4. Mise pro MrTukana(Askel Nur Ebion)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Gamorr, Mugsurrské sídlo klanu Horhhk:
Rozhodneš se využít Síly ku svému prospěchu a mírně ji vložíš do svého přesvědčování klanové matrony. Ta se zakousne do dalšího stehna a zamyslí se nad tím, co jsi jí řekl. Nedalo se říct, jestli tvůj Myšlenkový trik zabral, takže nezbývalo než čekat.
Týden být dlouhá doba ... ale o dva dny více bych to mohla dopřát. Alespoň to všechno moci věnovat sklizni. Pokud nebýt válka nyní, tak já to přivítat, protože za období války utržit ne malé ztráty, i když být vítězní.
odpověděla ti a navrhla kompromis, který by ti dodal o dva dny více, než bylo původně řečeno. Na matroně jsi viděl, že další smlouvání by mohlo být i nebezpečné, i když jistá naděje by tam byla. Letyra nic neřekla, ale jenom tě pořád sledovala, aby to nevypadalo až tak nápadně. I když neutrální pozorovatel by mohl namítnout, že jste tu buď jako pár, nebo že si na tebe dělá zálusk.
Pokud vy vrátit Aggwurrh i s řešením míru do čtyř dnů, tak já na vaši počet uspořádat hostina. Přát si, aby to tak dopadnout, ale mít pochyby o možnost dohody s klan Grwarrhk. S námi oni odmítnout mluvit.
dodala ještě, než do sebe obrátil další sklenici vína a nechala si dolít. Hodování pokračovalo v pilném duchu, ale do tvé konverzace s matronou si nikdo netroufal zasáhnout, ani Karafa.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Po té, co jsme si vyslechl matronu bylo jasné, že smlouvání a lehké triky vůči ní se vyplatily. Dva dny navíc k původním dvěma byli luxus, který by mi měl stačit k vyjednávání s druhou stranou. Teď šlo však také o to, jak přistupný bude druhý klan, a tak by nebylo moudré plýtvat časem.

Výborně. Děkuji vám. Čtyři dny mi jistě postačí. Domnívám se ale, že bych se měl vypravit na cestu co nejdříve. Možná nejlépe hned teď, s vaším dovolením.

Snažil jsem se o uctivý tón ze kterého by mělo vyplynout poděkování i oznámení, že bych se nejradši sbalil z večeře a hned se vydal na cestu. Ještě předtím jsem vak matronu oslovil ještě jednou.

Mohl bych vás poprosit o několik gworraghů pro mě a můj doprovod?

Kývl jsem směrem k Letyře stylem, jako by byla těžká koule na noze, kterou sebou musím vláčet sebou. Poté jsem se podíval ještě na Karafu a taktéž jsem ho oslovil.

Mistře Karafo, váš doprovod a místní znalosti by se mi na cestě ke klanu Grwarrhk docela hodili. Mohl byste mě doprovodit?

Doufám, že rychlé organizování mé výpravy u stolu matronu nějak víc nepobouří. Abych ji uklidnil, po vše otázkách se radši zakousnu do druhého drůbežího stehna se záměrem ho před odjezdem ještě celé sníst a zakončit večeři pořádným říhnutím, které by mi mohlo připsat pár bodíků.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Když přitakáš, že čtyři dny by ti měly stačit, tak matrona spokojeně pokývne, i když ji trochu zaskočí tvoje snaha o okamžitý start. její překvapení naroste, když během dalších dvou minut zažádáš o gworrarghy a doprovod Karafy. Nakonec nastalo na pár vteřin ticho, než se začala hlasitě smát. Tedy bylo to něco mezi smíchem a veselým chrochtáním, ale zvukově to bylo dost silné na to, aby si to získalo pozornost celého stolu. Asi po minutě se matrona přestala řehtat a popadla dech.
Ty se mi líbit Jedi, ty rozhodně neztrácet čas. A tvá odvaha být překvapivá, ale mně se líbit, proti ti gworraghy zapůjčit. Mistr Karafa se však muset sám rozhodnout, jestli pomoci - i když s počátek výpravy bych doporučit posečkat do rána.
pronesla pobaveně matrona a bylo pro tebe jednoduché pocítit jistý údiv či dokonce úctu ostatních přítomných gamorreanů. Pohled všech se nyní upřel na Karafu, který se však netvářil tak nadšeně.
Nejsem si jistý, jestli bych s tebou měl jet rytíři Ebione. Klan Grwarrhk mě nemá vůbec v oblibě, protože jsem byl poctěn přízni vznešené klanové matrony Ugmarry, stejně jako členstvím v jejím klanu. Nelíbí se jim, že jsem této pocty dosáhl jako člověk.
odpověděl ti Karafa a narušil tak tvůj původní plán, tedy přesněji vyjádřil nepřímo přání a doporučení, aby jsi se obešel bez něj. Pocítil jsi na sobě zrak všech přítomných, kteří očekávali tvůj další postup v této diskuzi, stejně jako matrona sama.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Když začalo trochu nervózní ticho, doslova jsem ztuhl a lekl jsem se, že jsem zašel až příliš daleko. Když se však matrona rozesmála, pochopil jsem, že to bylo těsné, ale že mi žádný velký problém nehrozí. Její slova to následně potvrdila a já jsem byl rád, že jsem neudělal nějakou velkou botu, když vše šlo tak slibně. Když se matrona ozvala, tak jsem radši zařadil zpátečku a přikývl na její doporučení.

