Jens Nicabre (výcvik pro Squalla)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Jens Nicabre (výcvik pro Squalla)

Příspěvek od Funny »

Hvězdný Destruktor třídy Victory-II:

Bylo to teprve včera, kdy jsi úspěšně sloužil zkoušky na pilota TIE Fighteru, přesto už jsi byl převelen na Hvězdný Destruktor třídy Victory-II, který slouží ve Vnějším Okraji jako hlídková loď. Alespoň to ti bylo řečeno a nebyl naprosto žádný důvod tomu nedůvěřovat. Tyto okolnosti zaručovaly dost bojů s piráty, nebo se všemi tak nenáviděnými Rebely. Pro tebe to však bylo jiné než pro ostatní, toužíš po pádu Impéria jako Rebelové a dalo by se říct, že s nimi spíše sympatizuješ než je nenávidíš. Společně s devíti dalšími piloty, kteří stejně jako ty studovali a následně sloužili zkoušky na pilota TIE Fighteru na Corulagu, jsi seděl v raketoplánu Lambda. Ten se po několika hodinách vyhoupl z hyperprostoru a objevil se před Hvězdným Destruktorem třídy Victory-II. Raketoplán ihned zamířil k hangáru, ve kterém o několik minut později i přistál. Všechen hovor v raketoplánu náhle utichl s otevřením dveří. Uspořádaně jste vyšli z raketoplánu do hangáru, ve kterém na vás již čekal jeden důstojník, když jsi si ho prohlédl o něco důkladněji, tak jsi zjistil, že se jedná o poručíka. Ten k vám okamžitě přistoupil, zasalutoval a představil se.
Těší mě pánové, já jsem poručík Schelt. Kapitán mě požádal, abych vám ukázal vaše kajuty. Můžete mě následovat?
Poslední otázka byla spíše řečnická, nýbrž se otočil a zamířil ke dveřím.
--------------------
Zkus popsat, co jsi dělal cestou, své myšlenky ohledně Rebelů, či něčeho jiného. Můžeš taky napsat něco o hangáru, nebo lodi samotné. Témat jsem tam naznačil dost, pokus se je rozvést. Vrať se k tedy cestě, popiš ji ze svého úhlu pohledu a pak posuň děj.

Squall
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squall »

Teprve včera sem složil Zkoušky na pilota TIE Fighteru,ale k mému překvapení jsem byl převelen na Hvězdný Destruktor třídy Victory-II ,bylo mi řečeno, že slouží na okraji jako hlídková loď, což znamená, že zřejmě budeme hodně v potyčkách s piráty a možná i s rebely.V hlavě se mně mísily myšlenky.

Jaké to asi bude bojovat proti lidem co se postavily imperiu ? Proti lidem, se kterýma sdílím stejné myšlení, jsou silní? Jaké to asi je bojovat na jejich straně?

Společně s dalšími čerstvými piloty na TIE Fighter jsem seděl v raketoplánu Lambda. Seděli a bavili se spolu, jako kdyby se už nějakej ten rok znali, já dřímal opodál a neměl jsem zájem být v jejich kolektivu a oni zřejmě taky ne, unikli mi tak jejich jména a co jsou vlastně zač. Po několika málo hodinách jsme se vyhoupli z hyperprostoru. Náhle jsem spatřil přímo před námi Hvězdný Destruktor třídy Victory-II, prostudoval jsem si, že se moc neliší od staršího modelu, kromě jinak přizpůsobených křídel, které s překvapením nemohly sestoupit do atmosféry.Raketoplán to ihned mířil k hangáru a během několika minut přistál. Při výstupu jsem si všiml nevídaného ticha. Vystoupili jsme tedy ven. Hned při výstupu jsem spatřil stojícího důstojníka,ale po tom co jsem ho spatřil kloudněji, jsem zjistil, že se jedna o poručíka. V okamžiku předstoupil před nás zasalutoval a představil se jako poručík Schelt. Sdělil nám že byl kapitánem požádán, aby nám ukázal naše kajuty, tak jsme ho následovali. Doprovodil mě do mé nové kajuty, byl jsem nedočkavý ,takže jsem se otočil k poručíkovy.

Poručíku Schelte mám několik otázek ohledně toho co nás čeká zítra za mise.
--------------------
Musím tě pochválit a pokárat zároveň, pěkný příspěvek, ale dopustil jsi se nejzávaznější chyby, hrál jsi za jiné postavy (poručíka Schelta) a také jsi předběhl děj. Takže smaž vše, co máš pod přímou řečí, aby bylo vše v pořádku. A ještě něco, zkus si po sobě alespoň jednou přečíst, co jsi napsal a opravit chyby.

Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Příspěvek od Funny »

Poté, co jste vyšli z hangáru, tak jste prošli ještě několika chodbami, na kterých jste potkali další člený posádky, než jste došli k turbovýtahu. A i když jste se v něm trochu tísnili, tak jste se do něj nakonec všichni vešli. Poručík zmáčkl příslušné tlačítko a turbovýtah začal stoupat. Zastavil se, až když vystoupal o několik pater výše, a dveře se otevřely. Před vámi se objevila asi dvacet metrů dlouhá chodba, na jejímž konci byly další dveře, po stranách byli na každé straně tři. Poručík Schelt přistoupil k nejbližším dveřím na pravé straně, z kapsy vytáhl datapad a dříve než začal číst, tak ukázal na nejvzdálenější dveře na levé straně se slovy, že se jedná o společnou koupelnu. Následně přečetl čtyři jména, pro které je kajuta určena, některá jsi slyšel poprvé, některá jsi zaslechl již dříve při svém výcviku. Dva muži se od skupiny odpojili, aby vstoupili do své nové kajuty. Poručík přešel naproti a opět začal číst jména, tentokrát jich ale přečetl pět. Další tři muži se od vás oddělili a vstoupili dovnitř. Takto jste postupovali, dokud jsi zbyl jen ty. Poručík otevřel dveře, o kterých jsi se nejprve domníval, že vedou do další chodby. Nebyla za nimi chodba, avšak pokoj. Největší a nejlépe vybavený pokoj, který byl pro piloty TIE Fighteru určený. Poručík se jen usmál na znamení, že je to skutečně tvá kajuta. Poté si vyslechl tvou otázku a odpověděl.
Vše vám poví kapitán, přeje si vás vidět až budete mít čas. A mimochodem, máte vlastní koupelnu.
Když poručík domluvil, otočil se zanechávající tě samotného ve své nové kajutě. Konečně jsi se pořádně rozhlédl po pokoji. Kromě dvou postelí, které ti dávaly najevo, že budeš mít brzy spolubydlícího, se zde nacházeli ještě skříně, pracovní stolek, holografický stolek, kolem něj dvě křesla a také dveře, jenž vedly zřejmě do vlastní koupelny, o níž se zmínil poručík.
--------------------
Věnuj se popisu pokoje, třeba co je na stěnách, nebo důkladnějšímu popisu věcí, které jsem uvedl, co je v koupeně, atd. Pak posuň děj.

Squall
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squall »

Po poručíkově odpovědi se mě ještě víc otázek promítalo Hlavou.

Přeje si mě vidět až budu mít čas? Co tohle vše znamená? A vlastní koupelna?Připadám si jako důležitý host.Co ode mne kapitán vyžaduje?

Než jsem se probral z myšlenek poručík už tu nebil.Otočil jsem se směrem ke své kajutě,teprve jsem vnímal její velikost a prostornost.Zaznamenal jsem dvě postele,asi tu budu mít brzy spolubydlícího.Každá postel byla na opačném rohu místnosti u každé se nacházela jedna velká skříň mezi nimi byl překrásný velký pracovní stůl,zhruba uprostřed pokoje se nacházel holograficky stolek obklopen dvěma křesly které se zdály na pohled dosti pohodlné na komfort při práci.Na stěnách se nacházely skici vesmíru a obrazy imperiálních flotil.Na zemi se nacházel velký červený koberec který prostíral celou místnost. Na protější stěně od dvou postelí byly dveře vedoucí do koupelny.V rohu koupelny byla sprcha na zdi o podal od sprchy se nacházelo zrcadlo které se dalo otevřít a za ním se nacházely různé hygienické potřeby.Také tu nechyběla toaleta která se nacházela v protějším rohu sprchy.Neodolal jsem a okamžitě sem se vysprchoval.Předělal jsem si své ůbory do skříně.Usedl do křesla chvilku jsem koumal nad holografickým stolem.Pak jsem přemýšlel o tom jak asi kapitán vypadá a co je zač.Zvedl sem se z křesla a š namířil sem to k turbovýtahu za kapitánem.Náhle mě došlo že nevím kam mám vlastně jít.
--------------------
Opět si předběhl děj, nikam nechvátej. Výraznější posunutí děje nech mně. Smaž část, kde jsi napsal, že jsi šel spát a jdi za kapitánem hned, nebo až se vysprchuješ tedy.
chop se svých snů, a at se stane cokoliv bran svou čest!Jako voják.....Poslední Zackova slova

Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Příspěvek od Funny »

