Výcvik pro Secret Master (TheEmperor)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Mandalorian

Výcvik pro Secret Master (TheEmperor)

Příspěvek od Mandalorian »

Coruscant, spodní úrovně města

Stál jsi opřen o roh jedné budovy a pozoroval jsi jeden podnik, bazar Amgardaj. Dalo se zde koupit lecjaké zboží lecjakého původu, skoro vždy kradeného nebo vyhozeného. Tebe nezajímalo nic ze zboží, ať už bylo jakékoliv, i když zdálky jsi viděl pár velmi zajímavých kousků. Zajímala tě osoba, a to konkrétně osoba majitele a vedoucího v jedné osobě se jménem Ogra.
Podle tvého mistra věděl o tom, kde se nachází Jango Fett, podle toho co ti řekli vrah tvé sestry a to poměrně dost konkrétně. Oproti běžnému "kamarád jej viděl", či "měl by být tam a tam" by ti tento Twielk mohl říct kde jej najdeš.
Podle provozu na ulici by se mělo schylovat k večeru a v bazaru bylo stále dost lidí. Nevěděl jsi přesně za jak dlouho bude noc, protože i na toto podlaží nikdy nedosáhly sluneční paprsky a tak tonulo v šeru a tmě, které nedokázalo zahnat ani veřejné osvětlení.
Změnil jsi polohu a upravil si svůj vibromeč, ktery ti dal tvůj mistr spolu se starou blasterovou pistolí pro všechny případy když tě poslal za tímto informátorem. Mistr byl zaneprázdněn někde jinde a jako obvykle říkal že se později zastaví. To říkal často, i když se nezastavil, ale i přesto měl o tvém konání dost informací.
Tvůj mistr, už rok tě cvičil a využíval při tom všech způsobů aby ti dal lekci, jednak v síle, tak i v tom že jsi oproti němu pořád jen nula. Uměl jsi nějaké základy všeobecných sil a odrazit od sebe menší pevné předměty, ale proti němu si byl žabař.
Opět jsi změnil polohu a v podniku to nevypadalo, že by měli už měli zavírat. Bylo tam pár kupujících a tři prodavači a čilý ruch jako na každém místě, kde seobchoduje. i když to bylo na takovém místě jako tady. A ty jsi zde stál skoro bezpohybu už pěkných pár hodin, celkem na očích a pořád to nevypadalo že by bazar zavíral.

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEmperor »

Koukám se na hodinky. Už skoro 5 hodin tu stojím a ve své unavené mysli si opakuji neusni, neusni.... Už vím, že je více důvodů, proč se nemůžu stát Jedim. Jsem netrpělivý. Už to nevydržím a prudce bouchnu do dveří bazaru. Kdy už zavřete?! Neovlád sem se. Všichni zákazníci na mě koukali, ale né dlouho, protože na Coruscantu by jste mohli zabít například rodiána a nikdo si toho nevšimne. Stál tam, Ogra tam byl, mluvil s nějakým mužem a tak sem se postavil do řady. Došla řada na mě.
Co víš o Jango Fettovi? .....
Hned jak to dopověděl šel jsem do hangáru a ukradl jsem rychlou loď. Vyletěl jsem a doufal, že snad říká pravdu ....... Ale v síle jsem cítil, že ji mluví.
Naposledy upravil(a) TheEmperor dne 08.3.2009 19:41:27, celkem upraveno 1 x.
Síla s vámi.

Mandalorian

Dantooine, přistávací plocha u vily prince Bory

Přistál jsi na Dantooine a tvé přistání a vůbec tvůj let se neobešly bez nějakých technických potíží. Ať problémy s navigací, s řízením lodě či přistáním. Nakonec jsi zabořil bradu Firespraye 33 do země těsně vedle přistávací plochy a rozmáčkl tak jednoho droida.
Vystoupil jsi ven po spuštěné rampě a vyšel na plochu. Místní na tebe zkoprněle zírali a celní úředník se vydal k tobě
Něco k proclení ...
zeptal se tě a prohlídl si droida
Ten droid stál 350 kreditů, proto prosím zaplaťte 350 kreditů za droida, 100 kreditů za parkování, 100 kreditů za stání mimo stání a 50 kreditů jako poplatek, plus clo, tedy minimálně 600 kreditů
a potom vyvalil oči a koukal se do lodi, kterou jsi přistál
To ... to je Jango Fett!
a zíral na loď. Na rampě stál Jango Fett a mnul si oči
To zas byla kalba
říkal si potichu. Potom se zarazil a podíval se po okolí
Toto není Coruscant, safrlote, nesmím tak chlastat ...
a vběhl do lodě a ta okamžitě odstartovala ke hvězdám. Celní úředník sledoval odlétávající loď a potom ti řekl
350 za droida a 150 jako letištní poplatek pro cestující, tedy 500 kreditů to bude