Děkuji. Asi máte pravdu, opravdu bude zřejmě lepší, když vyrazíme až ráno.

Přikývl jsem a znovu jsem se pohldně usadil, čím jsem dal jasně najevo, že se tedy nikam nechystám. Potom jsem ještě kouknul na Karafu a zareagoval na jeho poznámku.

Aha, chápu. V tom případě vážně bude asi rozumnější, když vyrazím sám tady s naší zvídavou reportérkou. Teda pokud radši nezůstane v bezpečí Mugsurru.

Ušklíbl jsem se na Letyru a pak jsem vzal další stehno, abych se pořádně dorazil. Když už jsem nikam neměl naspěch.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po chvilce napětí a jisté vlně úlevy, které přímo souvisely se smíchem matrony nakonec ustoupíš své původní myšlence vyrazit okamžitě a odložíš začátek tvé cesty na ráno. To očividně klanovou matronu potěší, o čemž nasvědčuje i její široký úsměv.
Já vědět, že vám se těžko opouštět naše hostina a skvělé jídlo. Vy nemít obavy, klan Grwarrhk nikam neuteče. Kdyby tak udělal, tak je kvičení těch zbabělců slyšet až na druhou stranu bažin.
pronese matrona a nakonec připojí jakousi formu vtipu, který má cíl urazit druhý klan. Všichni přítomní se začnou smát a postupně směřovat své diskuze zase zpět do svých skupinek.
Část cesty s vámi pojedu, rytíři Ebione, než nás budou moci zahlédnout jejich špehové.
promuví Karafa, když ustane smích po matronině vtipu, která mezitím vyprázdní další kalich vína.
Ty nemuset jet až k jejich bráně, mistr Karafa. Že být klan Grwarrhk slepý tolik, že nerozeznat morrt od své matrony, to my všichni už vědět.
nadhodila matrona další vtip a kroužek okolo vás se opět začal vesele smát. Když se opět rozhostilo ticho, tak přišla šance k tomu, aby se ozvala Letyra.
Budu poctěna tím, že tě můžu doprovázet Askeli. Ani nevíš, jakou jsi mi tím udělal radost.
usmála se nadšeně a uchopila tvou levou ruku, kterou jsi měl volnou, zatímco v pravé jsi svíral napůl ukousnuté stehno.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Matronu se mi naštěstí podařilo uklidnit a stejně tak vybojovat pro svou cestu poměrně dobré podmínky a dostatek času, tudíž jsem byl spokojen. Byl jsem rád, že jsem matronu uklidnil a ona měla stále dobrou náladu. Dokonce teď házela jeden vtípek za druhým. Těm jsem se ze slušnosti, ale i z drobného pobavení zasmál stejně jako všichni ostatní. I když pro ostatní to byl zřejmě smích naprosto pravý, pobavený a opovrhující těmi, o kterých se mluvilo.

Děkuji vám mistře Karafo. Váš doprovod nám jistě ulehčí cestu, samozřejmě máte pravdu, že potom bude lepší, abychom se rozdělili.

