Výcvik pro Akiru

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Výcvik pro Akiru

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Potuloval ses po chrámu. Ještě jsi stále nedostal nového mistra, válka byla velmi nepříznivá k počtu rytířů jedi a ani se nikdo neměl čas věnovat padawanovi co byl náhle bez mistra. Chodby se ti zdály velmi prázdné.
Neměl jsi momentálně nic na práci, tak sis alespoň v hlavě procházel svůj život a oddával se svým pocitům.

Skus rozepsat se o tom co se ti honí hlavou, o pocitech a podobně.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Akira
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akira »

Coruscant, chrám jedi

Jdu po chodbě a myšlenky na můj život se mi honí hlavou sednu si na lavičku a přemýšlím.No kdybych byl doma více a pořád se neflákal někde venku nemusela by matka zemřít jediné co mám je Chrám jedi.Nejradši bych se někde opíjel v baru no mám docela hlad ale honí se mi hlavou kam vlastně utek ten vrah matky už musí být někde daleko.. a nebo ne?No uvidíme možná že ho jednou najdu a pude do vězení.Zvednu se a půjdu dále po chodbě.Ach jo jetu taková nuda válka je hrozná ještě k tomu nemám ani mistra.Teď mám alespoň čas se pořádně najíst.Poslední týden jsem moc nejed ale prvně du na WC.Jdu směrem k toaletám.Už tam budu super...áááááá nic nemá na tuhle úlevu tak teď si jdu dát oběd.Jdu směrem k jídelně ale jak jsem tak chodil už nevím kde sem takže musím někoho najít abych se ho zeptal.AA teď sem si vspoměl na tu holku z baru.Byla fakt pěkná vým že bych o tomhle nemněl vspomínat ale když tu tak chodím tak co mám dělat.Když sme se potkali v baru byli sme tam až do uzavírky potom sme jeli jejím vznášedlem a toulali sme se po městě říkala že chce být závodnice.Chtělasi koupit kluzák a žít pohodový život.Potom jsme se potkali u baru ještě jednou u baru.Najednou do baru vtrhli kloni a někam ji odvlekli od té doby sem ji neviděl.Můj život je pořád tak nudný.Čekal jsem že v Chrámu na vše zapomenu ale zatím ani mistra nemám potom mi nezbývá nic jiného než myslet na můj stále nudný život.Náhle se s chodby vynoří jeden clon.pokusil jsem seho zastavit a zeptat se na cestu.Clon však prošel jak duch.HEJ! Stůj sakra chci se ťe na něco zeptatzařval sem klon se otočil a zeptal se na co ?na cestu k zdejší jídelně trochu sem se tu zamotalclonmi dal mapu a ukázal kde sme.Najednou mu na ruce zablikalo červené světlo.Tady nechte si tu mapu už musím běžet ke své jednotce řekl clon a běžel pryč.Hodně štěstíZakřičel jsem.Koukl jsem se na mapu.aa sakra sem úplně na opačné straně chramu to bude asi dlouhá prochazka ale šel bych na čerství vzduch ale musím běžet do té jídelny.Vyjdu ven a nastoupim do neakeho vznasedla a preledim obloukem do jídelny.Aaa mám takový hlad ale to vznšedlo musím vrátit snad to stihnu než to někdo zjistí.konečně sem se dostal do jídelny.TAm bude zase plno.Vejdu do jídelny a najednou padnu v udivení.celá jídelna je prázdná tak tady bych to čekal nejmíň ale to se snad všichni propadli nebo co ? no ale když už sem tu dám si ten obědKouknu se na hodiny v jídelně.No takže jdeme povečeřet.Opár minut později...... tak a sem po večeři dnes to bylo celkem dobré.No konečně si můžu jít lehnout a pomale usínat a doufat že další den příjde něco neočekávaného nebo alespoň né tak nudného jako dnes.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Náhle tě někdo vzbudí. Strašně se lekneš neboť má masku písečných lidí z Tatooinu.
Klid. Jsem mistr A'sharad Hett.
Oznámil ti tusken.
Obleč se jsme předvoláni před radu.
Oznámil ti a odešel.

