Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Za rohem toho ale mocnebylo jen mrtvé tělo bez Ruky nějakého Wookie.
Andre se rozeběhl ale zjistil že tohle není ten senátor kvůli kterému ho sem poslali.
Podíval se a viděl jak se 10 klonů přibližuje.

Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Křižník

Musel jsem se rozmyslet a to rychle. Buď vzít nohy na ramena a nebo se postavit zbývajícím klonům, což je bez dalšího vybavení k ničemu, když nemám granáty, náplň do plamenometu došla, jetpack mě tady je na nic a zbává mi pár posledních náplní do blasteru. Našel jsem v sobě ještě špetku naděje a vyběhl jsem z rohu proti klonům.

Dokud jsem běžel, tak jsem střílel. Potom došlo doslova na nože. Vytasil jsem Mandaloriánský nůž a bojoval jsem s ním proti velké přesile....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Po několika minutovém boji Andre vihrál ale byl tak oslaben že se sotva doplazil k počítači kde zjistil že se vinořili na Kasshyku.
Jeden klon ještě zbýval ten se na něj rozeběhl a střílel při tom blasterem rychlé střely takže to nebylo moc přesné.

Andre Relev

Křižník

Z posledních sil jsem udělal zkluz a podkopnul mu nohy. Nakonec jsem ho zastřelil jeho vlastní zbraní.

"Do háje, Kashyyyk. To je to jediný místo, kam bych zrovna nechtěl. Kašlu na senátora. Stejně už bude pryč..." kopnul jsem do počítače a šel jsem směrem k mojí stíhačce....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Až cestou si Andre uvědomil že stíhačka musela vybuchnout při výbuchu který sám zavinil ale cestou narazil na krvavé stopy.
Ted se rozhodoval znovu jestli se zkusí zachránit nebo splnit úkol.

Andre Relev

Křižník
"To snad ne, moje stíhačka - roky práce a...a R4...." jen jsem to dořekl, tak jsem se naštval a rozeběhnul jsem se směrem po krvavých stopách ...

"Snad je R4 v pořádku"

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Když Andre běžel po krvavých stopách nalezl mrtvého wookie.
ještě tedy zbyval senator ktery musel byt sam.
Rozeběhl se tedy dal a nšel ho u zachraných modulů

Andre Relev

Křižník

"Nemá cenu utíkat, protože dřív nebo později tě stejně zabiju!" řekl jsem mu, ale nečekal jsem na odpověď a rovnou po něm hodil Mandaloriánský nůž...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Wookie zařval bolestí virval si nůž z krku a pokusil se ho hodit bohužel byl už tak vičerpán že padl na zem mrtev.
Byli zde moduli ale na lodi už nikdo nebyl.

Andre Relev

Křižník

Rychle jsem běžel směrem k místu, kde byla moje stíhačka. Po chvíli běhu jsem narazil na R4 jak je opřený o zeď - vypadla mu energie, tak jsem ho vzal na rameno a běžel jsem k záchraným modulům....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Andreho ale napadlo že by se mu mohlo hodit kdyby přistál s Republikovou lodí a ukázal svému zákazníkovi jak je mocný.
Dlouho o tom přemýšlel a náhle se rozhodl.

Andre Relev

Křižník

Místo odbočení doleva jsem odbočil doprava - k hlavní místnosti. Došel jsem do místnosti, zapojil jsem R4 aby mi pomohl v řízení a po chvíli jsme oba odlétali z orbity Kashyyyku....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

R4 se dobil a začal s řízením na planetu.
Kam to bude dnes pane Andre?
Zeptal se a tušil odpověď

Andre Relev

Křižník

"Na Coruscant R4, na Coruscant..." řekl jsem polohlasem, sedl jsem si do křesla a začal podřimovat....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

R4 si málem připálil obvody jak přemýšlel najednou napsal.
Neměli by jsme letět na Krriban pro svou ...vaši doměnu pane?

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“