Jméno: Lair Kon
Titul: Padawan
Rasa: Nautolan
Planeta narození: Naboo
Životopis před příchodem postavy do řádu: Mezi klonovými válkami se Lair Kon narodil do rodiny otce obchodníka,matky která se starala o nějaké domácí tvorstvo a bratra,kterého vzal sebou jeden mistr jedi na Coruscant do chrámu jedi,aby se stal jediem.Lair většinou pomáhal otci v obchodě a tak z něj byl dobrý mechanik.V Lairových 5ti letech se na svou rodinu přiletěl podívat jeho bratr Tys,ze kterého se mezi tím stal rytíř jedi.Přiletěl s ním i ten jedy,který ho vzal sebou na Coruscant.Při návštěvě ten jedi vycítil z Laira sílu.Lair chtěl být jediem a tak se jedi chtěl promluvit s Lairovýmy rodiči.Lairův bratr se u rodičů přimluvil,že by na něj dal pozor.Nakonec tedy rodiče Laira pustily.A tak ho vzal bratr a jedi sebou na Coruscant,kde se Lair stal padawanem a po usilovné dřině a práci mu přidělili mistra.
Barva čepele: Žlutá
Světelný meč: Jednoduchý,jednočepelový
Styl boje se světelným mečem: Shii Cho,Djem So a Niman
Schopnosti: Soužití se sílou,pohyb s předměty a vysoká rychlost
Schopnosti jako rytíř jedi: Léčení,vysoké skoky a rapidní rychlost
Poznámky: Středně velyký,chytrý,je si velice vědom hranice dobra a zla-pozná když něco není správně.
Kontakt: jorin@centrum.cz
přihláška pro Lair Kon (R.O.F.L)
Moderátor: Moderátoři
přihláška pro Lair Kon (R.O.F.L)
Nejsilnější je ten,kdo kontroluje svou vlastní sílu.
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
mno vypadá to v poho, takže dem testíkovat.
1)Jak dlouho může být hráč neaktivní aniž by se mu smazal profil?
2) Jak se vkládá odkaz?
3)Kdy smí hráč hrát za více postav?
Tento text převeď do správného tvaru příspěvku:
Coruscant - chrám Jediů
Bylo ráno a na Coruscantu už přes mračna smogu, které, jak nad většinou velkých měst byla, svítilo docela velké slunce.
No ne, docela krásný den.
Pomyslel jsem si, když jsem se podíval z okna.Kolem prolétaly proudy vznášedel, provoz Coruscantu byl nekonečný, nikdy nespal.Po chvilce mě z rozjímání vyvedlo klepání na dveře.
Dále.
Zavolal jsem.
1)Jak dlouho může být hráč neaktivní aniž by se mu smazal profil?
2) Jak se vkládá odkaz?
3)Kdy smí hráč hrát za více postav?
Tento text převeď do správného tvaru příspěvku:
Coruscant - chrám Jediů
Bylo ráno a na Coruscantu už přes mračna smogu, které, jak nad většinou velkých měst byla, svítilo docela velké slunce.
Pomyslel jsem si, když jsem se podíval z okna.Kolem prolétaly proudy vznášedel, provoz Coruscantu byl nekonečný, nikdy nespal.Po chvilce mě z rozjímání vyvedlo klepání na dveře.
Dále.
Zavolal jsem.
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."

1) 1 měsíc
2) napíše se odkaz,pak se označí a udělám klem něj www.blablabla.cz
3 ) Po dokončení výcviku apři povolení administrátorem
Coruscant - chrám Jediů
Dále.
Zavolal jsem.
2) napíše se odkaz,pak se označí a udělám klem něj www.blablabla.cz
3 ) Po dokončení výcviku apři povolení administrátorem
Coruscant - chrám Jediů
Dále.
Zavolal jsem.
Nejsilnější je ten,kdo kontroluje svou vlastní sílu.