Mise pro hráče Wedge Bail-Ochranka

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Transport

Shak Ti se zastavila tak aby mohl Mace Windu člen nejvišší rady jediu překočit na speedr.
Mace se pokrčil a chystal se ke skoku ale náhle se zde objevila stíhačka která předtím střílela na kancléřovo plavidlo.
Sestřelila vznášedlo kde stál mace.
Ten sice přeskočil k Wedgovi ale ti civilisté museli zemřít.
Plamen který višlehl byl tak silný že pohltil skákajícího Windua tak že když dopadl na speedr bylo na něm mnoho popálenin a hořel mu plášť.

Wedge Bail

Příspěvek od Wedge Bail »

Transport

Polořil jsem popáleného Mistra na sedadlo. Rychle, Mistryně Shak Ti, předejte mi řízení a postarejte se o Mistra Windu. vykřikl jsem. Protože stíhačka jasně deklarovala své nepřátelské úmysly a také dokázala, že je ochotna obětovat nevinné životy, bylo nutné jí co nejdříve zastavit.
Doufal jsem, že budu schopen sledovat stroj, protože se zdálo, že i přes poškození, které jsem jí způsobil výstřelem z odstřelovací pušky se nehodlá vzdát a evidentně má o kancléře veliký zájem.
Právě ten mi ale nebyl jasný - pokud by to byli obyčejní zločinci, při prvním náznaku odporu by jistě ustoupili. Tito nepřátelé však neváhali zlikvidovat kancléřovu ochranku, aby k němu měli volnou cestu. Bylo v tom něco více.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Transport

Mitrině odskočila na vedlejší sedadlo ale stále řídila až když se padawan Wedge posadil na místo pilota.
Skočila dozádu kde pohnulka rukou a plášť pohasnul
Padawane měli by jsme někde přistát ale je to nebezpečné kvůli té síhačce.
Řekla a pokoušela se pomoct Maceovi který si sám pomáhal pomocí síly.
Kit Fisto se stále hnal za posledním speedrem který viřadil tak že dva střelce vihodil silou a zbylé dva pomocí světelného meče.
Pak vzal do ruky komunikátor z tohoto speedru naladil fekvenci speedru z kancléřova vozidla a promluvil.
Shak Ti slyšíš mě?

......
Tady Kit Fisto slyšíš mě Shak
Zeptal se a čekal jestli někdo ze speedru zareaguje

Wedge Bail

Transport

Protože Shak Ti pořád ošetřovala Mistra Windu, odpověděl jsem Kit Fistovi já: Mistře, tady Wedge Bail. Mistr Windu byl zraněn, když ta loď s černými pruhy zaútočila. Shak Ti ho teď ošetřuje a Mistr se zdá být v pořádku. Přesto by však ráda někde přistála, ale kvůli té stíhačce to není možné. S vaším svolením bych se pokusil o pronásledování.
Čekal jsem na odpověď - byl jsem připraven, pokud Mistr Fisto zamítne můj návrh, postupovat tak, jak uzná za vhodné, protože jsem si byl vědom, že nemohu riskovat život Mistra Windua, abych pronásledoval nepřítele.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Transport

Padawane zatímám možnost k tomu aby jste zasta.....
Začal mluvit ale přestal když se ozval výbuch a Kancléřovo vznášedlo se s mohuným onostrojem rozletělo na Coruscantské cestující.
Viděl jsi padawane?
Zeptal se Kit a začal klesat ke speedru kde byl stále raněn mistr Windu.
Shak TI:Padawane nech mistra Fista ujmout se řízení až sem klesne tak uskoč a vem si tu pušku.

Wedge Bail

Transport

Při výbuchu kancléřova vznášedla mě napadlo v rychlém sledu několik věcí: Byl někdo z civilistů zraněn? Chtěli útočníci kancléře zajmout živého, nebo měli rozkaz ho zabít? A chytli se nepřátelé na naši léčku a věří, že kancléř je skutečně mrtvý? Všechny tyto otázky jsem ale zapudil v okamžiku, kdy dorazil Mistr Fisto.
Už chvíli předtím jsem si k ruce přichystal k ruce odstřelovací pušku a také se uvolnil z pásů, abych mohl Kit Fistovi uvolnit místo u řízení. Otočil jsem se k Mistru Winduovi a zeptal se: Jste v pořádku, Mistře? Shak Ti se nad ním pořád skláněla a pomocí Síly léčila jeho popáleniny. Úžasle jsem pozoroval, jaké možnosti Síla skýtá.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Transport

Speedr Kita Fista se přihnal a Kit hned viskočil a usedl na sedadlo řidiče které mu jeho padawan už uvolnil.
Mace:Jsem v pořádku padawane ale ty máš jiný úkol zaměř sílu jen na stíhačku.
Řekl a pln vičerpání padl na podlahu spederu.
Shak Ti ho zvedla a řekla mistru Fistovi.
Kite dlouho nevidrží musíme někde přistát.
Stíhačka se zvedla a začala stoupat k nebi.
Ale byla zničená a tak jí šel vzlet velmi pomalu

Wedge Bail

Transport

Podíval jsem se na Mistra Fista a zeptal se: Budeme je pronásledovat, Mistře? Mistr Windu na tom zřejmě není dobře, nebylo by lépe, kdybychom jej eskortovali do bezpečí? Nevíme, do jakých honiček a kde se můžeme dostat a navíc je náš speeder poškozený, vyjádřil jsem své obavy nad situací. Pro jistotu jsem ale stále měl v ruce stále připravenou pušku.
Stíhačka pomalu stoupala a já stále pozoroval Mistra Fista, jak se rozmýšlí, co bychom měli dělat. Nebylo to jednoduché rozhodnutí a nechtěl bych teď rozhodovat za něj. Bezpečí Mistra Windua nebo pokus zjistit, kdo stojí za vražedným útokem?