Prosím nepiš za jiné postavy(u toho klona to příliš nevadilo, ale snaž se toho prosím vyvarovat. Dále dělej odstavce. ten jednotný text je strašně nepřehledný.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Akira
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akira »

Coruscant, chrám jedi

Ano Mistře hned tam budu. řekl jsemu předtím než odešel rozespale jsem se chvíli koukal do stropu a přemýšlel jsem.
hurá konečně to vypadá že jde o něco důležitého
prudce jsem vstal protřel jsi oči a še do koupelny.
Trochu se osprchnu abych nesmrděl ještě k tomu před radou

Po osprchování... sem si šel čistit zuby a obléct poté jsem nadšeně rozevřel dveře a vydal se k radě.
Už tam na mne určitě čekají tak si pohnu
Běžel jsem k radě jak nejrychlejc to umím málem jsem se srazil s něakým padawanem jak jsem byl u dveří
uff
oddechl jsem si a s nervozitou vstoupil za radou.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Mistr Hett na tebe čekal přede dveřmi rady i se svým padawanem.
To to trvalo. Tohle je můj padawan Bhat Jul.
Představil ti mistr mladého Nikta.
Tak, když už tu seš můžeme předstoupit.
Řekl a vstoupili jste do místnost rady.

Akira
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akira »

Coruscant, chrám jedi

Omlouvám se mistře spěchal jsem jak nejrychlejc to šlo
Řekl jsem udýchaně
Náhle jsem si všiml jeho malého Padawana poté nás mistr seznámil
Ahoj řekl jsem tomu malemu padawanovy.Padawan se namně podíval a vstoupili jsme do místnosti rady

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Aaaa, Mistr Hett. A vidím že jste si přizval i jednoho pomocníka. To je dobře.
Uvítal vás jeden mistr.
Vaše mise vás zavede na Fallen.
Oznámil vám jiný mistr.
Separatisté zde něco připravují. Než tam bude vyslána celá armáda zjistěte co chystají a pude-li o zabraňte jim v tom.
Oznámil vám váš cíl ještě jiný mistr.

Akira
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akira »

Coruscant, chrám jedi

Poklonil jsem se a šel jsem s mistrem směrem ke dveřím rady
noo super konečně něaká mise
ale jituju těch co tu ještě budou trčet

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Jestli nemáte nějaké otázky. Tak vás provej Síla.
Rozloučil se s vámi mist.
Vyšli jste na chodbu.
Budeme odlétat před polednem. Přijď v čas.
Oznámí ti mistr Hett a zanechal tě samotného.
Měl jsi dost času před odletem aby jsi si zbalil a vyřídil vše co jsi potřeboval, včetně ještě chvíle spánku.

Akira
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akira »

Coruscant, chrám jedi

Ano mistře řekl jsem mistrovy A'sharadu Hettovy.
jdu do svého pokoje nachystám se,zbalím se lehnu do postele
Hmm už se nemůžu dočkat tak se trochu vyspím
o půl hodiny pozdějc....
Aaaa tak vypadáto že se ještě stihnu posílit stavím se po cestě do bufetu.
z batohem se vláčím k bufetu.
po svačince vyrazím do hangáru
a čekám tam

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Coruscant, chrám jedi

Po chvíli se objevil i mistr se svým padawanem.
Na Fallen poletíme v malém frachťáku. Po celou dobu našeho vyšetřování, nesmí nikdo zjistit že jsme Jediové.
Vysvětlil ti mistr a vedl vás k vaší lodi.
Klonoví vojáci dorazí až, popřípadě jestli, jim dáme signál.
Doplnil.
Vešli jste do frachťáku a začali s přípravami na odlet.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“