Mise pro Revana

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Darth Revan

Příspěvek od Darth Revan »

Galaxie

V mé mysli mě zarážela situace o zmizení Marka, protože chvilku před turnajem jen ta nezmizí a že by utekl? To se mi zdálo jako kravina, bude v tom něco víc. Což však ale momentálně nešlo řešit.
Proti mě stál šampino, kteréh sem párkrát viděl bojovat, tudíž sem věděl přibližně jeho taktiku, ale bylo mi jasné, že to není jediná. Což platilo i u mě. Měl sem v rukávu spoustu es a bojových stylů, které nemůže ani znát. K tomu mě dokonale poháněla touha k vítězství i touha rozdrtit soupeřovi kosti. Také mě poháněla temná strana i když mé spojení se silou jakoby nebylo, ale věřil sem, že se jednou obnoví a to ve správný okamžit kdy to bude nejvíce potřeba.
Po jeho srabáckém a trapném útoku sem zaujmul obraný styl Soresu a čekal na jeho další výpad.
Když zaútočil podruhé, už takové štěstí ani smích neměl, jelikož mě nemohl přes dokonalý obraný postoj zasáhnout a ani se mi přiblížit k tělu. Můj meč jakoby vedla sama síla, zdál se mi lehčí než předtím a snadněji ovladatelný, ale možná to bylo už tím zvykem. Což však ale neměnilo nic na tom, že je to pořád meč a trénink.
Jenže já to tak nebral, pro mě to byl soupeř a pokud by se udělala skulinka ho zabít, neváhal bych a udělal to.
Nachvilku sem přešel do stylu Makashi a přešel do útoku. Ladně sem si hrál s jeho obranou jako kočka s myší. I když byl o téměř dvě hlavy větší, furt nademnou pomalu strácel výhodu, jelikož je hrouda svalů se pomalu začala unavovat.
Určitě není zvyknutý na dlouhé vedení boje, tudíž ho unavím a udělá chybu.
V duchu si řeknu při boji a pokračuji. Levý sek střídá pravý a poté i centrální. Útoky padají jak na tělo, hlavu tak i spodní část těla. V tom sem opět přešel do obrany, ale né do Soresu, nýbrž do Niman abych ho zmátl.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Pomalu začínal ztrácet sílu, čehož si byl více než vědom, proto nastoupil do tvrdé obrany a oba jste tak uvízli na celkem mrtvém bodě. Pár ran jste si rozdali ale spíše jste byli pasivní. První zareagoval on, který naznačil útok, ale hned jej stáhl. Ty jsi tímto otevřel svojí obranu, do které bodl. Tvé reakce se ale ukázali rychlejší než bylo obvyklé a uskočil jsi do strany. Povedlo se ti uskočit i dalšímu pokusu o útok, kdy vedl nůž z té pozice kolmo sečně do tvého břicha.
V tuto chvíli nutno dodat, že tvé konání sledovala většina bojovníků, protože jsi se držel víc než dobře a nikdo nechtěl přijít o konec tohoto zápasu.
Provedl jsi pár menších útoků, stejně jako protivník, který se zdál nabral síly dost, aby přešel do protiútoku. Ty ve svém obranném postoji jsi úspěšně odrazil jeho rychlý útok na hlavu, co se ti ale nepodařilo odrazit byl poněkud osobnější útok jílcem, kterým tě udeřil do čela a následne do nosu. Odstrčil tě od sebe trochu dál, ale k údivu všem jsi dokázal nastrčit meč do tak skvělé pozice, že když na tebe vyskočil a chtěl tě "rozseknout" ve dví ze vzduchu, jeho meč na ten tvůj pouze neškodně sklouznul.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Boj se začal vyvíjet více než zajímavě.
Přešel sem opět do bojového stylu Ataru kombinovaným s Djem so. Menší problém byl v tom, že to nejsou světelné meče, nýbrž obyčejné, ale i tak v tom nebyl obrovský problém.
Po všimnutí, že se opět chystá k protiútoku sem mu nedal šanci a začal sem já. Lehké, rychlé ale silné rány lítaly ze strany na stranu a i já se divil že to stíhá odrážet.
Moje síla byla však obrovská, ani nevím, kde sem jí nabral, tudíž sem neustále pokračoval ve výpadech na různé části těla a hledal slabinu.
Po chvilce sem si však jedné všimnul. Vždy, když útočím na levou spodní část těla, úplně odkryje pravé horní rameno a periferně nesleduje, jestli je odkrytá nebo ne.
Ještě chvilku sem mu dával šanci a unavoval ho, když poté však přišel ten moment. Rychlým úderem sem sekl na levé stehno a otočkou rychlostí světla vedl šikmý úder na jeho odkryté rameno a ruku, ve které držel meč. A povedlo se, zásah. Teď sem jen doufal, že to s ním něco udělá.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Tvoje rána do jeho ramene nebyla tak silná, jak by jsi si přál, nebo jak jsi čekal, protože protivník částečně zareagoval a meč dopadl na jeho rameno jenom z části. Šampion se proti tobě nakrátko rozběhl a udeřil do tebe. V tvé pozici z otočky to znamenalo velké ohrožení a také to vyustilo v tvé převážení a spadnutí. Šampion to ale nebral s úsměvem, jako všechny jeho malá - velká vítězství, která v tomto zápasu nad tebou dosáhl, byl ještě nasranej z tvého zásahu, který nečekal, neváhal tedy a hned na tebe naskočil, jak jsi leželna boku a začal do tebe bít ze všech sil, jak vzteklý zvíře, kterým se teďka stal.
Ostatní dováci okolo se na vás stále se zájmem dívali a čekali jak dopadne tento osobní souboj, zdálo se jakoby by byl zvědavý i trenér, který vás nezastavil a čehož jste si vy nevšimli, pozoroval vás z balkonku i váš pán, který se nemohl dočkat výherce tohoto mini turnaje.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie.

