Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Muž:Ale kampak lovče!Ty nám hezky omůžeš toho chlapce najít jinak si nepřej Khara ještě mmi řekni že ti neříkal nic o jeho pravidlech?
Zeptal se a nakonec se uchechtl
2 muži zatím skočili na speedr a čekali.

Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Coruscant

"No dobře." šel jsem ke speederu a naskočil. "R4, počkej v lodi." přikázal jsem svému droidovi...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Chlapče já dělám pro Khara dost dlouho tak bych tě chtěl poprosit aby jsi mu neříkal o našem zklamání...
A kde si myslíš že bude ten senátor?Nemohl utéct protože jsme mu dali čp že když opustí dolní patra tak si udělá výlet na tísíc kousků

Řekl muž který se představil jako Pik

Andre Relev

Coruscant

"Nebude moc daleko odsud, myslím si." řekl jsem svůj názor...Na chvíli jsem se zadíval doleva a co nevidím - Wookieho, jak mluví s Republikovým vojákem! "Leťte okamžitě támhle k tomu vojákovi! Je tam s ním Wookie!!" zakřičel jsem na ostatní a vytáhl zpoza zad svoji laserovou pušku, nastavil zaměřovač a čekal, až budeme ve správném úhlu, abych mohl toho wookieho zastřelit a konečně ukončit tuhle vyčerpávající misi....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

cORUSCANT

Pik uposlechl a letělk vojákovi kterého přejeli speedrem.
Wookie se dal na útěk.
Už zabíhal za roh ale....

Andre Relev

Coruscant

Stačil jsem ho dvakrát trefit laserem. Jednou do nohy a jednou do ramene. Vyskočil jsem ze speederu, zapnul jetpack a letěl plnou rychlostí za wookiem, který byl zpomalen svým zraněním....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Wookie utíkal jak nerychleji mohl ale zpomalen svím zraněním se daleko nedostal.
Andre mu byl v patách a konečně zamířil a rozhodl se vistřelit

Andre Relev

Coruscant

"Teď to máš spočítaný hochu.." řekl jsem a zamířil jsem přesně na hlavu a deseti ranami z laseru jsem po něm střelil...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Wookie padl mrtev k zemi a lidé kolem začali splašeně běhat.
Andre se rozhodl že se vrátí ke speedru kde již určitě čekali 3 Kharovi muži toužící stejně jako Andre po odměně

Andre Relev

Coruscant

Přiletěl jsem ke speederu a s radostí jsem oznámil: "Senátor to má za sebou.." sedl jsem si do speederu a společně jsme odletěli před putiku, kde na mě již čekal R4...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

U putiky také stál Wookie v senátorkém roucho který hned jak vás viděl sedl do jednoho speedru a oletěl směrem k Galaktickému Senátu.
Pik.Tak co budeme dělat?říkal si že je mrtvej ne?

Andre Relev

Coruscant

"To snad ne..." řekl jsem nevěřícně, okamžitě jsem nasednul do stíhačky a letěl střední rychlostí za speederem. "R4, zaměř ten speeder a odpal na něj řízené rakety!"

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Ke speedru se po chvilce přidali 2 speedrové motorky kterým se nějakým zůsobem podařilo odrazit všechny vystřelené rakety.
Speedr náhle zahnul a motorky za ním

Andre Relev

Coruscant

"Hmm, super." řekl jsem si a střílel po nich laserovými děly...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Speedr se vyhýbal střelám a náhle vletěl do republikové křižníku který startoval Motorky tam vletěli také a Andre se snažil aby se nějak také dostal na křižník neboť jen tam měl šanci splnit úkol

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“