Titul: učeň
Rasa: člověk
Planeta narození: Lok
Životopis před příchodem postavy do řádu: Sheers si ze svého útlé mládí již dávno nic napamtuju a vlastně ani nikdy nepátral po tom, kým byl dřív, než ho v několika málo letech věku objevil nějaký sith, který v něm vycítl velkou Sílu a přivedl ho do Akademie Sithů na Korribanu. O tomto muži, který vlastně zapříčil to, jaký teď Sheers žije život, již velice dlouho neslyšel a už vlastně také zapomněl jeho jméno. Každopádně na akademii byl výcvik tvrdý a jak léta ubáhala, Sheers stále žil a byl tvrdším, krutějším, nelítostnějším a bezcitnějším každým dnem.
Barva čepele: Červená
Světelný meč: jednočepelový světelný meč
Styl boje se světelným mečem: Hlavním stylem Makashi
Schopnosti: Kromě základní schopností v Síle (bojových a fyzicky zlepšujícíh) se zejména soustředí na ovládání, kontrolu a manipulaci mysli a techniky, které umožňovaly krutě a nelidsky mučit protivníka.
Poznámky: 185 cm vysoký, 90kg vážící urostlý a vypracovaný muž. Černé rovné mastné vlasy spadající až po ramena, krutě vyhlížející ledové černé oči, dlouhý a zkřivený nos - následek jedné velké zlomeniny. V obličeji byl jinak vcelku pěkný, nekazilo ho příliš jizev a tak více než strach působilo z obličeje charizma. Oblékal se do typického roucha učňů sithů a vskutku v něm vypadal velkolepě, i když toužil potom, aby brzy oblékal roucha pravých sithských mistrů, jenž by mu slušela ještě jistě daleko víc.
Je velice charizmatický a svou inteligencí, zkřiveným charakterem a naprostou bezcitností, ba vyžívání se v krutém a dlouhém mučení, budí respekt u mnoho z jeho "kolegů". Díky své inteligenci není nijak extra výbušný, avšak docela pravidelně má výbuchy vzteku. Z druhého pohledu je také často přemýšlivý a váží své činy, než je provede, potom je ale provede se vší krutostí a precizností, která je často tvrdší, než kdyby vybuchl.
Kontakt: 334 686 615
... No, nejlepší to asi není, ale aspoň něco jsem vytvořil.. Tak doufám, že to bude stačit.. Jinak info pro Lukina: domluvil jsem se už s Cartrem, že mě vezme...