titul: Padawan
rasa: Člověk
planeta narození: Corellia
životopis:
Vyrůstal jsem na planetě Corellia v jádru galaxie. Roku 12 ABY, když se Corellia konečně připojila k nové Republice, mi bylo 6 let. Hrál jsem si s kamarády a začaly se dít podivné věci. Míče létaly přesně na cíl a pokud mě některé z dětí chtělo praštit, nemělo šanci. Mé Síly si všiml jeden z rytíř Jedi, který tam zařizoval cosi pro Republiku. Otec mě nejdřív nechtěl pustit. Věřil že členství v Řádu mi nepřinese nic dobrého, pouze nebezpečí. Nakonec ho ale můj nynější mistr a matka přesvědčili. Od mého přijetí uplynulo 14 let. Můj padawanský výcvik je téměř u konce a já jen čekám kdy budu pasován na Rytíře.
barva čepele: oranžová
světelný meč: Jeden jednočepelový meč
styl boje se světelným mečem: Soresu
schopnosti: Základní schopnosti + přesvědčení, léčení, odemykání zámků, hackování,.
schopnosti jako rytíř Jedi: Bariéra, odražení, porozumění řeči, přítel zvířat.
vzhled, poznámky: Vysokého vzrůstu, delší černé vlasy. Trochu zbrklejší, ale Mistr ho vytrvale učí koncentraci.
rozsah znalostí o SW: Stará a nová trilogie, něco málo knih z období nové republiky, KOTOR, Jedi Academy II, Battlefront 2
odhadovaná častost hraní: Jednou až dvakrát týdně. Možná i častěji, to se uvidí.

kontakt: J.uruba@seznam.cz