Mise Pro hráče Will Evansová.

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Mistr šel pomalu a podíval se na kmen stromu.
Vipadalo too že je to vykotlané něakolika silnými drápy.
Mylsle si mistr a podíval se na padawanku

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Našel jste něco mistře?zeptala jsem se přiběhla sem ke stromu. Jakákoliv stopa by nám mohla pomoci zjistit co se tu děje.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Nic jen že tuto kotlinu udělalo nějaké zvíře ale také je zde popálenina od světelného meče

Řekl Mistr a ukázal na lehký proužek spáleného dřeva

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Myslíte že tu došlo k bitvě mezi Jedijem a nějakým zvířetem? řeknu a podívám se blíž na spáleninu. mistře? cítíte zde přítomost nějakých jedijů? zeptám se? já necítila nic

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Né také nic necítím ale to může být jen to že jsme v této zemi stínů múže zde být něco mnohem lepšího než jedi.

Řekl Mistr a podíval se na tebe

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk - země stínů

Tohle se mi ale vůbec nelíbí řekla jsem spíše pro sebe. Holdáme jít daleko do lesa mistře? zeptala jsem se trošku nejistě. Tohle místo mi nahánělo husí kůžu

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Jo to já nevím jak daleko si to vižádá naše mise.
Řekl mistr a šel dál za wookiem někam do té bažiny.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

následovala jsem mistra dále do bažin. Celou cestu jsem byla jak na trní. Tohle místo je horší než všechno c jsem dosud začila řekla jsem

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Kdyby jsi věděla co se mě stalo na Naboo tak by jsi pochopila že tohle není nic moc
Řekl mistr a pokračoval za svým průvodcem

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Věřím, že tohle je hračka proti tomu co jste prožil, ale já v podobné situaci ješzě nebyla, a jsem kapku... nervozní řekla jsem mistrovi a dál jsem je následovala. Pocit stísněnosti ve mě pokračoval

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Padawanko cítím z tebe nějaký zvláštní pocit co se děje?
Zeptal se mistr brodící se bažinou kde se každou chvíli zasekly nohy a tak.
Wookie pokračoval mnohem obratněji

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

necítím se zde nejlépe. Cítím zvláštní... stísněnost mistře. Ale není to nic co bych nezvládla řekla jsem a chůze mi začínala dělat potíže. Procházka po bažině nebyla má silná parketa

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashhyk

Wookie se zastavil a vilezl z bažiny na jeden ostrůvek kde se nachvíli zastavil a čekal.
Mistr tam vlezl za ním a teď se jen čekalo na padawanku a další instrukce Wookieho

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Zůstala jsem stát vedle ostrůvku. Celala jsem co udělá Wookie a mistr. Zatím sem naslouchala zvukum kolem sebe

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Wookie vás oba upozornil na pohyb mezi nedalekými stromy.
Ihned si také lehl na zema mistr skočil do křoví kde se snažil pozorovat co se tam nebo kdo se tam hýbe

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“