Po pár ujitých metrech, kdy už jsi nastoupil do turbovýtahu, ti došlo, že vlastně nevíš kde kapitán je. Po chvilce přemýšlení ti ale došlo, že bude nejspíš na můstku, nebo ve své kajutě. Rozhodl jsi se, že to nejprve zkusíš v jeho kajutě, a zamířil jsi tedy k ní. Po několika minutách cesty, kterou jsi zvládl bez problémů a téměř jsi ani nezabloudil, jsi dorazil ke kajutám pro vyšší důstojníky. Prakticky to byla sekce velmi podobná té, pro piloty TIE Fighterů, stejná konfigurace, jen zde bylo méně pokojů a celá chodba byla o pár metrů delší. Logicky jsi přistoupil k nejvzdálenějším dveřím naproti turbovýtahu a zaklepal na ně. Za dveřmi se ozval, alespoň pro tebe, cizí hlas.
Pojďte dál.
Neztrácel jsi čas a otevřel jsi dveře, kterými jsi následně vstoupil dovnitř. Letmo jsi se po kajutě stihl porozhlédnout. Byla velmi prostorná, téměř dvakrát větší než ta tvá. Co se vybavení týče, tak ho bylo více a také lepší kvality. Okamžitě jsi přistoupil ke kapitánovi, který k tobě stál otočený zády, za svým pracovním stolem, hledící do černoty vesmíru.
Posaďte se.
Promluvil k tobě, poté se otočil a sám se posadil na své, jistě pohodlné, kožené křeslo.
Jak se vám líbí na Volcanoru?
Zeptal se tě náhle, trochu neočekávaně, přátelským tónem kapitán a zvědavě vyčkával na tvou reakci.

Squall
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squall »

Po chvilce přemyšlení mě trklo do hlavy že kapitán musí byt, buť na můstku nebo ve své kajutě.Rozhodl jsem se namířit to nejprve do jeho kajuty.Po chvilce chůze jsem pro svůj udiv bez menšího zabloudění dorazil ke kajutám pro vyšší důstojníky.Byla to vskutku totožná sekce jak pro piloty TIE Fighteru,stejné uspořádáni jen zde bylo míň pokojů a chodba se zdála delší.Automaticky jsem přistoupil k nejvzdálenějším dveřím naproti turbovýtahu a zaklepal na dveře.Ozval se cizí hlas který mě zval dál.Okamžitě sem otevřel dveře a vstoupil dovnitř.Letmo sem se rozhlédl po kajutě.Byla velmi prostorná ,až dvakrát větší než ta moje.Co se týkalo vybavení bylo početnější a kvalitnější.Okamžitě jsem sem přistoupil ke kapitánovy.Byl za svým pracovním stolem ke mně otočen zády a koukal do prázdnot vesmíru.Pokynul mě ať se posadím a náhle se ke mně otočil a sám se posadil na své,pohodlné,kožené křeslo.Přátelským tonem se mě zeptal jak se mě líbí na Volcanoru a zvědavě vyčkával na mou reakci.

Moc jsem se tu ještě nerozhlédl ale co se týče kajuty jsem nad míru spokojen.

Odpověděl jsem a náhle jsem se trocha nezdvořile zeptal.

Mohl bych znát vaše jméno a co nás čeká za mise?
chop se svých snů, a at se stane cokoliv bran svou čest!Jako voják.....Poslední Zackova slova

Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Příspěvek od Funny »

Hvězdný Destruktor třídy Victory-II, Volcanor:

Kapitán ti neutrálním výrazem v jeho obličeji nedával šanci zjistit, co si o tobě myslí. Až když ti po chvilce odpověděl na tvé dvě otázky, tak jsi zjistil, že, minimálně při službě ve Vnějším Okraji, na striktní dodržování pravidel příliš nedbá.
Jistě, jmenuji se Naren Virgil. Co se týče našich misí, tak většinou budeme plnit funkci hlídkové lodě, a když Rebelové nebo piráti napadnou některý z našich transportů, tak se zapojíme do boje, pokud budeme dostatečně blízko. Kde přesně hlídkovat budeme ještě nevím, ale rozkaz o našem trvalejším převelení by měl přijít během několika málo dní.
Kapitán se odmlčel, nejprve jako by řekl vše, co chtěl. Pak jsi ale rozpoznal, jak si na ještě něco vzpomněl. Na co, jsi zjistil o pár sekund později.
Ach, ano vaše kajuta. Na akademii vám zřejmě zapomněli říct vaše hodnocení, no myslím, že se sebou můžete být spokojen, je 95 %. To znamená, že budete velet vlastní eskadře, protože druhý velitel eskadry z Caridy ještě nedorazil, tak si můžete vybrat členy své eskadry.
Kapitán ti objasnil důvod tvého lepšího ubytování. Také ti dal přednost při sestavování eskadry před druhým, neznámým pilotem TIE Fighteru z Imperiální Akademie na Caridě, který bude velet druhé eskadře. Nevěděl jsi proč, zda je to kvůli nesympatii vůči Caridě, či naopak sympatiím ke Corulagu, nebo důvodu jenž uvedl kapitán Virgil byl pravdivý, avšak to nebyloa až tak důležité.

