výcvik pro Asajna Horna (Master Skywalker)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Elinor Yall

výcvik pro Asajna Horna (Master Skywalker)

Příspěvek od Elinor Yall »

Hlavní budova Correlianských bezpečnostních složek
oddělení SID (smuggling interdiction division), pracovna týmu Alfa

Plukovník Toman Randolf byl vždycky zastáncem velmi praktické filozofie a svým způsobem to byl moudrý muž, už proto, že většinu svých životních náhledů měl podloženou mnohaletými zkušenostmi. A ta nejspolehlivější z nich spočívala v poznání, že nic nepomůže člověku vypořádat se s osobní tragédií tak dobře, jako zavalení prací.
Pokud se na někoho takového snažíte být hodní, s největší pravděpodobností začne propadat sebelítosti. A nemůžu dovolit, aby mi sebelítost zlomila jednoho z mých nejlepších lidí! zavrčel na námitky svého svědomí, když si ve tvém služebním datapadu začaly podávat ruce nejrůznější statistiky bezpečnosti, třídění hlášení a další ryze papírovací banální práce. Když na něj budu hodný, začne řešit, proč zrovna on, proč zrovna takhle a tak vůbec. Ne, ne, ne - na tohle svého zástupce potřebuju až příliš. Ať dělá grafy a tabulky, to mu prospěje mnohem víc!
A tak se stalo, že tě po návratu ze "zotavovacího volna" čekala hora té nejnudnější práce, jakou si je možné v SID představit.

Asi o tři hodiny později - krylo se to přesně se začátkem pauzy na oběd - objevil tvůj kolega Ben Rawley s dvěmi krabičkami nějakého rychlého občerstvení a stejným množstvím kelímků s kafem. Matně sis uvědomil, že jestli měl celní službu, musel skončit o něco dřív, aby to stihnul.
"-aná hlášení," zaklel na přivítanou, "dneska byl na přistávací ploše pěkný šrumec. Nikdy bych nevěřil, co puchu vydá párek chcíplejch rancorů zastrčenej do tajný skrýše ve frachťáku...!"
Na chvíli se zarazil, věnoval ti kradmý soustrastný pohled, a pokračoval, jako by se nic nedělo (přece jenom, jste bezpečáci a ti se nenechají jen tak zdrtit sebehoršími problémy): Teď abych o tom napsal šéfovi a nějak mu vysvětlil, že ty slavné otravné plyny byly jen ty zdechliny. A to se těšil, co to bude za pátrání po teroristech a podobnejch šmejdech. Cestou jsem se stavil pro oběd a napadlo mě, že ti taky přijde vhod.
Při těch slovech ti uprostřed stolu přistála krabička s nudlemi a kousky masa zalitými v žlutohnědé omáčce - vzhled nic moc, chuť relativně ucházející, přesně ten typ rychlé stravy, jíž jste se při práci tady v centrále běžně živili.
To kafe ti házet nebudu, poznamenal Ben a taktně položil kelímek na roh tvého stolu.
Vzápětí se stáhl na své místo, pustil se do svého jídla, a způsob, jímž nenápadně sledoval květináč s kaktusem na okně naznačoval, že se snaží odhadnout, jak na tom vlastně jsi a jak by tě mohl z toho všeho rozptýlit.

Master Skywalker

Příspěvek od Master Skywalker »

.

Pomyslel jsem si jaké mám štěstí pracovat pod plukovníkem Randolfem.
A jsem zvědav čím mně po mém zotavovacím volnu pověří
.
To jsem mohl čekat,že mně pověří tou nejnudnější a nejhorší
prací v SID která může být
.
Ahoj Bene,měl jsi dnes službu na celnici?Opravdu jste našli dva páchnoucí
rancory.Nedovedu si představit jak bude šéf skákat ke stropu až se to dozví.Děkuju Bene za oběd spasil jsi muj žaludek.

V tu chvíli jsem jsi pomyslel že je to asi poslédní jídlo co pozřu,aspoň
že to kafe se dá pít
.
Bene tendle pohled znám nemusíš si dělat starosti a snažit se mně rozptýlit po volnu se potřebuju dostat do toho režimu[/i]

Elinor Yall

oddělení SID (smuggling interdiction division), pracovna týmu Alfa .

Tak hlavně jsme měli udání na pašování jedovatých plynů. Umíš si to představit, plná pohotovost, bezpečností opatření jak svině, navíc riziko, že to svinstvo uniká do okolního prostoru... a pak dva rancoři ve vysokém stupni rozkladu.
A kvůli tomu byly příjezdy lodí rozhozené mimo hlavní přístaviště,
nadšeně líčil celou tu scénu.
Já nevěděl, jestli se mám smát, nebo zuřit.
Odkašlal si.
V každém případě teď pátráme po tom, kdo ty informace vypustil do oběhu. Někdo z nás prostě udělal dokonalé idioty...