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Začal jsem o tom přemýšlet, Teď je to už jasné, ta loď v hangáru byla Fetta a jeho jsem v lodi neviděl, protože se musel válet někde ve skladové místnosti. . Mezitím do mě správce toho hangáru pořád mlel. Měl jsem toho dost.
Začal jsem mu vyhrožovat, ale když nepomohlo ani to a už chtěl informovat centrálu o narušení, řekl jsem mu, ta loď patří Jango Fettovi a ten by si měl zaplatit škodu. A ještě jsem mu namluvil: Já jsem tajná policie, a ukázal jsem mu starý odznak, který jsem jednou našel.
On byl asi tak důvěřivý, že odešel a já mohl prostudovat tuhle planetu. Musím najít nějakou rychlou loď, nelépe už ozbrojenou. Jak jsem přemýšlel vrazil do mě nějaký Chadra-Fan. Uhni prcku. Najednou na mě místo nadávek začal chrlit, že se mi bude hodit, že je dobrý zloděj a takové keci. Poslal jsem ho do banthy, ale věděl jsem, že se ještě brzo ukáže a udělá něco, co mi zkomplikuje výpravu.
Naposledy upravil(a) TheEmperor dne 10.3.2009 06:57:25, celkem upraveno 1 x.
Síla s vámi.

Mandalorian

Úředník usoudil, že když tě přivezl Fett, tak budeš zřejmě ostrý hoch a on to byl přece jen starší pán a nechal tě být. To však neplatilo o tom zlodějíčkovy, který tě z povzdálí sledoval.
Hledal jsi nějakou loď a zhruba po půl hodině jsi došel k nějakým hangárům, kde bylo pár lodí. Ať iž ozbrojené frachťáky, žoldnéřské lodě, či přímo pár bojových letounů z nichž byl jeden i jediiský Delta-7. Ale ty lodě zde nebyly vystaveny jen tak. Hangáry obcházela hlídka a u některých strojů postávali strážní. Jejich aktivita nebyl nic moc a spíše se schovávali ve stínech vrhanými loďmi, ale určitě nebudou nečinně stát, když se někdo pokusí ukrást loď.
Uhni!
zařval za tebou někdo na speedru a jen tak tak, že tě nepřejel. Pár strážných sledovalo tuto událost a když řidič zmizel ve své lodi, nevěnovali tomu už pozornost. Ale pár strážných už tě mělo v merku a sem tam se koukli co děláš.

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Zajímalo by mě, co tu dělá ten jediiský Delta-7, Ta loď vypadá v dobrém stavu. Doufám, že tu někde nečmuchá nějakej jedi. Teď, když to vypadalo, že se nikdo nekouká, rychle běžím do bojového letounu jediho, ale takovou smůlu jako já snad nemá nikdo. No né zase ty prcku.
Proč se mi furt plete do cesty, nedal jsem mu snad najevo aby zmizel Tak hele prcku řekni mi, proč mě pořád sleduješ. Ale na odpověď už bylo pozdě. Tak tak jsem uhnul, když po mě střelil něčí blaster. Stráž. No jasně.Kouknu před sebe a ten prcek nikde. Snad při kradení lodi budu mít větší štěstí jindy. pomyslel jsem si při utíkání.

Musím vymyslet plán.
Takže dvě laserové věže nad hangárem: Deaktivovat.
Straže hangáru: na něco dobrého nalákat a tím odlákat.
Někdejší Jedi: Třeba ho udusit ve spánku.
Prcek: Nevšímat si ho.

Schoval jsem se v mísnosti pro uklízečské droidy...
Síla s vámi.

