Kashyyk
Nic jen že tuto kotlinu udělalo nějaké zvíře ale také je zde popálenina od světelného meče
Řekl Mistr a ukázal na lehký proužek spáleného dřeva
Myslíte že tu došlo k bitvě mezi Jedijem a nějakým zvířetem? řeknu a podívám se blíž na spáleninu. mistře? cítíte zde přítomost nějakých jedijů? zeptám se? já necítila nic
Kashyyk
Né také nic necítím ale to může být jen to že jsme v této zemi stínů múže zde být něco mnohem lepšího než jedi.
Řekl Mistr a podíval se na tebe
Tohle se mi ale vůbec nelíbí řekla jsem spíše pro sebe. Holdáme jít daleko do lesa mistře? zeptala jsem se trošku nejistě. Tohle místo mi nahánělo husí kůžu
Věřím, že tohle je hračka proti tomu co jste prožil, ale já v podobné situaci ješzě nebyla, a jsem kapku... nervozní řekla jsem mistrovi a dál jsem je následovala. Pocit stísněnosti ve mě pokračoval
Padawanko cítím z tebe nějaký zvláštní pocit co se děje?
Zeptal se mistr brodící se bažinou kde se každou chvíli zasekly nohy a tak.
Wookie pokračoval mnohem obratněji
necítím se zde nejlépe. Cítím zvláštní... stísněnost mistře. Ale není to nic co bych nezvládla řekla jsem a chůze mi začínala dělat potíže. Procházka po bažině nebyla má silná parketa
Wookie se zastavil a vilezl z bažiny na jeden ostrůvek kde se nachvíli zastavil a čekal.
Mistr tam vlezl za ním a teď se jen čekalo na padawanku a další instrukce Wookieho
Wookie vás oba upozornil na pohyb mezi nedalekými stromy.
Ihned si také lehl na zema mistr skočil do křoví kde se snažil pozorovat co se tam nebo kdo se tam hýbe