...a bylo by na místě vědět proč! ozvalo se ve dveřích a do kanclu vstoupil samotný váš velký šéf.
Protože zatímco se konala ta slavná rancoří show, jen tak tak se podařilo zabránit vývozu lodě se sudy s toxickými látkami použitelnými pro výrobu chemických zbraní. V tom zmatku byla snížená bezpečnostní opatření, dost se toho ztratilo, a kdyby se tamní úředníci nezajímali o věci mimo jejich pravomoce... došlo k přestřelce, lodi bylo zabráněno odletět, ale my máme šest mrtvých.
Díval se na vás krajně naštvaně a vypadalo to, že kdyby se mu dostal do ruky ten, kdo tohle vymyslel... nu, rozhodně bys nechtěl být na jeho místě.
V tuhle chvíli jste jediní lidi, které mohu postrádat a poslat do terénu - ostatní jsou zapotřebí jinde. Takže máte případ.
Krátce koukl na tvůj datapad.
Zřejmě to znamená i to, že tyhle věci dodělám sám. Bastard jeden pašerácká, tohle mu vážně neodpustím.

Master Skywalker

.

To si děláš srandu tak to teda šéf stoprocentně zuřil.Pomyslel jsem si,ještě že nejsem v jeho kůži.Jsem zvědav koho pošle do terénu.V tu chvíli se oběvil ve dveřích náš šéf a řekl, že by bylo na místě zjistit proč.

Ale pane já bych velice rád šel do terénu,ale mám tu ještě spoustu práce.Šéf se na mne podíval zamouřenými očima.Ano,pane! rozkaz je rozkaz a pašeráka se vám pokusíme předat v co nejkratší době.Můžeme už odejít pane.
V duchu jsem si pomyslel kdo asi dodělá moji práci.Řekl jsem Benovi,že jse du připravit a že za pět minut se sejdem v hlavní hale.

Šel jsem tedy do svého pokoje a zbalil jsem si nějaké lékárny a
svůj světelný meč po svém otci.Vzal jsem si plášť a šel do hali.

--------------------------------------------------------------------------

žádost o edit - doprovozená tahákem:
popis akcí: šel jsem tam a tam, udělal jsem to a to
přímá řeč: Ano, pane! Jistě, pane!
myšlenky: Jděte do háje, pane!
Naposledy upravil(a) Master Skywalker dne 10.2.2009 13:35:11, celkem upraveno 1 x.

Elinor Yall

oddělení SID (smuggling interdiction division), pracovna týmu Alfa.

Narozdíl od tebe se Ben ani do pokoje nevydával, jen si ze svého psacího stolu vyhrabal blaster a odznak, takže na tebe už rovnou čekal v hale.
Pokud ti to nevadí, budu řídit, poznamenal, když jste vycházeli na ulici, potřebujeme se dostat k hangárům a na to je napřed třeba prokličkovat tou špičkou.
Podle tvého odhadu jste se mohli dostat na místo činu asi za půl hodiny, tedy do fáze, kdy bude probíhat na místě činu nejhojnější aktivita týmu věnujícího se sběru důkazů a stop tam zanechaných - a s největší pravděpodobností už budou mít přehled o většině nalezených věcí, aby vás s nimi mohli přímo seznámit.

Master Skywalker

.

Když jsem přišel do haly Ben na mně čekal.Zeptal jsem se Bena jestli můžem vyrazit .Ben se mne ještě před odjezdem zeptal jestli mi nevadí že bude řídit.
Odpověděl jsem mu.Ovšem že mi to nevadí že budeš řídit,stejně jsem dlouho nepilotoval,vlastně od té doby co jsem byl naposled v terénu asi si to budu muset oživit.Hlavně ať jsme už na místě,sem zvědav co tam našli za stopy.