Útok nevyšel podle plánu, ale i s tímhle sem počítat. Ovšem nepočítal sem s tím, že se na mě bude válet jak buzna. Když do mě začal mlátit ze všechn sil, moc příjemné to nebylo, já se však hodlal bránit.
Začal sem tím, že sem se ho snažil převalit na bok. Ovšem jeho hrouda svalů a těžká váha mi to moc neusnadnila.
Kopal sem ho teda kolenem do žeber. Po chvilce se mi ho podařilo dostat dolů a konečně sem byl ve výhodě já. Skočil sem na něj a pěstí začal rozdávat tvrdé a silné rány na obličej, jelikož sem také nebyl zrovna párátko.
Zabiju tě, zemřeš ..
Honilo se mi hlavou a můj vztek a zuřivost stále stoupala. Necítil sem ani pocit unavenosti, spíše jako bych měl nekonečnou zásobu energie. Ani sem si nevšimnul, že tohle celé pozoruje každý v okolí, dokonce i mistní šéf. Ani nebyl čas pozorovat okolí, jediným cílem bylo teď porazit tuhle kupu sraček a získat si určitý respekt.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Šampion se už nedokázal bránit, což vypozoroval i trenér, který toho měl dost a byl připraven to ukončit. Ukázal na dvacet pět otroků a ti tě odtrhli. Sedmnáct jsi v zuřivosti odhodil, zbytek tě už ale pevně držel a poznal jsi že bez Síly to není tak lehký.
Odvlekli tě do cely, kde tě ještě připoutali řetězama. Slyšel jsi ještě jak se baví, že má otřes mozku a tak se do arény nepodívá, stejně jako ty a i chlápek co měl bojovat s ním je zraněnej, z tohoto domu tak odpadaj tři účastníci, za což nebude pán domů štastný. Ale byla to šance pro tebe, protože až budou hry, dům bude prakticky, až na pár stráží, prázdný, chlapík jako ty by toho měl určitě využít.
Taky by to ale chtělo přijít na způsob, jak se dostat z řetězů a vymyslet lepší plán.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Pocit vítězství mi dodal odvahu a opět mě posunul o krok dál. Také mi dodal sebevědomí, protože porazit chodící skálu která byla poprvé poražena je více než dost.
I když, nebylo to podle mojich představ. Má chuť i plán zněl jasně, zabít ho.
Tudíž dílo musí být dokončeno, protože žádný můj protivník neodešel poražený a živý.
Cítil sem v sobě temnotu a naplňovalo mě utrpení ostatních. Celkem bych mohl i říct, že právě tohle mi dodávalo energii a fyzickou sílu i když sem byl odříznut od síly galaxie.
Nyní sem měl i čas nabrat síly nové a vymyslet co bude dál. Do turnaje zbýval cca den a já měl docela dost času vymyslet únikový plán, jelikož mi bylo jasné, že téměř všichni budou na turnaji, jak stráže, tak pán i válečníci.
To byla dobrá příležitost uniknout. Ale teď mě čekala jiná věc.
Klid je jen klam, je pouze vášeň.
Díky vášni získám sílu.
Prostřednictvím síly získám moc.
Díky moci dosáhnu vítězství.
Vítězstvím jsou má pouta zlomena..
Síla mě osvobodí.

