Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Čemu se sakra směje? Napadlo mě a nemohl jsem se zbavit dojmu, že podvádějí oba. No, jasně, že mě to nenapadlo dříve. Randomizér opět změnil karty a má hodnota byla ještě nižší než před malou chvílí. S lodí to mírně cuklo, což zas nebylo tak neobvyklé, ačkoliv v hyperprostoru by se něco takového stát nemělo, a proto jsem využil téhlé situace, abych hru skončil.
No fajn, chlapče. Je to nerozhodně, ale bylo jen štěstí začátečníka.
Položil jsme své karty na stůl.
Jdu zkontrolovat systémy, to cuknutí se mi nějak nezdálo, jinak bych hrál dál a ukázal ti, co je to čistý sabacc..
S Jediema už nikdy nebudu hrát.. Ještě že Lando není citlivý k Síle, neměl bych totiž Falcona. Při této myšlence jsem se cestou do kabiny pousmál.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

Ako Han hovoril, v ruke sa mu zmenila hodnota. Idiotov Šik! zaštebotal Treyy a pokynul R3, aby odpojil konektor od stola. Treyy vstal a nasledoval Hana do kokpitu.
Treyy: Možno by si to nemal tak ľahko vzdávať. podpichol ho.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Vzdávat?! Jak to myslíš, s lodí to cuklo, jdu se podívat, co se děje.. Tak tahle věta mě zastavila při chůzi do kabiny. Nikdy jsem nic jen tak nevzdal. Tenhle Jedi mě začíná vážně štvát, jestli to takhle půjde dál, vysadím ho v nejblížším přístavu. A nebude ani vadit, že budu muset kvůli tomu provést skok z hyperprostoru a zamířit na některou z planet.
Namíchnutý jsem zamířil do kabiny, kam jsem šel původně.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Ale no tak, Han, prisahám, že tu šlo iba o šťastie. Je jasné, že ty si sabbaccový kráľ. Ak mám pravdu povedať, hral som to prvý raz s takým majstrom, vážne. upokojoval ho s úsmevom a zasadol na miesto kopilota. A prečo to s nami tak zatriaslo?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Tak to opravdu netuším odpověděl jsem popravdě.
Hm, nejlepší bude, když se přepneme na podsvětelné motory a uvidíme, co se děje..
Přemýšlel jsem nahlas. Ačkoliv jsem to předtím bral jako skvělou záminku pro ukončení hry, začlo mě to teď skutečně zajímat.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy prikývol a sledoval svoje kontrolky. R3 zapípal otázku a Treyy ju zopakoval Hanovi. A kde to vlastne sme?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Tak proto to s námi cuklo, ale i tak se to nemělo stát...
Han: Nastavil jsem kurz na Chřtán, dlouho jsem touhle trasou neletěl a tak mě napadlo, že bych tě vzal s sebou. Slyšel jsem, že seš dobrej pilot, kolem Chřtánu jen tak někdo nelítá...
Jen pořád nechápu...
Namontoval jsem do lodi jedno ze svých vylepšení. Kousek před Chřtánem jsme měli přejít na podsvětelnou rychlost, místo toho to s námi jen cuklo, doufej, že se to podaří teď, jinak je s námi konec.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Po posledných slovách si Treyy opäť neodpustil trochu sarkazmu. Stále sa niečo deje. a začal sa plne sústrediť na riadenie. R3 zvrešťal prekvapenú otázku. Áno, R3, úplný koniec. povedal neodtŕhajúc oči od prístrojov.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Zatáhl jsem za páku hyperdrajvu směrem dolů, nic se však nedělo, jestli to takhle bude pokračovat dál, "nejspíš" tam ani nedoletíme.. No, stejně ta mise je hloupost.
Když se chvíli nic nedělo, bouchl jsem pěstí do panelu a naráz jsme přešli na podsvětelnou rychlost. Usmál jsem se.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Ehm.. vskutku dobrý štýl. sledujúc Hanov uspokojený pohľad. Usmial sa a vyzrel von z okna. Užasnuto musel vydýchnuť.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Nemohl jsme si nevšimnout ironického tonu hlasu mého spoluletce.
Jo, tahle loď má svý chyby, ale určitě si na ně zvykneš...
Po týhle estrádě už jsem neměl moc náladu letět blízko černé díry a závodit s fyzikálními silami. Vzal jsem to s řádným odstupem od míst, kudy jsem původně chtěl letět.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy horlivo prikyvoval. Áno, áno, počul som, že táto loď dokáže v mnohých smeroch prekvapiť. začal vyratúvať na prstoch. Únik z Hviezdy Smrti, veľakrát upláchla Vaderovi, Dathomir, Bilbringi, Sluis Van... zabudol som niečo?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
"Bilbringi" zopakoval jsem si v mysli pro sebe. To byla rozhodující bitva s Thrawnem, tehdy jsem skutečně přestával věřit, že dosáhneme vítězství.
Jasně, zapomněl jsi dodat tuhle situaci s Chřtánem
Začal jsem opět uvažovat o přechodu na světelnou rychlost.
Nezdá se ti, že tahle mise je hloupost?
Neodolal jsem se jej nezeptat.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy vážne prisvedčil. Je to, ako si povedal pri prvej Hviezde Smrti, samovražda. Ale má to niečo do seba. Každopádne sa pokúsim majstra Skywalkera nesklamať a urobím všetko preto, aby som mu podal aspoň aké-také hlásenie. povedal neoblomne.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Jo
Nenapadlo mě nic jiného, co bych na to odpověděl. Nikdy jsem tuhle oddannost neměl rád, ani když jí ode mě požadoval Shrike. Zase jsem se zasnil opřený ve svém pilotním křesle s rukama za hlavou. Ach Bria..

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“