Hyperprostor
Nebyl jsem dostatečně připraven abych nějaké měl-
Řekl jsem a po dlouhé době jsem se podíval na počítač a začal vypočítávat opuštění Hyperprostoru
Tak chlapci připravte se brzy mizíme
Řekl jsem a v duchu odpočítával sekundy do opuštění hyperprostoru.
Kdy byl sprvný čas zatáhl jsem za páku a byl jsem vvenku na NAboo
Podíval jsem se ještě jednou na počítač a potom jsem poslal nějaké informace z archivu které se dají najít v Stará Republika archív. Padawané myslím že bychom měli první letět do hlavního města a promluvit si s královnou.
Řekl jsem a začal klesat
Tok Tikovi: WoW slyšel si to? prej s královnou
Tik: to je paráda
lodě začaly klesat. Nejdřív ale odpojily prstence které by nevydržely průlet atmosférou a kdyby ano znesnadnily by přistávání. Tik udělal pár vývrtek a otoček a obě lofě vlétly do Atmosféry
Pod trojicí se objěvilo lesnaté území a v dálce byl vidět palác královny. Tak co chlapci jste připraveni?
Zeptal jsem se i když jsem cítiol že ano ale to ticho co bylo tak bylo příliš nesnesytelné.
Pomalu přelétaly nad vodním jezerem které bylo velmi velké.
Později nad planinami ale to už se jeden z chlapců chystal něco říct.
Tik: připraveni na všechno jako nikdy mistře dodal s trochou sebedůvery v hlase
Tok: Tohle je ale krásná planeta, to se nedá vůbec srovnávat c Corusantem nebo nedejbože s Nar Shaddaa řekl Tok a koukal na lesy, pole a louky
Naboo
Tato planeta měla ve své historii jen minimum válek a když už nějaké byla ve městě nebo na planinách snad proto zde není příroda zničená jako jí kdysi zničily na Coruscantu
Řekl jsem a pomlu jsem začal klesat protože jse si chtěl prohlédnout jedno jezero. Kluci tohle je jezero Gun Ganů.
Možná se tam vidáme ale zatím budeme jen ve městě,
Řekl jsem a opět jsem stíhačku zvedl a letěl dál k městu které se stále přibližovalo.
Kluky všechno hrozně udivovalo. Takovouhle přírodu zatím nikdy neviděly, jen na obrázcích. Za Tika řízení dávno převzal R3 protože on jenom koukal po plnáních.
Tok: WOW to je královské město? zeptal se udivený Tok když se stíhačky přiblížily k městu