Opakoval sem si dokola a snažil se přijmnout temnotu a s ní i sílu. Teď, když jsem měl v sobě vše potřebné a cítil sem se silně, možná by to mohlo vyjít a síla se mi navrátila.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

C9tíš menší ozvěnu, na kterou jsi už pomály zapoměl. Věděl jsi co to je - budila se v tobě Síla, zatím jsi jí ale byl uzavřený. Nedokázal jsi se otevřít moci jako dřív, hádal jsi ale že to bude už jeom otázka času. Zatím jsi kolem sebe zveda malé nástroje jako budík, řetěz okovů, ke kterým jsi byl připoután atd.
Unavením a vysílením jsi ale brzo upad do spánku a probudil tě až ruch ráno. Přípravy na hry byly v plném proudu a tebe si jaksi nidko nevšímla, přesně jak jsi čekal.
A i přesně jak jsi čekal, většina osadníků odešla a nechali tě tu sami, pouze s pár strážemi a několika málo otroky, kteří neměli tu čest dostat se na hry.
Teď byla ta chvíle, cítil jsi jak dokážeš pohnout jemným mechanismem okovů, aby jsi otevřel svá pouta, cítil jsi, že nyní dokážeš provést to co chceš víc než kdykoliv jindy.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Ano, opravdu jsem cítil sílu, sice byla vzdálená, ale paprsky její moci se pomalu ale jistě blížily ke mě a čekaly na přijmutí. To ovšem muselo počkat, jelikož to zabere hodiny meditace.
Přede mnou byl nyní útěk. Plán zněl jasně, proklouznot mezi strážema, popřípadě odstranit, dostat se k šéfovi do domu a najít své meče, poté dorazit šampiona a utéct pryč.
Cítil sem, že mě nemůže nic zastavit, kort teď když už v sobě cítím sílu, sice slaběji, ale i tak.
Pomalu sem začal tahat za okovy, až po třetí sem zabral a silou je zpřetrhal. Vrata už poté byla hračka, stačilo je jen silou vykopnout.
Poté sem lehce nahlédl ven jestli se někdo neblíží, ale vzduch vypadal čistě. Vydal sem se tedy nahoru po schodech.
Necítil sem přítomnost nepřítele, nebyla zde žádná ozvěna ani narušení síly, jen lehké kolísání. Opravdu to vypadalo, že zde nikdo není.
Když sem vyšel ven spozoroval sem pánův dům, kam sem měl právě namířeno.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Proplížil jsi se do bytu, kde jsi hledal své meče a snad Síla ti pomohla, ale našel jsi cestu skrze stráže které tam zůstali až do místnosti, kde bylo spousta skříněk, nesjpíše s vybavením otroků, které nyní nepotřebvali. Měli by tam být i tvé dva meče, s kterými jistě už budeš zacházet lépe než když jsi neměl Sílu žádnou.
Meče byly v dvacáte skříňce, společně s několika hadříkama, které očividně patřili jisté sadisticky založené domině, a jen pomyšlení tě vzrušovalo, že jsi aktivoval meč.
Nyní tě cesta vedla k šampionovi, kterého jsi musel zabít. Pomalu jsi se plížil chodbou a lehce nakoukldo místnosti, kde leželi nemocní. Nyní tam byl on, ležel jen tak na posteli a moc se nehýbal. Byl připojený na různé přístroje, podle všeho by se tak do dvou týdnů uzdravil.
Vedle něho ale ležel jeho soupeř, který s ním měl bojovat v aréně.
Ten vypadal v pohodě a četl si prasáckej časák s různýma chobotnicím podobnýma příšerama a honil si vocas až to mlaskalo.
Teď bylo na čase teprve takticky zabít svůj cíl, jak to bylo už o něčem jiným.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Byl to krásný pocit opět držet dva světelné meče. Chyběl mi pocit spokojenosti, vzrušovala mě krása jejich zdobených rukojetí šperky všeho druhu a jejich lehkost.
Když sem se dostal do zdravotní stanice okamžitě sem vycítil slabost, kterou můj nepřítel utrpěl.
Neváhal sem a přišel k němu, ležel bezbraně a ani se nehýbal, ale věděl že tu sem.
Jeho soupeř strachem zandal své náčiní a sperma mu přitom vyteklo na jeho oděv, což bylo nechutné, jelikož to začal schutí olizovat.
Víš co tě čeká, já své protivníky naživu nenechám.
Možná si teď říkáš, že je srabácké, zabít tě když se nemůžeš hýbat, ale já neznám slitování a ani čestnost.
Není to ani strach, už jednou sem tě porazil, ale nač se namáhat.