Squall
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squall »

Kapitán se tvářil neutrálně proto jsem nerozpoznal co si o mě myslí.Po chvilce mě odpověděl že minimálně ve službě na vnějším okraji a že se jmenuje Naren Virgil.Byl mě též sdělen důvod mého lepšího ubytování.

Já jsem udělal Zkoušky na 95 %?
Dostávám přednost před jiným velitelem TIE Fighteru při sestavování mé eskadry?

Zeptal jsem se tedy kapitána

Pane jsem poctěn slyšet tyto skvělé zprávy od vás,ale nejsem si jist zda dokážu vést vlastní eskadru.přesto se pokusím udělat vše co je v mých silách.

Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Příspěvek od Funny »

Jsem si jist, že to zvládnete. Datapad se seznamem všech pilotů, kteří budou sloužit na Volcanoru, i jejich hodnoceních naleznete ve své kajutě.
Kapitán tě lehce povzbudil a také ti sdělil jednu poměrně důležitou informaci, kterou brzy jistě využiješ. Ačkoli to pro kapitány Hvězdných Destruktorů nebylo typické, pár jich v Impériální flotile bylo dosti přátelských, třeba kapitán Virgil vypadal, že je jeden z nich, ale jestli je přátelský ke všem nebo jen k tobě a případně proč, jsi nevěděl. Po pár vteřinách ticha, se kapitán postavil.
Pokud už nemáte žádné otázky, tak je to pro dnešek vše. Zítrá v 8:00 ale buďte v přivítacím sále, seznámíte se tam se všemi ostatními piloty TIE Fighterů a v 8:30 se dostavte do projekční místosti na brifink.
Kapitán změnil tón svého hlasu na oficiální a oznámil ti tvůj zítřejší program. Takže jestli jsi již neměl žádné otázky, mohl jsi se vrátit do své kajuty.

Squall
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squall »

Kapitán mě svým povzbudivým hlasem ujistil že to zvládnu a informoval mě že Datapad který nese informace všech pilotu kteří zde budou sloužit naleznu ve své kajutě.Po chvíli ticha kapitán povstal a sdělil mě zítra v 8:00 se mám dostavit v přivítacím sále abych se seznámil s ostatními piloty TIE Fighterů a následně 8:30 do projekční místnosti na briefring.Zdělil mě též že je tohle pro dnešek vše a pokud nemám již další otázky mohu odejít do své kajuty. Já však měl ještě jednu otázku na jazyku a tak jsem upřel svůj pohled na kapitána.

Pane nemohl jsem si nevšimnout že v mé kajutě je ještě jedna postel.
Mohl by jste my s dovolením říct kdo se ke mně nastěhuje bude to snad velitel eskadry z Caridy?

Funny
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi

Příspěvek od Funny »

Kapitán se nad tvou ani nezamyslel a hned hbitě odpověděl.
Ano, budete bydlet společně s velitelem druhé eskadry, který, jak jsem řekl, teprve dorazí z Caridy. Je to také jediný člověk, kterého si do své vlastní eskadry nemůžete vybrat.
Následně se kapitán Virgil ještě rozloučil a poté, co jsi mu zasalutoval, tak jsi opustil kapitánovu kajutu. Stejnou cestou, jakou jsi přišel ke kapitánovi, jsi se také vrátil zpět do své, o něco méně prostorné a pohodlné, kajuty. Ta byla zcela prázdná, což znamenalo, že piloti z Caridy stále nedorazili. Pár sekund po svém příchodu jsi si všiml datapadu na svém pracovním stole, o kterém se ti zmínil kapitán. Na nic jsi nečekal, vzal jsi si ho a posadil jsi se do křesla, kde jsi si začal prohlížet jeho obsah. Ten tě ničím nepřekvapil. Bylo tam dvacetčtyři jmen, tedy i to tvé, některá jsi znal a některá ne. Jeden, tobě neznámý pilot, měl hodnocení přesně 90%. Dalších pět pilotů mělo hodnocení mezi 80 a 89%. Jedenáct pilotů mělo hodnocení 70-79%, ti by se dali lehce označit za průměrné. Tři, spíše podprůměrní, piloti TIE Fighterů měli hodnocení 60 až 69%. Poslední dva piloti měli hodnocení jen lehce přes 50% a zkoušky absolvovali jen se štěstím, jak jsi zjistil byli to bratři. Když jsi rozklikl některé jméno, tak se ti o něm objevili podrobné informace, jako například věk, planeta narození, atd.
--------------------
Zkus se rozepsat o přesném hodnocení těch pilotů, které si vybereš do eskadry, ale dodržuj rozptyl, který jsem dal a taky můžeš o některých něco napsat (podrobné informace). Teď ti dávám volnost, tak ji využij.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“