Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

R3 z kúta bojazlivo zapípal a vyšiel z tieňa. Treyy potľapkal droida po hlave.
Treyy: Neboj sa, Han pravdepodobne vie, čo robí. droid zase zapípal. Nehovor tak o Millenium Falcon, lebo ti dám premazaž pamäť. Táto loď nás dostane kamkoľvek. Treyy sa v duchu pousmial nad Hanovým pobúreným pohľadom.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Han: Hlavně, ať se do ničeho nehrabe, jo? Podotknul směrem k droidovi.
Han: Tři, dva, jedna... Zatáhl za páku hyperdrajvu a v té chvíli se proměnily hvězdy v předlouhé nekonečné čáry.

Todrias Falco

Millenium Falcon

R3 zapípal potvrdzujúco odpoveď a odplichtil sa dozadu. Cestou si pre seba pípal niečo o lodi, ktorá ledva vydrží let hyperpriestorom. Treyy sa nemohol neusmiať. A kam to vlastne letíme? spýtal sa.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Han: Leia se o vše postarala, ještě, když jsme s Lukem letěli na Yavin, tak jsem příjmul souřadnice, které měl k dispozici generál Iblis. Vypadá to na pěkně dlouhou cestu.
Uvelebil se ve svém pilotním křesle a ruce si dal za hlavu pozorujíc přitom neměnný průzor.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy zafučal. Nezahráme si dejarik? Alebo sabbac? Bol už "vymeditovaný" až-až. Chcel trochu zmeny.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Han: Sabbac? Zopakoval tyto slova a přitom sebou ošil. Na tváři se mu poprvé za dobu strávenou v lodi usadil úsměv. Vstal z křesla a rukou udal směr:
Han: Karbanický salon je již připraven. Kdo ví, možná si takhle zahrajeme i s Vongama..

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy celý šťastný vyskočil z kresla. O čo, že by som im dal po prvej minúte Idiotov šik. Spokojne zasadol do kresla pri stole. A kto nám bude robiť randomizéra?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Oba ve stejnou chvíli pohlédli na astrodroida.
Han: No tak fajn, proč by ne, jen abyste vy dva nebyli domluveni!

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Hehehe... R3, poď sem, ukážeme sabaccovému kráľovi, aké je to hrať s Jedim. uškrnul sa a R3 sa hrdo vytiahol z kúta a prišiel ku stolu.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Han se usmál když Astromech zapojil svůj konektor do hracího stolku, hra se dalal prohlásit za zahájenou.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy sa zahľadel na rozdané karty. Heh.. kto prehrá, platí veľkú Corelliu. Treyy vedel, že Han je dobrý v blufovaní, ale odložil všetku Silu, aby to hral podľa pravidiel. R3 rozdal a Treyy ihneď zbadal, že nemá dobré karty. No tak, aspoň Čistý, alebo Šik!

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Ani Hanovy karty nebyly ty nejlepší.
S takovými bych Falcona nevyhrál pomyslel jsem si...
Dívám se na neutrální pole uprostřed stolu a zvažuju, zda tenhle Jedi nebude k hraní používat tu svou Sílu. Snad brzy randomizér změní hodnotu karet.

Todrias Falco

Millennium Falcon

Treyyovi sa už už rysovalo na sabacc, nie však na čistý a ako randomizér zadal hodnotu, Treyyova nálada o niečo poklesla. Tak už ani na sabaac nemám. Karty všetkého druhu, ale ani jedna sa nepodobala hodnote randomizéra.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Když randomizér zamíchal karty a změnila se hodnota, zlostně jsem se podíval na astromecha. Ten droid podvádí!, napadlo mě v prvé řadě. Pro čistý sabacc jsem potřeboval součet hodnot 23, nebo -23, já však neměl ani polovinu. Litoval jsem, že jsme nezvolili jinou variantu sabaccu, třeba klasický bespinský...

Todrias Falco

Millenium Falcon

Ah, do Vaderovej helmy! Treyy pohľadom prepaľoval svoje karty. Cítil jemné vlnenie okolo Hana. Bol nespokojný. Ale Treyy takisto. No tak, R3, zmeň hodnotu aspoň o polovicu vyššie! Ty to dokážeš! V ruke sa mu zmenila karta. Aspoňže tak. Treyy začal blufovať. Usmieval sa.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“