Mise Pro hráče Will Evansová.

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Opet sem polkla. Zmizela zde několik mistrů... v duchi jsem si představovala 20 metrů vysoká monstra která by roztrhala i rancora jak požíra mistry Jedi. Podívala jsem se na mistra. Jeho zdánliví klid mi dodal sílu.

Jsem si jistá, že vyřešíme to co se tu stalo. řekla jsem i když jsem si byla jistá že budu spíš na obtíž

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Wrrr GRRR sdfrrrr poprrrrr
Řekl Wookie.
Mistr si nebyl zcela jist co říkal.
Prý něco jako zde je děs nebo nějaký horký déšť
Mezitím jste dorazili na dno.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Tak to zkutečně něvím co by to mohlo být, nemohl by být trošku konkretnější? zeptala jsem se mistra. Meztím jsem se rozhlédla kolem sebe. Nemáte nějakou představu co by to mohlo být mistře? co tu způsobilo tolik smrti?

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Vůbec nevím ale neví se jestli jsou jediové mrtvi jen se zde ztratili.
Jak že se jmenujke ten Wookie?

Zeptal se mistr a porozhlédl se po kraji byo zde moc temnoty.
Mistr ji cítil všude ona také byla všude.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk - země stínů

Myslím že Worinbacca nebo tak nějak... všechna jejich jména mi zní pdoobně odpověděla jsem mistrovi. Ze země stínů mi nebylo nejlépe. Mistře? nevím zda jsou mé smysly vycvyčené ale myslím, že tu cítím poruchy v Síle cítíte to také?

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Neboj se padawanko to ta temnota všude okolo nemusíš se bát.
Řekl a koukl se a pak si řekl pro sebe.
Zatím
Wookie:Wrrr Frr ZRRRR Brrrrbrr

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Nebojím se mistře. Jenom cítím něco... neobvyklého, a opravdu si neumím představit co nás tady čeká. pak už jsem jen čekala až dojedeme do Země stínů.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Mistr jen wookieovi přikývl.
Konečně jste vistoupili z výtahu.
Mistr skočil ještě z výšky a koukal se všude okolo.
Wookie čekal ve výtahu.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Vyšla jsem ven z výtahu. Ted jsem už veděla proč se tomu říká země stínů. Zkusila jsem se soustředit zda neucítím něco... podivného. Poté jsem přešla k mistrovi. Ted už to nebyla hra, ale vážná věc.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk-Země Stínů

Podívala jsi se dopředu a viděla několik obrovských kořenů z těch mohutných stromů.
Mistr si klekl na zem a poslouchal,když nic neslyšel vstala zeptal se Wookie kam dál.
Wookie zavrčel a ukázal do jedné levé stezky která šla přes bažinu.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk - země stínů

Následovala jsem mistra a wookije. necítila jsem se dobře, meč jsem měla připravený, pro všecky případy. Sice sem nevěděla co tu žije ale mohlo to být cokoliv od Bom až po Rancora...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Wookie se zastavil a ukázal na nějaký vykotlaný spodek stromu.
Něco říkal a mistr potom šeptem překládal.
Říká že je to tady nové že prý to tady ještě před týdnem nebylo

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

To mohl způsobit vítr. nebo zvíře. nebo máte jiné vysvětlení mistře? zamyslela jsem se nad tím. Myslíte že to nějak souvisí se zmizelými jedi? zeptala jsem se Mistra

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Je mi líto to nevím podívám se na to zlbízka ale vítr vilučuje ten se sem nemohl dostat přes ty vysoké Stromy nahoře.
Řekl a ukázal

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Máte pravdu mistře, vítr by se přes tyhle stromy nedostal Tak možná nějaké zvíře? řekla jsem. Zkusím se podívat tady kolem třeba něco najdu, jen pár metrů řeknu a podívám se kolem v kruhu s poloměrem 5 metrů a sttředem o vykotlaného stromu

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“