Plácla sem sebou do nejblizsicho krovi. Byla jsem uplne potichu a pozorovala co se deje na miste kam ukazal Wookie. Snazila jsem se vnimat zkrze silu, ale v lese mi to moc neslo, vsude je moc zivota
Mistr lehce skočil do bažiny a pomlau jen s vičuhující hlavou se blížil k druhému břehu pomocí síly rozevřel křoví a před ním se objevil obraz nějakého chlupatého stvoření jak jí malou ještěrku. Myslím že ta ještěrka byla ještě před minutou velká!
Mistr se otočil a ukázal na wookieho ležícího na malém ostrůvku. Wer gert nbrrrr
Řekl Wookie
Mistr:Říká že to bylo jen neškodné zvíře máme jít za ním už je to jen kousek touto bažinou.
Dál jsem následovala mistra a Wookie. Sice sem nevěděla co má být tam za bažinou ale stejně jsem šla. Nevěděla jsem proč, ale nějak jsem tomu Wookiemu přestávala věřit.
Za tou bažinou byl opět vikotlaný strom ale bylo jich několik postavených jako malá vesnice. Wrr Grr TEERRRR
Řekl Wookie
Mistr se zasmál ale ne na dlouho uviděl jak se na něj řítí kus klády ta ho bouchla do hlavy a on spadl omráčen na zem.
To samé se stalo také jeho padawance.
....
Když jste se probrali byli jste v jednom z těc stromů kteří byli zevnitř stavěny jako silné domy z duraocely.
Mistr ležel kus od tebe a nehýbal se.
Rozhlédla jsem se kolem. Co se to sakra stalo? Snažila jsem se rozvzpomenout. Mistra něco praštilo, chtěla jsem mu pomoct a pak? Co se to sakra stalo potom? a kde to sakra sem? Pokusila jsem se vztát. Hlava mě bolela k prasknutí
Padawan i jeho mistr ted byli v nějaké budově kde u vchodu stál zády otočený Wookie a v dalších celách nějaké dvě postavy.
Mistr byl velmi raněn a nevipadalo to s ním dobře ani zle.
Byla jsem tak zmatená, že sjem ani envěděla co se se mnou děje. Celkem rychle jsem se ale vzpamatovala. Skoro nic jsem necítila, tak musel posloužit zrak. Ani jsem nevěděla jsetli jsem svázaná, všechno jsem musela "okouakt"
Vztala jsem. Vlákal nás snad ten Wookie do pasti? Nevěděla jsem, ale nemohla jsem riskovat. Pomocí síly jsem Wookiho vrhla proti zdi. Taková rána by omracila i vola.