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Transport

Fisto stále přemýšlel a náhle se rozhodl otočil se na mistrini Shak Ti a řekl
Poletíš s Winduem do chrámu já s mím padawanem si najdeme někde nějakou stíhačku a udeme je pronásledovat
Shak Ti jen kývla hlavou a přesedla si na místo řidiče které ji Fisto uvolnil a vzal si od padawana pušku.
Něco nastavil a vistřelil sledovací zařízení.
Shak Strhla speedr dolů kde na jednom plácku Fisto viskočil a jheo padawane také.
Mužeš lětět!
Řekl Jště Kit a podíval se na vzdalující se Speedr.
Tak padawane tady kousek je půjčovna lodí tak rychle.

Wedge Bail

Transport

Toto geniálně jednoduché řešení by mě samotného nenapadlo, což mě na jednu stranu zamrzelo, ale na druhou jsem musel ocenit lehkost, s jakou toto rozhodnutí Mistr Fisto vymyslel.
Prodírali jsme se přeplněnými ulicemi Coruscantu. Opodál jsem zahlédl hořící trosky kancléřova vznášedla, nad kterými se vznášeli hasící droidi. Odvrátil jsem pohled a našel postavu Mistra Fista, jak už stojí před půjčovnou lodí a hledá mě. Přiběhl jsem a nechal jej, ať vstoupí jako první.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Loď kterou mistr vipůjčil nebyla nějaká hezká ale na tom v danou chvíli nezáleželo.
Byla to zvláštní stará stíhačka do které se vešli 3 lidé Piloti a jeden střelec.
Padawane musíme spěchat tak si řekni kam chceš jít.
Zakřičel Kit když vbáhal po mlůstku do lodi kteoru půjčil na chrámové náklady.
Stále držel v ruce naváděcí zařízení které ukazovalo že se loď právě dostala na Orbitu Coruscantu

Wedge Bail

Coruscant

V pronásledování jsem moc nevynikal, proto byla moje volba jasná. Budu střílet, Mistře. Vběhli jsme tedy do hangáru a nasedli do stíhačky. Tenhle typ jsem také znal z Achivu - vyzbrojena dvojitými lasery s vysokou kadencí, ale po dlouhé střelbě s nutností čekat, něž se baterie znovu dobijí.
Usadili se a připoutali. Zeptal jsem se Mistra na otázku, která mě zajímala už od chvíle, kdy jsme vysedli z poškozeného speederu, kterým Shak Ti odletěla s Mistrem Winduem zpět do chrámu. Myslíte, Mistře, že ti útočníci věděli, že kancléř není ve svém vznášedle? Nejprve se totiž zdálo, že se ta stíhačka nechce uchýlit ke střelbě na jeho loď, ale později ji stejně útočníci zničili. Proč? Nedávalo totiž smysl, proč stíhačka s černými pruhy nestřílela už v momentě, kdy jsem jí ohrožoval svou puškou.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant-Stíhačka

To mi také nejde do hlavy ale jen to potvrzuje teorii že někdo posílá informaci ven ze senátu a chrámu.
Přece by obyčejný člověk nemohl říct že Kancléř tam není.
Ale také mohli soudit z toho že když jsme tu lodopustili mi bylo pro ně jasné že tam není nějaký velký cíl.
Každopádně teď se musíme soustředit aby jsme je dohnali.

Řekl Kit a zvedl stíhařku tak že s rachotem odstartovala a vzlétla na orbitu kde se on i jeho padawan snažili nalézt onu stíhačku která způsobila už tolik potíží.

Wedge Bail

Coruscant-Stíhačka

Mistrova odpověď přinesla ještě více otázek, alespoň na jednu z nich se nám však možná již brzy podaří najít odpověď. Sledovali jsme orbitu, zda neuvidíme známé tvary stroje s černými pruhy. Každou chvíli jsme oba pohlédli na naváděcí zařízení, které teď signalizovalo, že stíhačka se nachází někde poblíž nás.
Připravil jsem se na možnost, že bude nutné střílet, a proto jsem aktivoval palebný režim a zkontroloval stav baterií. Byly zcela nabité a vše se tak zdálo připravené.
Nemuseli bychom ale stroj sestřelit, stačilo by sledovat, kam se vydá. Nemůžou vědět, že jsme si vypůjčili novou loď, nepoznají nás, napadlo mě hned a taky jsem to okamžitě navrhl Mistrovi.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Výborný návrh padawane jen jí teď budeme muset nalézt což nám dělá malé problémy.
Nevšiml jsi si jestli měli hyperprostorové motory?

Zeptal se Mistr když ltěl stále blíž k bodu které pípalo na navádcím zařízení.
Stíhačka byla schována za jedním z mnoha lodí obchodníků z jiných planet.
Wedge se jí stále snažil najít....

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“