Přikývnu na Karafova slova a dbám na to, abych ho oslovil mistře tak, jak to dělají gamorreani, i když pro mě to rozhodně nebyl žádný mistr, i když jsem si ho vážil. Karafa v tomto klanu požíval velké úcty, a proto bylo příhodné ho oslovovat titulem, který mu propůjčila sama matrona klanu.

Když se ozvala Letyra, tak jsem na ní trochu zmateně kouknul a dokonce jsem byl tak překvapen, že jsem ani neodtáhnul ruku, za kterou mě chytla. Chvíli jsem nebyl schopen slova, a tak jsem si rafši rychle ukousnul pořádný kus drůbežího, abych během kousání stihl všechno vstřebat. Když se tak stalo, tak už znovu poměrně klidný jsme jí odpověděl v rozporu s jejím tónem dost kysele.

Je mi totiž jasné, že kdybych vám to zakázal, tak byste se za mnou stejně plížila. Takhle vás aspoň budu mít na očích a když toho bude zapotřebí, budu vás moct chránit. Jenom doufám, že sebou nehodláte táhnout velký doprovod. Čím méně nás bude, tím lepší to bude. Vlastně nejlepší y bylo, kdyby všichni vaši kolegové zůstali radši tady. Jak pro jejich, tak i pro naší bezpečnost.

Ke konci svých slov jsem zdůraznil, že si nepřeji aby s námi putoval ještě někdo další z jejího doprovodu a doufala, že to pochopí a bude to akceptovat. Protože velké skupiny by se gamorreané mohli leknout nemluvě o tom, že by nás jistě zpozorovali daleko dřív. Také se ve dvou či třech budeme pohybovat mnohem rychleji a rozhodně nebudeme představovat hrozbu, proti které by museli vyslat armádu.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Karafa ti na náznak tvého vděku pokynul, naopak Letyra se rozhodla pokračovat dál ve své hře a tvé láskyplně držené ruky se nechtěla pustit. Nasadila smutný výraz, možná i trochu dotčený.
Plížila ? Ale prosím, Askeli, to bych ti přece neudělala. Cožpak mě máš snad za tak hloupou, abych se ti pletla do vyšetřování ? A neměj obavy,můj doprovod zde zůstane, mohlo by to pro ně být nebezpečné.
pronesla mírně lísavým tónem Letyra a věnovala ti sladký úsměv, což přimělo okolní přítomné k úsměvu.
Vy mít opravdu zajímavá doprovod, rytíř Ebion. Mnoho kanců mého kmene by si přát, aby mít takovou přízeň u žen. Ale než my skončit s večeře, mohl vy povědět nějaká příběh, která vy zažít ?
utnula mírnou šeptandu klanová matrona a nabídla ti slovo, kterým jsi mohl ovlivnit mnoho jedinců okolo sebe. Pocítil jsi, že stisk Letyry značně povolil a spokojeně se usmívala.
-------------
Po příběhu, či patřičné výmluvě se můžeš přemístit do pokoje, zde položit nějakou otázku Letyře v soukromí, nebo se rovnou uložit a probudit se až ráno.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Letyře jsem věnoval poměrně dlouhý a milý úsměv, protože jsem pochopil, že se mi snaží oplatit moje poštuchování. Docela mě to i bavilo, a tak jsem se ani nesnažil jí zbavit. Ostatně její ruka mě příjemně hřála a já pociťoval tak trochu něco jako při odletu z Loku. Což mě trochu děsilo. Stejně jsem ji ale neodpověděl a radši jsem se věnoval matronině poznámce a ihned jsem vymýšlel, jak to Letyře oplatit.

No věřím, že tnehle spěch by si oni, stejně jako já, nechali raději ujít.

Ušklíbl jsem se na Letyru, ale nedal jsem jí ani nikomu jinému šanci cokoli říct a hned jsem navázal příběhem, o který mě matrona požádala. Vzpomněl jsem si na svou první padawanskou misi s mistrem Kcajem a protože na tom nebylo nic choulostivého nebo tajného, rozhodl jsem se společnost pobavit právě tímhle kouskem.