Domluvím a zapnu jeden ze svých mečů, jeho krásně zářící zlatá čepek osvítila celou místnost. Masturbátor už se strachem pokálel a hovno sežral.
Pevně sem chytl svůj meč a ladně s ním bodl do šampiona.
Zhasl sem svůj meč a odešel, jeho soupeř nebýl soupeřem mojím, tudíž nebyl důvod ho zabíjet. Jeho čas také nastane.
Samozřejmně sem nezapoměl vzít své roucho a přehodit přes sebe kapuci. Mé rudé oči zářily ve stínu mého obličeje a kráčel sem směrem k přístavišti najít loď.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Chlapík se ani nezmohl k akci, mimo lízání spermatu, proto jsi mohl bezpečně odejít a nezabývat se tím nic víc. Stačilo se pouze dostat ven a najít loď - což s tvojma mečma nebyl problém, teď už opravdu ne.
Stráže ti nekladli odpor - ve skutečnosti si tě ani nevšimli. Vrata jsi urval - rozřízl mečem - udělal cokoliv jiného, prostě jsi byl venku a začal jsi si pískat svojí oblíbenou melodii z tvého oblíbeného filmu! Imperial March byl sice krásný, ale díky tomu si tě všimli stráže (btw ješt než si si všiml stráží jsi dlouho přemýšlel, kdo je kurva Vader) a vydali se za tebou.
Utíká!
Křičeli ale to už jsi utekl, takže začali jinak.
Utekl!
To už byla pravda a oni splnili svojí povinnost, takže se vrátili na pozice a ty jsi v klidu (rychlostí 25km/h) došel ke kosmoportu. Jak říkali klasici, kosmoport je jak švédský VIP stůl...když víš jak, stačí si jen vybrat co!
A to tě do oči praštila...cedule. Obešel jsi jí a nyní tě do očí praštila loď - respektivě její křídlo. Dotřetice tě ale do očí praštil nádherný design lodi, který tě zaujmul a shodou náhod byla rampa otevřená. Byl to novější typ rychlé nákladní stíhačky. Teda menší než frachták, ale větší než stíhačka - krása pohledět.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Rachťák vypadal sice krásně, ale důležité bylo, co to umělo.
Porozhlédl sem se kolem a nikoho neviděl. Takže sem okamžitě nastoupil do lodi.
Vevnitř už takové potěšení nebylo, loď sice vypadala luxusně i uvnitř, ale hyperpohon podle typu byl slabší verze (To je jako koupit si BMW M3 bez GPS!), tudíž pomalý a krátkého doletu. Však komunikátor už byl lepší, měl solidní dosah přes šifrovanou zprávu.
Hlavní problém teď byl, že ani nevím, kde sem se nacházel, tudíž nevím, jestli doletím na Korriban nebo jinou planetu ovládanou sithy.
Při nejhorším snad zachytím frekvenci nějaké sithské flotily a spojim se s ní.
Zasedl sem na pozici pilota a nastartoval loď.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Galaxie

Loď se zvedla a ty jsi mohl letět kam jsi chtěl, i když si měl vlastně od začátku jasno, kam to bude. Korriban byl celkem zajímavá volba, protože jsi si nebyl jistý, jestli tam doletíš,
Důležitější byl ale nápad spojit se se SIthskou flotilou, kde byl úspěch nicméně stejný jako dorazit na Korriban, protože jsi neznal na kterých frekvencích a kterým směrem operují. Chtěl to snad ale bůh (vlastně Síla), ale hypermotor ti vypadl úplně náhodou přesně vedle planety, kterou jste nedávno dobyli!
Přistál jsi na ní a tak tak jsi stihl vyskočit než loď spadla do propasti (jako pilot suckuješ jak svině!), tobě se ale nic nestalo a vesele jsi šel do města.
Teďka jsi musel zjistit co dál, respektivě učinit kroky které jsi chtěl učinit i když jsi byl zmatenej, v šoku z možné smrti v propasti a pogrcal si si cyp roucha.
Darth Revan ♥

Darth Revan

Galaxie

Mé objevení na "další neznámé planetě" mi rozhodně neprospělo. Naopak, bylo zde další zklamání, jelikož cíl byl Korriban, ale ten to rozhodně není.
Docela mě však potěšilo, že sem se objevil na planetě ovládané sithy, jelikož zde byla spousta sithských ornamentů, vlajek a znaků, které šli vidět i před městem.
Očividně zde byl sithský fanatizmus a hluboká víra v impérium, mé impérium.
To mě ovšem teď nezajímalo, hlavní bylo dostat se do města a najít nějaké hlavní velitelství a dopravit sem vlajkovou loď.
Na to, že sem se málem předchvilkou koukal nahoru zdna nějaké ďoury sem byl docela vklidu a kráčel si to do města.
Nebylo daleko, což bylo výhodou a dorazil sem tam za kraťoučkou chvilku. Hned jako první sem zde zpozoroval vojáky, kterých sem se zeptal.
Hledám zde velitelství nebo základnu, okamžitě mi sežeňte správce nebo velitele města či planety. Potřebuju se okamžitě spojit se sithskou nejbližší flotilou.
Jsem sithský lord Nithilius. A jelikož vy dva vypadáte jako úplní cucáci, doufám, že mě poznáváte. Ale počítám s tím že ne, takže pro mé ověření pošlete kód 3560157624 vašemu velícímu důstojníkovi.
Řeknu a čekám.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“