do terče, který pro něj byl dlouhou dobu těžkým oříškem a za to schytá pouze ostré pohledy ostatních. Ty jsi konkrétně na místě s číslem 13, které ti bylo přiděleno již od tvého začátku, a na které pravidelně nastupuješ, spolu s dalšímy Advenced Recon Commandy. Zatím to byl jeden z těch lehčích tréningů, aby jste se dostali do kondice, před větším úkolem, který vám bývá každý Kamionánský měsíc přidělován. Mandalorián, který si vzal na starost vaší skupinu celou dobu nečinně stojí na místě, viděl jsi se ho ohlédnout pouze jednou, a to když onen klon zakřičel. Ono ticho, které přerušovala jenom palba z blasteru a zvuk kovu, dorazívšího na terč, přerušil svými slovy mandalorián.
Ještě si deset minut zastřílejte, a vyrazíte do akce. Opět Alderaan.
Ihned na to se odebere pryč, nechajíc vás tam dále cvičit, a přemýšlet.
Výcvik pro Alpha-73 (Jarjin)
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Kamino
Tréneval som si presnosť na na čísle 13.Všade naokolo bolo počuť výstreli blasterov.
Som zvedavý čo pre nás Mandalorian pripravý.
Pre tréningom so si trocha podebatoval o zbraniach z Torrym.Pohodový chlapík.Tých desať minut som si ešte trénoval strielanie.V tom prišiel Mandalorian.
Ten Mandalorian je teda na sekundu presný.
Povedal som si v duchu.
Tréneval som si presnosť na na čísle 13.Všade naokolo bolo počuť výstreli blasterov.
Som zvedavý čo pre nás Mandalorian pripravý.
Pre tréningom so si trocha podebatoval o zbraniach z Torrym.Pohodový chlapík.Tých desať minut som si ešte trénoval strielanie.V tom prišiel Mandalorian.
Ten Mandalorian je teda na sekundu presný.
Povedal som si v duchu.
Naposledy upravil(a) jarji dne 04.5.2009 17:38:09, celkem upraveno 1 x.
Špatně...mluvíš ja jiné postavy, a to konkrétně dvakrát za sebou...
Navíc jsem napsal, že jsi byl "na místě s číslem 13" tedy tvoje placa měla číslo třináct, a tedy jsi nebyl 73. Není logické, aby cvičilo všech 100 alpha command...
Nenapsal jsem, že můžeš odejít, nevím teda, jak si se dostal do jídelny...
Napsal jsem, ať STŘÍLÍTE! deset minut, ne ať běháte po celým Kaminu...
Navíc jsi to zakončil jako "Vydali jsme se do akce", tedy jste šli pěšky? Kdyby jsi počkal na mně, dostali by jste transport, a protože jsem ten hodný moder, tak to akorát editneš, a zpravíš vše, co jsem vytkl, teda mluvení za jiné osoby, přidělování imaginárních čísel, odcházení někam pryč ze střelnice (což by navíc bylo trochu proti pravidlům bezpečnosti se jen tak, když někedo střílí, zvednout se a odkráčet) a nakonec, chození do akce pěšky...
To by bylo vše...
A nakonec, takové pravidlo které říkám všem, když nastane problém...
"Nesnaž se aby tvoje odpovědi byly extra dlouhé, když budou kratké, ale řeknou vše potřebné, klidně ať jsou na dva-tři řádky"
Ale bacha na SMS styl, tedy žádný "Ano pane...a čekal sem"
Tohle je sice pěkně dlouhé, ale problém je takový, že to co chci nebylo řečeno, a to co nechci bylo ještě hrůzně popsáno...ale od takových věcí je výcvik, aby ses naučil jak na to...
Navíc jsem napsal, že jsi byl "na místě s číslem 13" tedy tvoje placa měla číslo třináct, a tedy jsi nebyl 73. Není logické, aby cvičilo všech 100 alpha command...
Nenapsal jsem, že můžeš odejít, nevím teda, jak si se dostal do jídelny...
Napsal jsem, ať STŘÍLÍTE! deset minut, ne ať běháte po celým Kaminu...
Navíc jsi to zakončil jako "Vydali jsme se do akce", tedy jste šli pěšky? Kdyby jsi počkal na mně, dostali by jste transport, a protože jsem ten hodný moder, tak to akorát editneš, a zpravíš vše, co jsem vytkl, teda mluvení za jiné osoby, přidělování imaginárních čísel, odcházení někam pryč ze střelnice (což by navíc bylo trochu proti pravidlům bezpečnosti se jen tak, když někedo střílí, zvednout se a odkráčet) a nakonec, chození do akce pěšky...
To by bylo vše...
A nakonec, takové pravidlo které říkám všem, když nastane problém...
"Nesnaž se aby tvoje odpovědi byly extra dlouhé, když budou kratké, ale řeknou vše potřebné, klidně ať jsou na dva-tři řádky"
Ale bacha na SMS styl, tedy žádný "Ano pane...a čekal sem"
Tohle je sice pěkně dlouhé, ale problém je takový, že to co chci nebylo řečeno, a to co nechci bylo ještě hrůzně popsáno...ale od takových věcí je výcvik, aby ses naučil jak na to...
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Kamino
Mandalorián si před vás stoupl, a nakázal vám, ať přestanete s cvičením. Také sklopil terče, aby jste si toho všimli. Rozkázal nástpu, a višchni přítomné se seřadily do lajny, před váma stál onen mandalorián.
Vojáci. Dnes se ukáže, jestli jste při misích minulých něco naučily. Jabbim je možná některém z vás znám, někteří o něm neslyšeli, ale nyní vás bude každou noc strašit ve snech. Pod vedením Mistra Kenobiho se vydáte dobít državu Obchodní federace, povím vám hned, že většina z vás to nepřežije. Možná to bude prozatím největší bitva, jaké se zůčastníte, a možná to bude poslední bitva, ve které povstanete. Ale ničeho se nebojte, za každého našeho mrtvého vojáka si berem několik stovek droidů, máme těžkou techniku a podporu. V této bitvě to budem my, kdo vyhrají. Odlítáme za pět hodin, za tři hodiny se uvidíme v hangárů. Vezměte si s sebou vše potřebné, zítra už budem hodovat na jejich troskách! Rozchod...
Dokončí svůj proslov, otočí se, a odejde z místnosti.
Mandalorián si před vás stoupl, a nakázal vám, ať přestanete s cvičením. Také sklopil terče, aby jste si toho všimli. Rozkázal nástpu, a višchni přítomné se seřadily do lajny, před váma stál onen mandalorián.
Vojáci. Dnes se ukáže, jestli jste při misích minulých něco naučily. Jabbim je možná některém z vás znám, někteří o něm neslyšeli, ale nyní vás bude každou noc strašit ve snech. Pod vedením Mistra Kenobiho se vydáte dobít državu Obchodní federace, povím vám hned, že většina z vás to nepřežije. Možná to bude prozatím největší bitva, jaké se zůčastníte, a možná to bude poslední bitva, ve které povstanete. Ale ničeho se nebojte, za každého našeho mrtvého vojáka si berem několik stovek droidů, máme těžkou techniku a podporu. V této bitvě to budem my, kdo vyhrají. Odlítáme za pět hodin, za tři hodiny se uvidíme v hangárů. Vezměte si s sebou vše potřebné, zítra už budem hodovat na jejich troskách! Rozchod...
Dokončí svůj proslov, otočí se, a odejde z místnosti.
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Moje ochranka:

Darth Revan ♥