Říkáte nějaký příběh? Vlastně bych mohl nějaký říct. Před pár lety, když jsem byl ještě mladší a byl jsem pouhým padawanem mistra Colemana Kcaje, vyrazili jsme z Coruscantu na společnou misi. Tehdy jsme se dostali na planetu, kde měly problém s nějakým sabotérem. ... Něco způsobilo vážné škody na přehradě a protože byl mistr Kcaj pryč, byl jsem jediný, kdo mohl zasáhnout a zamezit tak, aby celou osadu spláchla voda z přehrady. ... Nakonec jsme zjistili, že sabotérem nebyl člověk, ale zvíře, se kterým si pohrálo několik trochu zvrhlých vědců. Hon a následný souboj opravdu nebyl lehký, ale protože tu dnes sedím a vyprávím tenhle příběh, je jasný, že to tehdy dopadlo dobře. Když jsme se vrátili na Coruscant, pasoval mě samotný mistr Yoda a ostatní mistři z nejvyšší rady na rytíře Jedi a tento titul nosím hrdě i dnes.

Výzvou jsem se nechal poněkud unést, ale svůj projev jsem nepodával nijak chvástavě, spíše jsem vše interpretoval jako takovou povídku k lepšímu. Avšak neodpustil jsem si dát jasně najevo, že vše je opravdu pravda a vše jsem prožil.
Ten starý příběh jsem vyprávěl celkem podrobně a poměrně dlouho, takže čas opovážlivě pokročil a následně byl čas již odebrat se na lože a odpočinout si před zítřejším "výletem". Společně s Letyrou jsme se, po příslušném rozloučení a propuštění od matrony a Karafi, odebrali do našeho apartmá. Po cestě jsem byl celkem zticha, ale když za námi zapadly dveře, podezřívavě jsem se na ní podíval a trochu laškovně jsem se zeptal. Svou roli možná hrálo i víno, kterého jsem vypil možná trochu víc, než jsem měl, a tak jsem byl lehce v náladě. Avšak ne nijak zvlášť, za co bych se zatím musel stydět.

Nesnažíte se mě snad svádět slečno, že ne?
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Tvá povídka, tvůj skutečný zážitek, který jsi interpretoval klanové matroně a okolním posluchačům zaujal. Především oblíbenou částí se ukázal popis tvého souboje s tvorem a tvá odvaha v čelení mu. Klanová matrona ti během vyprávění několikrát nadšeně zatleskala, ale jinak tě nijak výrazně nepřerušovala a ostatní si netroufli. Po tvém příběhu se ti dostalo několika pochvalných zachrochtání a dle všeho jsi se stal předmětem hovoru, takže když jsi zmizel, samozřejmě s vřelým souhlasem matrony, tak byl o tobě v místním jazyce stále ještě veden vřelý hovor.

Stejně jako ty, tak ani Letyra během cesty nic neříkala, jenom se snažila vypadat jako milá společnice. Na tvůj dotaz se laškovně usmála a opřela se vyzývavě o hranu dveří do svého pokoje.
Co myslíte, ó vznešený rytíři Jedi ? Ó můj drahý Askeli ?
jistý náznak svádění ti nemohl ujít, stejně jako značná míra pobavení. Tak trochu tě i škádlila, stejně jako si z tebe zároveň utahovala - těžko jsi mohl říct, který z těch pocitů převažoval.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Když jsem se s Letyrou ocitl sám v našem apartmá, začala se mě, proti mé vůli, vychování, všem morálním i jedijským zásadám, zmocňovat touha. Zdálo se mě, že mě reportérka opravdu svádí a horko těžko jsem odolával. Teď už bylo naprosto jasné, že jsem vypil vína více, než bylo rozumné nebo že bylo silnější, než jsme očekával. Moje mysl nebyla tak úplně jasná, jak bych v této ošemetné situaci, stojíc proti krásné ženě, potřeboval. Plně jsem se rozhodlpřijmout její hru a vyčkat, jak to všechno dopadne. Zkrátka mě držel jenom fakt, že je to novinářka a udělat něco unáhleného či doslova hloupého by bylo naprosto nevhodné a mohlo by to být velice potupné nehledě na následky, které by to mohlo přinést.
Po její provokativní větě jaem k ní popošel o trochu blíže na vzdálenost nějakých dvou metrů. Dal jsem ruce v bok a hlavu naklonil mírně doprava a probodl jsem Letytu zkoumavým pohledem. Následně jsem se na ní, podle méhoé názoru celkem mile, usmál a odpověděl jsem jí možná trochu drsněji, než by očekávala.