Mandalorian

Zalezl jsi do kumbálu pro droidy a počkal, než se ten rozruch uklidní. Trvalo to trošku déle než jsi čekal a vzbudil jsi se až kolem půlnoci. Odhodil jsi dorida, za kterým jsi se schoval a vylezl ven. Věže nad hangárem byly v pohotovostním režimu a dokud se nerozezní alarm, zůstanev v něm hodně dlouhou dobu.
Areál pohltila tma tmoucí a slabá světla osvětlovala jen malé ostrůvky ve tmě a vrhaly ostré stíny na lodě a stěny. Některé lodě odletěly, jiné zas přiletěly. Delta-7 zde zůstala a přiletěla jedna Z-95.
Stráže chodili ve dvojících okolo areálu a po ulícíh uvnitř areálu plus menší skupinky na operných bodech. Ticho v areálu bylo naprosté, přerušované tichým hovorem hlídačů a pohybem vrzajících strážních droidů.
Upoutal tě jeden stín za jednou lodí, byl to ten Chadra-Fan.

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

To by mě zajímalo, co ten prcek vlastně chce. Jednou se objeví tady, podruhé tam, ale nikdo neví, co má zalubem. Možná jen nemá povolení odletět z téhle planety. Pořád bylo ticho, když se stráže odklonila ode mne nechala jedny volné dveře k věži. Rychle jsem běžel do v chodu a výtahem vyjel k veži. Nahoře stál jeden ze stráží. Když si mě všiml rychle jsem ho uhodil do spánku, než začal křičet nebo střílet. Tak terminál veže mám před sebou. Naštěstí se dalo z jednoho terminálu ovládat všechny veže. A sakra.. Neznám heslo Otočím se po nečem, co by mi mohlo pomoc. Chandra-Fan. Stál, koukal se na mě a mlčel. Nevíš náhodou prcku, co by mohlo být jako heslo? On chvíli čekal a pak mi do zad řekl Bora, princ Bora. Otočil jsem se a chtěl se zeptat jak to ví. Ale nebyl tam. Heslo fungovalo. Odpojil jsem obě věže a šel zpátky k vítahu. Ten prcek musí znát nějaké velké místo tajných informací .......
Síla s vámi.

Mandalorian

Sjel jsi dolů a opustil řídící vež. Na přistávací ploče stál frachťák typu YT-1300, dále dvě Z-95 a CloakShape fighter s přimontovaným hypermotorem. V druhé řadě stál notně vylepšovaný stroj na platformě Toscanu a R-41 Starchaser a Delta-7 až úplně vzadu.
Okolo strojů na stojánce chodili dva strážní, ale spíše ti se spíše spoléhali na techniku než na sebe a klábosili mezi sebou a okolí si nevšímali a stráže v jiných koutech areálu si spíše všímali svých věcí, než aby pohledem zabloudili ke stojánce.
Ohlédl ses ale Chandra-fana jsi neviděl a alarm taky nehoukal. To bylo dobré znamení. Teď se jen rozhodnout, kterou loď si vzít.

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Musím jít meditovat. Zjistit, kdo je ten Chandra-Fan a co tu dělá jedi. A také jakou loď si vzít. Sedl jsem si zpátky do kumbálu pro droidy. Teď pro mě bude důležitější zajímat se o jediho než o toho prcka. A zasedl jsem do sedu meditace. Ukazovali se mě různé výjevi... ... ... Takže Jedi tu je u prince, tak si na něj posvítíme. Budu čekat do svítání. Vstávat o půlnoci pro mě není zdravé a ulehl jsem. Ráno musím..ehm..vyřešit ten problém.
Síla s vámi.

Mandalorian

Probudil jsi secelý polámaný a litoval toho, že ses rozhodl spát mezi košťaty a droidy. Protáhnul ses, vyšel jsi ven na sluneční světlo a rozhlédl ses.
V areálu bylo rušno a lodě zde přistávaly a odlétali jedna za druhou. Většina z těch lodí, co zde byly večer zde zůstaly, kromě Cloakshapu a Delta-7, které už v areálu nebyly a zda odletěli z planety, nebo změnili parkoviště jsi nevěděl. Každopádně se tvůj problém s jediem vyřešil sám od sebe, stejně jako problém s Chandra-fanem, který zde taky vůbec nebyl. Prolezl jsi celý areál a vůbec nikde nebyl. Vypdalo to jakoby se po něm slehla zem.
Tvůj pohyb neušel pozornosti ostrahy a dva z nich tě odvedli do kanceláře, kde ti jeden ze strážných, vysoký zelený twielk řekl
Pohybuješ se tu pár dní a nocí, ve kterých zde vyspáváš, takže to bude 200 kreditů za ubytování.
bouchl do stolu
Nejsme nejlevnější, ani nekvalitnější, ale spíš už tady druhou noc takže zas tak strašní nejsme. A buď rád, že ti neučtujeme úklid toho svinčíku co si udělal v kumbálu!

