Výcvik pro Vaapada (Renthal)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Vaapad

Příspěvek od Vaapad »

Mon Calamari - Pisces Base

Ukažte mi ho, uhněte.
Odstrčím okouňejícího Mon cala a dřepnu si k ošetřovanému a prohlédnu si jeho těžká zranění.
Neumím léčit pomocí Síly, ale něco bych zkusil. Ošetřujte dál, pomůžu vám s ním trochu.
Nabídnu medikovi, který soustředěně přikývne.
Usadím se do meditační polohy a všechnu svou energii soustředím na zraněného. Pokouším se mu zklidnit tep a zpomalit kravní oběh, aby nevykrvácel.
Musí prožívat strašná muka. Pomyslím si a zaměřím se na zásah od blasteru, tedy na jeho nervy, abych uklidnil nesnesitelnou bolest. Moje snažení podporují stimulaty, které mu podal ošetřující klon. Nevnímám zvuky co se dějí v pozadí, jak štěbetání vyděšených Calů tak přidělování rozkazů klonům od seržanta.
Vyčerpání mi už nedovoluje víc pomáhat poraněnému a odejdu bokem, aby měl medik víc prostoru.
Zkuste s ním ještě něco udělat, já se zatím spojím s poručíkem. Oznámil jsem medikovi, vlastně všem klonů kolem.
Vytáčím frekvenci poručíka s komlinkem u úst.

R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Mon Calamari - Pisces Base:

Pokus pomoct zraněnému a ulehčit mu od bolesti tě vyčerpal víc, než jsi čekal. Nebýt toho, že tě jeden z přihlížejících Mon Calamarianů chytil, spadl bys vyčerpáním na zem. Alespoň že tvé úsilí přineslo ovoce a zraněnému Mon Calamrianovi se zpomalil se zpomalil tep a ztlumila bolest. Když jsi se konečně postavil, už se medikovi podařilo zastavit krvácení a za asistence dalšího klona mu ránu obvázat.
Vytáhl jsi komlik a vytočil frekvenci poručíka. Ten, jakmile to zvedl podal hlášení.

Pane, podařilo se nám zatlačit droidy zpátky, ale přišli jsme o dva vojáky. Zdá se, že něco odlákalo většinu droidu od nás. Nějaké rozkazy?
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Vaapad

Příspěvek od Vaapad »

Mon Calamari - Pisces Base

Řekněte mi kde se zhruba nacházíte, připojíme se k vám a prošetříme ty droidy. Mezi tím nám mon calové připraví odvoz.
Rozkázal jsem vyčerpaně do komlinku a jak mi poručít řekl kde se nachází, rozkázal jsem jednotce kolem sebe.
Vy a vámi vybraných pět vojáků zůstanete s mon caly a postaráte se aby byli v bezpečí. Při nějakých potížích mi volejte na komlink.

R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Rozkaz pane!
Ozve se z komliku spolu se souřadnicemi poručíkovi pozice a posléze stejným slovním spojením zareaguje tebou vybraný klon, který hned na to začne vybírat pět klonů, jež budou chránit Mon Caly.
Netrvalo dlouho a už jste mohli vyrazit. Nijak jste nezahálely a zanechali za sebou Mon Caly se skupinkou klonů. Cestou se naštěstí nic zvláštního nestalo a ani jste neměli nějaké větší problémy, tedy až na několik zapomenutých droidů, kteří ale rychle posloužili jako potrava pro zbraně klonů. Skutečně to vypadalo, že se droidi opravdu někam stáhli. Ale kam a proč tak udělali bylo pro tebe záhadou.
Nakonec jste konečně došli až k místu, které poručík označil jako svou pozici, ale až na hromadu rozstřílených droidů a dalších znaky bitvy, jako jsou například rozstřílené zdi ap., jsi tu nezahlédl jedinou známku toho, že by tu byli.
Obrázek

Vaapad

Příspěvek od Vaapad »

O něco se pokusím seržante, jen mě teď chvíli nechte a dívejte se po stopách v nejbližším okolí.

Tuhle techniku jsem viděl jen u mála mistrů, ale věděl jsem, že to šlo. Jemně jsem přikládal ruce na předměty kolem mě- na zdi, zem, rozstřílené droidy apodobně. Procházela v nich Síla a já se na ni pokoušel napojovat.

Něco vidím, ale jsou to jen matné útržky.. můžu se jen domnívat co znamenají.
Naposledy upravil(a) Vaapad dne 13.5.2009 05:54:23, celkem upraveno 1 x.

R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Seržant tě poslechl a rozkázal klonům, aby se rozhlédli po okolí.
Ty jsi se mezitím ponořil do Síly a dotýkal všeho okolo tebe. Ze začátku to bylo bez jakéhokoliv účinku, což se dalo ale čekat, vzhledem k tomu, že jsi v této technice nebyl trénován a navíc byla i docela vzácná.
Teprve ve chvíli, kdy jsi se dotkl zbytků jednoho droida, se ti dostavila na velmi malou chvíli útržek vize, která ti ale bohužel moc nepomohla. Viděl jsi totiž v ní pouze droidy útočící patrně na skupinku klonů, kteří tu a tam odpověděli palbou, ale jinak se pouze kryli. Chvilku jsi mohl pozorovat jejich soupeření, ale pak vize, stejně rychle jako se objevila, tak skončila. Ačkoliv ti toho vize moc neřekla, už samo to, že jsi nějakou nakonec měl, byl úspěch.
...ne?! Jste v pořádku pane?! Prosím odpovězte! ozýval se před tebou nějaký povědomý hlas. Cítil jsi se strašně unavený. Pomalu se ti podařilo skrz pomalu se odrozmazávaný pohled identifikovat seržanta, jak se tě snaží probrat z transu. Očividně tvá několika sekundová vize trvala minimálně několik minut reálného času, kdy jsi, ze seržantova pohledu, jen nepřítomně hleděl do prázdna.
Pane? Jste v pořádku?

Příště taky prosím napiš, co přesně chceš udělat (např v tomto případě: Natáhl jsem se po Síle a dotýkal se předmětu kolem mě ve snaze vyvolat alespoň útržky toho, co se tu stalo). Kdybys nenapsal tu myšlenku že něco vidíš, což je tak trochu proti pravidlům, protože o výsledcích mám rozhodovat já, ale teď sem se rozhodl ti to tolerovat, vůbec bych něvěděl co chceš udělat.
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“