Jediné v čem jsem na vážkách je, jak daleko jste schopná zajít kvůli reportáži a kde už začíná... něco jiného.

Pronikavě jsem se na ní podíval a zvažoval jsem, jestli se teď neurazí. Zas tak moc bych se nedivil, kdyby tak učinila, protože jsem ji nepřímo nařkl z toho, že je ochotná i vyspat se s někým, aby ho kompromitovala a získala tak senzaci. Na druhou stranu to vůbec nemusela být zbraň, kterou by chtěla použít, takže jsem po svých slovech na chvíli zalitoval, že jsem je vyslovil. Každopádně už jsem to nemol nijak vrátit zpět, a tak mi nezbylo než čekat, jak zareaguje.
Teď, v podnapilém stavu a rozházen svými vlastními vnitřními boji jsem pociťoval a hlavně viděl krásu ženy, která stála proti mě. Stejně tak jsem ale cítil nebezpečí, které z toho všeho plynulo. Možná jsem doufal, že ji urazím a tenhle rozhovor skončí a ona mě bude nenávidět, ale ve skrytu duše jsem věřil, že se tak nestane a tenhle rozhovor se bude ubírat k intimnějším zákoutím, která by si nechala sama pro sebe.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Tvá přesvědčení opět dostala nepříjemný zásah v podobě tvých tužeb a myšlenek. Byl to to však i zásah do toho, co jsi si v skrytu ulic Coruscantu budoval, a tedy vztahu s Triellou. Tohle však bylo nyní až v pozadí tvého boje, který se ti právě v hlavě odehrával.
Myslím, že zrovna vy byste tomu měl dobře rozumět, tomu, co vše je občas zapotřebí tomu, abyste splnil svůj úkol, abyste dosáhl míru v galaxii.
opáčila ti tónem v němž nechybělo odhodlání a dokonce i jakási míra víry ve své vlastní činy. Možná by se tam dalo mluvit i o jisté posvátnosti s níž přistupovala k tomu, co všechno byla ochotná obětovat své profesi.
Nebo mi snad chceš říct, že slavní a ctnostní rytíři Jedi, nejsou ochotni něco obětovat, pro něco se zavázat, jen aby dosáhli mírumilovného řešení konfliktů a jejich misí ?
pronesla značně dráždivě a udělal jeden krok směrem k tobě, jakoby jsi už tak jasně nevnímal její křivky, které sice byly zahaleny více než před tím, ale i tak byly jasně patrné.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Trochu jsem se na ní zamračil a začal jsem přemýšlet, jak to vlastně všechno myslí. Moje ovíněná mysl nebyla schopná plného bystrého uvažování. Když se kě mě ale opět přiblížila, začal jsem cítit, že mě opravdu vzrušuje, protože to byla krásná žena. Zároveň mi však ten její krok a hlavně slova vrátili alespoň ždibíček ostražitosti a zásad, čím jsem se jejím vnadám snažil odolávat. Chtě nechtě jsem však, najednou, možná pod vlivem jejího tykání mé osobě, začal tykat i já jí.

To ale vůbec nemůžeš srovnávat. Mír v Galaxii nebo klidně i jediný zachráněný život jediné bytosti nemůžeš srovnávat s nějakým sólokaprem a už vůbec ne s obětováním sebe, svých zásad či důstojnosti kvůli získání méněcenné senzace nebo špíny.