Elinor Yall

hangár K-451; paluba lodi Trescott

Trescott na první pohled vyhlížela jako normální, lehce neudržovaný frachťák - ideální kandidát na pašeráckou loď, alespoň co se vzhledu týká. Tvůj kolega si při pohledu na tu kocábku obdivně hvízdl.
Jestli je uvnitř stejně slibná jako navenek... tak chci vidět ty vylepšení!
V tu chvíli se za vašimi zády ozvalo odkašlání a když jste se otočili, stála tam blondýna v dlouhém černém plášti, vlasy stažené do drdolu a na nose jemné obroučky brýlí, které dodávaly jejímu obličeji nádech oduševnělosti - a byly spíš "módní doplněk" než pomůcka k zlepšení zraku.
Nic moc, jenom konvenční zlepšení rychlosti, pašovací prostory - a dokonalé zbraňové a obranné systémy, které jsou ale tady na zemi na dvě věci. Vlastně jen na jednu. Ale ve vesmíru bych tu kraksnu fakt sestřelovat nechtěla.
Mimochodem, jsem Cornelia Weird, patolog. Tedy z vašeho úhlu pohledu civil motající se na místě činu,
při těch slovech se pousmála, nicméně vás tu provedu, protože technický tým sbírá vzorky všeho možného pro analýzy.
Pustila se přímo ke vstupu do lodi a tak nějak očekávala, že ji budete následovat.

Master Skywalker

Bene, jestli nás v tom někdo bude chtít sestřelit tak to nebude problém.V duchu jsem si kladl otázku co to asi má za ty vylepšení.
Dobrý to bude stačit tadle vylepšení.Sakra patolog to musí být hrůza hrabat se v mrtvolách.
Když si předstávím že bych to měl dělat já.fuj!
Tak ale ted se pojdme podívat do té lodi.

Elinor Yall

Cornelia pokrčila rameny, na poznámky o tom, jak je hrozné být patologem, si už mohla zvyknout.
No, doporučovala bych s tím neuletět, přece jenom to je něco na způsob místa činu... usmála se na vás.
Prošli jste úzkou uličkou, minuli dvě postavy s baterkami, které pilně vykutávaly nějaký našedavělý prach usazený po dveřích do vestavěných přihrádek, a po chvíli dorazili ke schodům dolů, do jakéhosi zpola zakrytého hangáru. Vstup do něj kryla červenobílá výstražná páska.
Tam uvnitř byly ty barely. Jeden překocený. Mimochodem, nemělo by to znamenat vážnější problém, vnitřek je dokonale uzpůsobený na pašování podobných nákladů. Dost specializovaná loďička, v téhle záležitosti.
Pokračovala dál směrem k pilotní kabině.
Stop po boji si nevšímejte, bylo to tu potřeba doslova dobýt.
Jako na potvrzení se objevily první povědomé bílé siluety znázorňující místa, kde ležela mrtvá těla. Zatím jsi mohl napočítat čtyři - boj tu tedy musel probíhat opravdu perný.

--------------------------------------------------------
poznámka:
- zkus psát víc než jenom přímou řeč a úvahy; taky popiš, co děláš, zkus se víc věnovat interakcím s okolím...

Master Skywalker

No, doporučovala bych s tím neuletět, přece jenom to je něco na způsob místa činu
Kdo říká že s tim chceme uletět. Prošli jsme úzkou uličkou, minuli dvě postavy s baterkami, které pilně vykutávaly nějaký našedavělý prach usazený po dveřích do vestavěných přihrádek, a po chvíli dorazili ke schodům dolů, do jakéhosi zpola zakrytého hangáru. Vstup do něj kryla červenobílá výstražná páska.Zeptal jsem se.Nechybí nějaký barel a jestli z nich nic nevyteklo.
Kolik máme mrtvých zatím jsem napočítal čtyry.V duchu jsem se sám sebe zeptal kde vyjeme měli začít.

Elinor Yall

Tváříte se, že byste s tím buď nejradši uletěl, nebo to všechno polil benzínem a zapálil. Takže jestli chcete dělat to druhé - prosím, nedělejte,
Pokud se tě Cornelia snažila vyprovokovat k nějaké konverzaci, její snahy vyznívaly naprázdno a zdálo se, že ji to začíná poněkud štvát.
A ne, žádné barely nechybí, podle lodních záznamů jsme zajistili všechny. A jeden z nich se převrátil, což pro naše techniky není problém. Ale pokud s tím svinstvem poslali víc lodí, tak máme smůlu - chytili jsme jenom Trescott.
Při těch slovech zaklepala na dveře pilotní kabiny, odkud vykoukl asi padesátiletý zrzek v kaštanově hnědém svetru a riflích.
"Takže vyšetřovatelé dorazili?" zeptal se zcela nelogicky při pohledu na vás. Vaše průvodkyně jenom přikývla. "No, bylo na čase, lodní počítač právě vykuchán."
Po té poznámce se obrátil na vás dva:
"Dobře. Tedy. Ehm. Jsem plukovník Gordik Johnson z technického oddělení. Patrně máte spoustu otázek, takže sem s nimi a já vám na ně zkusím odpovědět. Hlášení o výsledcích jednotlivých testů vám přistanou na stole - postupně, od dnešního do zítřejšího večera, některé testy jsou prostě časově náročné."

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“