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Nechtěl jsem dělat větší potíže než jsou a tak jsem jim tu částku zaplatil. Vlastně mám veliké dědictví po rodičích. Potom, co už bylo zaplaneco sem šel do zdejší kantýny dát si něco malého na pití, vlastně i jídlo mi docela scházelo. Vešel jsem. V kantýně byla různá stvoření. Od Bothanů po Grany a od Quarrenů po Twi'leky a Yuzzumi. Prostě různé zrůdy na které se skoro ani nedalo koukat. Po malé svačince sem se chtěl podívat po někom, kdo to tady vede. Zpozoroval jsem dva Trandoshany, kteří stáli u opancéřovaných dveří. Puste mě dovnitř, jsem tu na pozvání oni mne uvěřili a já vešel. Uvnitř se hrál paazak. A už jsem ho uviděl. Kubaz. Vedl to tady nějakej Kubaz. Jeho sosák sál pomalu jeho drink a přitom se bavil s nějakým twi´lekem. Řekl jsem si, že se tady zdržím...
Síla s vámi.

Mandalorian

Kubaz líně upíjel drink a zavoal si k sobě jednoho bodyguarda a něco mu pošeptal. Když kubaz skončil, vyběhl bodyguard ven a třeskly dva výstřely z pistole a na zem se zaduněním padla dvě těla, trandoshanská těla a ta byla odtaženy pryč z podniku.
Jejich práci zastoupila dvojice gamorreanů, kteří tě navíc i vyvedli z hráčského doupětě a vůbec z celého podniku a vyhodili tě na ulici. Když s tebou skončili, vrátili se zpět před hráčské doupě a hleděli si svýho.
Ležel jsi na jedné z největších ulic areálu Prince Bory a v těsné blízkosti zapáchající hory odpadků. Kolemjdoucí tě obcházeli a vysmívali se ti. Jeden tě dokonce praštil zezadu kovou tyčí o okradl tě o kredity a blasterovou pistol a nakonec do tebe ještě kopl a zmizel v davu.

TheEmperor
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Tak teď už jsem se fakt naštval. Nemám nic. Úplně zlámaný jsem zalezl za roh a přemýšlel. Musím přiznat své selhání. Kontaktuji mistra, aby mě vyzvedl. Nejspíš ještě nejsem připraven na putování vesmírem, a to ještě někoho hledat. Musím zpět na Coruscant. ...
Mistr tedy pro mě tak za 4 hodiny přiletěl, ale nepromluvil semnou, ani já nemluvil. Letěli jsme na Coruscat a pořád ani slovo. ...
Síla s vámi.

Mandalorian

Přiletěli jste na Coruscant a mistr zaparkoval svoji loď v jednom z nižších pater. Když vypnul motory, vstal a pokynul ti aby jsi jej následoval.
Náseldoval jsi jej z lodi do jedné z bočních úzkých uliček, kde se mistr zastavil a nahlédl dolů do temných hlubin pod vámi. Ušklíbl se a otočil se k tobě.
Nejen že si prokázal svoji nechopnost a slabost, ale taky mi vysíš jednu blasterovou pistoli po děděčkovi!
zaječel na tebe a s hlavou v dlaních se dal do usedavého pláče
Ty nevíš co pro mě znamenala!
křičel po tobě a mlátil hlavou do zdi. Tvojí hlavou a pak tě chytnul pod krkem a shodil přes římsu dolů, do hlubiny. Naštěstí pro tebe tvůj pád skončil na korbě popelářského vznášedla plného měkkých, tlejících a voňavých odpadků.
Mistr se na tebe naposledy podíval a pak odešel zpět k lodi a tebe vznášedlo odváželo směrem ke skládce.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“