Zamračil jsem se na ní a přemýšlel jsem, jestli oba mluvíme o tom samém nebo zda jsem úplně mimo. Tak trochu jsem doufal, že už je Letyra taky trochu nametená a v tom mě napadlo, že bych ji mohl doopít. Vyrazil jsem tedy několika rychlými kroky v minibaru a nahlédl jsem do něj, co by se tam ještě dalo vyžahnout. Sháněl jsem se po nějakém víně a následně po sklenkách, které bych jím mohl naplnit, abych následně jednu z nich mohl vmáčknout zvědavé reportérce do ruky a doufat, že se zleje jako pes, aby si ráni nic nepamatovala. Možná to byla naivní myšlenka, ale zdálo se, že v tomhle stavu nic lepšího nevymyslím.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Letyra se k tobě mírně nakloní, ale věnuje ti ostrý pohled. Vzdálenost mezi vám je na několik okamžiků minimální, než se Letyra jasněji odtáhne a odkráčí táhlým, lépe řečenou loudavým, krokem ke dveřím do své ložnice. V nich se otočí a podívá se tvým směrem. Neujde ti jistý plamen v jejích očích, stejně jako drobná dávka touhy, ale zpětně si uvědomíš, že tyto dva vztahy v ní přetrvávají pořád.
Že nemůžu ? Pořád si neuvědomuješ skutečnou sílu médií a všeho, co s tím souvisí. Od pravdy, přes kachny až k propagandě. Ta vše Síla je sice mocná, to uznávám, ale média mnohdy dokážou mnohem víc, než si ty zatím dovedeš představit. Jde tu hlavně o podobný princip, který ty však odmítáš připustit.
pronesla nakonec s jistou dávkou zklamání a pozorně si tě prohlédla, přičemž jí unikl drobný náznak pobaveného úsměvu.
Dobrou noc. Nejspíš budeš mít o čem meditovat, rytíři Jedi.
usmála se nakonec, než zmizela ve svém pokoji, jehož dveře dovřela značně nedbale, protože se povolily a trochu se tak pootevřely.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dřív než jsem se stačil vypravit pro víno, vytasila se na m se svým dalším výstupem, takže z dalšího opíjení se zřejmě nakonec sešlo, což bylo možná dobře, protože by to nemuselo dopadnout dobře. Když jsem měl Letyru tak blízko sobě, tak jsem se musel držet, abych se na ní nevrhnul. Na její proslov jsem však již neměl chuť reagovat a vlastně mi snad i pomohl k tomu, abych se zase vzpamatoval. Kdyby mě sváděla ještě o trochu déle, tak bych jí jisto-jistě podlehl.

Jo, jo. Dobrou noc. Ráno vyrazíme se svítáním!

Odpověděl jsem trochu popuděně a chtěl jsem se vydat do svého pokoje, když jsem si všiml, že nedovřela dveře. Jen na malinký okamžik mi hlavou totiž prolétla myšlenka, že to možná udělala naschvál, aby mě nalákala a já šel za ní. Potom jsem se ale znovu oklepal a došlo mi, že i kdyby to tak bylo, stejně by všechno potom rozmázla v novinách, a tak jsem radši zamířil do vlastního pokoje, abych se z toho všeho vyspal. Budík jsem si nařídil na brzké ranní hodiny, abych skutečně splnil svou hrozbu a byl připraven vyrazit už za rozbřesku.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po tvrdém souboji s tvými tužbami a možném dalším napájení se alkoholem se jenom zaprášilo a znaven uplynulým dnem jsi se vydal na vydatný spánek do svého pokoje.

Tvé probuzení předznamenala jistá varovná zpráva v Síle, která jakmile jsi hbitě vyskočil z postele neznamenala nic jiného, než předtucha, že ti zazvoní budík. Doposud se ti něco takového ještě nestalo a proto to bylo nanejvýš divné, ale jakmile jsi vypnul sotva se rozeznící budík, tak po onom varování nebylo ani stopy. Připravit se na cestu ti netrvalo dlouho a po chvilce jsi již s mírnou bolestí hlavy koukal z okna ve vaší předsíni. Stál jsi tam asi pět minut, když se skoro najednou otevřely dvoje dveře - ty do Letyřina pokoje a ty z venčí. Karafa měl na sobě kožešinu odlišnou od té, kterou měl včera, ale přesto byl střih a vše okolo na chlup stejné. Naopak Letyra měla těsné přiléhavé kalhoty, boty schopné přežít dlouhou tůru a na přiléhavém tričku béžovou vestu v jejíž kapse nechyběl její datapad. Své dlouhé vlasy si navíc vzadu skryla za šátek, takže jí při cestě nebudou nijak překážet.
Ah, dobré ráno, koukám že jste oba vzhůru a připraveni vyrazit. Nechám vám sem přinést snídani, zatímco připravím naše tvory. Je to vesměs ovoce a zelenina, maso se zde jí převážně k večeři.
zazubil se Karafa a trochu jej překvapila připravenost Letyry, zatímco u tebe to očekával. Ta mu jenom s lehkým úsměvem pokynula a ospale si zívla.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“