Titul: Padawan
Datum narození: 40BBY
Rasa: Člověk
Planeta narození: Coruscant
Životopis: Narodil jsem se páru diplomatů, žil jsem ve velice krásném a velkém domě. Naše rodina se dlouhé generace přátelila s rodinou Sall, byla to rodina Kel Dorů, kteří pocházeli z Dorinu. Naše rodiny spolu žily společne velice dlouho, rodina se skládala ze strýčka Odo Salla, tety Shiri a jejich syna Hoda. Moji rodiče a Sallovi byli tedy diplomaté, starali se o zájmy slabších lidí, jak na Coruscantu tak na Dorinu, předkládali různé návrhy senátu a tak podobně. Po nějaké době na mě rodiče neměli dost času kvůli své práci, tak sem ja a Hodo zůstávali s chůvou a hráli si v domě. Hodo byl o rok starší než já a trochu větší. Oba jsme měli rádi astromechy vždycky jsme si snimi hráli na shovávanou, protože byl dům opravdu veliký,tak to bylo velice zábavné. Jednoho dne letěli Hodovi rodiče spolu sním na planetu Dorin do města Dor'shan tedy centrální město, do Chrámu Baran Do probrat nějaké věci s mnichy. Tam mniši zjistili, že je Hodo citliví na sílu a tak po příletu na Coruscant navštívil náš dům rytíř jedi. Neznal jsem jeho jméno, ale to bylo jedno, odvedl si Hoda s sebou do chrámu Jedi. Přitom co navštívil jedi náš dům, tak se zarazil u mne a vycítil, že i já bych mohl být citliví v síle. Když se tak potrvdilo, tak Jediové prěsvědčili mé rodiče, že jsem ve věku kdy by bylo moudré vstoupit do řádu Jedi. Rodiče byly zaskočeni, ale nakonec souhlasily. Tak nakonec já i Hodo jsme byly spolu. V Chrámu žiji nějaký ten čas, učil jsem se diplomacii, historii, porozumnět síle.. Cvičil a piloval obranu a boj světelným mečem. Tyto věci byli primární náplní mého dosavadního života.
Barva čepele: Zelená
Světelný meč: Jeden jednočepelový

Styl boje: Soresu, Shii-Cho
Schopnosti: Posouvání předmětů, citlivost na sílu
Schopnosti jako rytíř jedi: Telekineze, mind trick
Poznámky: 175cm vysoký, bílé pleti, tmavě modré oči, krátké hnědé vlasy, svalnatější postava, nekonfliktní povaha, přátelský.
Schopnost Basicu, Keldorštiny (jako málé dítě sem tam něco pochytil). Lehká znalost v astro droidech.
Znalosti SW: Všechny filmy, 1-3 serie Star Wars Clone Wars, SW:KotOR, KotORII, SWG:EaW, EaW:Foc, Jedi Academy, Starwars.wikia
Aktivita: cca 3-5 odpovědí týdně
Kontakt: PM, KoptaTom@gmail.com