Nikdo se neozval.
Padawan se na ně stále koukal.
Muž a žena se dali na chůzi a šli až k jižní tribuně kde se zastavili čekal tam na ně Rodian s nějakým mužem zřejmě ten Edy.
A z dálky se k nim draly 4 další stvoření.
Tak to sou oni. Přiblížím se k nim ale opatrně sám je rozhodně nezvládnu. Nemohu také spoléhat na mistra. Vysílačka je patrně rozbitá.
Rozejdu se a zastavím se v dostatečné vzdálenosti od hloučku těch stvoření.
Koho budu sledovat? A už to mám. Ten rodian vypadal jako šéf půjdu za ním. A vykročím za tím rodianem.
Ještě jednou skusím vysílačku: Mistře slyšíte mě?
Vysílačka neodpovídá náhle padawana napadlo že když říkal že jede s šampionem tak sebou nemuže mít visílačku nebo možná tak něco.
Když doběhl za rodianem ke vstupu slyšel jak mluví s nějakou ženou ve vrátnici.
Rodian:Sázím na Rodiiského šampiona určitě vihraje. Doufám že dnes konečně porazím své sooupeře v sázkách
Rodianěkuji
Řekl a odběhl na místo kde čekali všichni ostatní. Tak a máme to teď jen stačí čekat kdo vihraje a peníze bere ten sázející
Řekl 7 stojícím bytostem.
Žena:Konečně už sem se na sázení těšila dloouho nic nebylo.
Co to má znamenat? Snad to nejsou običejní sázkaři? No je to moje jediná stopa budu je dál sledovat.
Podívám se jak sou na tom závodníci a dál sleduji těch 8.[/i]
Rodian a ostatní se dali do pohybu a zastavili se na tribuně.
Rodian:Hurá Konečně stihli jsme start tak sleduj jak se jezdí na Rodii
Řekl Rodian a sledoval zápas
Já jsem ale tumec. Na to teď ale není čas musím zachránit mistra.
Přijdu k sázkařům a zeptám se: Promiňte ale neviděli jste na východní tribuně dva podivné lidi-rodian a člověk?
Je mi líto ale neviděli jsme ale počkejte vás už jsme dnes viděli.
Řekl Rodian.
Už Deer ale nestihl odpovědět neboť v dálce se ozval výbuch a do vzduchu vletěl velký plamen bylo to někde ve třetí zatáčce.
cenzura! To byl asi mistr ale doufám že ne musím se tam podívat. Promiňte ale musím k tomu výbuchu.
Začnu se prodírat davy lidí a snažím se dostat na trať.
Padawan se ponořil do síly kde ucítil že mistr stále žije.
Prodral se až k vstupu na trať kde ho uvítal nějaký velký muž. Je mi líto ale došlo k tragédii nesmím vás pustit