Ne chlapče tohle je jen malá vesnička
Usmál jsem se a pokračoval v cestě viděl jsem jak pod námi pochodují stáda velkých zvířet. Všechno se z invaze vzpamatovalo
Pomylsel jsem si
Tok: Tiku, Tiku podívej se támhle, vidíš ty zvířata?
Tik nalepil obličej na sklo.
Tik: skvělý
Tok: Tahle planeta je užasná
Tik: Jak dokázaly nezničit přírodu industrializací? mudroval Tik
Najednou se ozvala vysílačka a v ní mužský hlas. Tady kapitán zdejší obrany královna Jamillia vás vítá vznešení Jediové
Poslechl jsem a řekl. Také jsme zde rádi kd můžeme přistát?
Chvíli ticho a pak se opět hlas ozval. Můstek číslo 24 bude tam čekat doprovod.
Ozval se a skončil. Slyšeli jste chlapci?
Tik s Tokem vyzkočily z lodí. Přiběhly k mistrovi. Oba kluci se uklonily průvodu. Tok byl v pořádku, ale Tik byl nervozní, tolik vznešených lidí ho znervoznovalo
Muži se vám také uklonili a začali mluvit. Jediové rychle královna nás čeká.
Řekl a odešel.
Já jsem se dal pomalu na chůzi za nimi a řekl jsem pomocí síly Jak se jmenuje královna aby nebyla ostuda.
Tik který zachytil zprávu se zamyslel.
Tik: myslím že říkaly královna Jamillia zkusil vyslat pomocí Síly. Ovšem jeho smysly nebyly tak dobře vydvičeny takže bůh ví jak to dopadlo
Tok vůbec netušil že se něco děje
Tik i Tok se zastavily. Předně nevěděly na koho je otázka míněna, pak také nevěděly co přesně znamená. Ani jeden královně nic nechtěl. Oba polil studený pot
Tok se napů schovával za mistra. Královský palác byl vznešenější než cokoliv co kdy viděl. Tik se snažil tvářit moudře. Stejně se oba cítily nesví. Zde v paláci.
Konečně jsme byli vpuštěni dovnitř tam jsem se porozhlédl a viděl dva muže jak stojí s blastery připravenými u královny která byla otočena zády k nám a prohlížela si velké vodopády za jejím oknem. Padawani buďte v klidu je to jkao u rady
sykl jsem na ně aby to nebylo slyšet