Kamino - výcviková hala
Spark byl nastoupen spolu s ostatními kadety ve výcvikové hale. Tato hala sloužila k takzvanému přezkoušení u rekrutů, u kterých si kaminská komise ještě neudělala jasno. Tvoji vrstevníci tomu říkali: „křížový výslech.“ Navzdory vážnosti situace si cítil určité zadostiučinění. Nejmíň polovina posměváčků byla mezi „vyvolenými...“
Výcvik pro "Sparka
Moderátor: Moderátoři
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
Kamino - výcviková hala
Čekání jsem nikdy neměl rád, ale nic jiného jsem nemohl dělat. Snad se toho dožiju. Snad. Nejraději bych už někde bojoval, nebo v horším případě trénoval, ale místo toho jsem tady musel čekat, než na mě přijde řada. Aspoň že už brzo budu na řadě.
Čekání jsem nikdy neměl rád, ale nic jiného jsem nemohl dělat. Snad se toho dožiju. Snad. Nejraději bych už někde bojoval, nebo v horším případě trénoval, ale místo toho jsem tady musel čekat, než na mě přijde řada. Aspoň že už brzo budu na řadě.
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."

- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Kamino - komise
Obrnil ses trpělivostí a to se ti vyplatilo. Když konečně vyvolali tvoje číslo, mohl ses konečně vydat do místnosti. Vešel jsi do místnosti, kde byl uprostřed obrovský stůl. Kolem něj byla rozmístěna skupina křesel, na kterých byli promítnuti zástupci Kaminské vlády a mlčky tě pozorovali...
Obrnil ses trpělivostí a to se ti vyplatilo. Když konečně vyvolali tvoje číslo, mohl ses konečně vydat do místnosti. Vešel jsi do místnosti, kde byl uprostřed obrovský stůl. Kolem něj byla rozmístěna skupina křesel, na kterých byli promítnuti zástupci Kaminské vlády a mlčky tě pozorovali...
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
Kamino - komise
Jakmile jsem uslyšel své číslo, na nic jsem nečekal a vydal se do místnosti. Konečně skončilo to čekání.Dožil jsem se!!
Uprostřed místnosti byl stůl, za kterým v křeslech seděli naši "stvořitelé". Předpisově jsem zasalutoval: Alpha-45 se hlásí podle rozkazu!
Jakmile jsem uslyšel své číslo, na nic jsem nečekal a vydal se do místnosti. Konečně skončilo to čekání.Dožil jsem se!!
Uprostřed místnosti byl stůl, za kterým v křeslech seděli naši "stvořitelé". Předpisově jsem zasalutoval: Alpha-45 se hlásí podle rozkazu!
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."

- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele: