Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Coruscant

"Tahle mise je čím dál tím horší..." řekl jsem a začal přemýšlet: "Vojáky bych zvládnul, ale s Jediem si jen tak neporadím, obzvlášť, jestli to je mistr. V jetpacku mám ještě palivo asi na sto metrů. Jediné východisko vidím jako útěk v podobě odlétnutí odsud..." skočil jsem do stíhačky, zmáčknul Power on a řekl jsem R4: "Až řeknu 3, odhodíš seismickou bombu!" Už jsme byli u východu z hangáru a začal jsem odpočítávat: "1....2...3!"

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

R4 vipustil bombu která Andreho nepřátelé schodila na zem a nechtěla jim dovolit aby se zvedli.
Andre byl hodně štasten a konečně odstartoval bylo mu jasné že ted bude mise těžká když se o něm zozvěděli Jedi

Andre Relev

Coruscant

"Konečně jsme se někam hnuli, teď jen poletíme pod dálnici a bez problémů bysme měli najít senátora." a hned jsme odbočili na dálnici a střední rychlostí kličkovali mezi auty a snažili se dohonit senátora...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

R4 stále sledoval obrazovku a daval Andremu informace kde jsou lidé na speedru.
Náhle zapípal a ukázala se obrazovka s nápisem
Speedr zastavil někde ve spodních patrech Corucantu

Andre Relev

Coruscant

"Drž se R4!" řekl jsem a střemhlav jsem se vrhnul do dolních pater Coruscantu. Chvíli jsme pomalu letěli dolními uličkami, až jsme našli dotyčný speeder před jakousi putikou...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

R4 měl námitky které zněly
Pane Andre mužete mi říct co by senátor dělal v nějaké takovéhle kantýně?
Zeptal se a začal slézat s lodě.
Celou dobu je sledoval jistý muž v jednom okně nad nimi

Andre Relev

Coruscant

"Tak to ti řeknu naproto přesně. On chce abysme si mysleli, že by téhle putiky nevlez, ale my tak hloupí nejsme a vlezeme za ním..." a vešel jsem dovnitř a zamířil k baru. "Zdravím, neviděl jste tady Wookie?" zeptal jsem se barmana.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Barman:Hmm neviděl proč se ptáte a prosím vás běžte prič nemáme rádi mandalriany
Řekl Kel Dor který zde seděl za barem.

Andre Relev

Coruscant

"Ptám se, protože jsem tu měl mít schůzku a z toho, že tady nemáte rádi Mandaloriany si nic nedělám." řekl jsem a procházel jsem se mezi lidmi a hledal wookieho...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre začal chodit mezi lidmi náhle viskočili 3 lidé a blížili se k němu.
Andre začal ustupovat a stál u zdi.
R4 na to ode dveří koukal velmi nervozně

Andre Relev

Coruscant

"Co po mě chcete?!" zeptal jsem se a vytasil jsem blaster.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Nejsi ten mandalorian kterej slouží jistému muži na jedné planetě?
Šel blíž a zašeptal
Jsme od Khara

Andre Relev

Coruscant

"Jo to jsem já" a s trochu nechápavým výrazem jsem se na ně podíval...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Skvělé víš věc se má tak že ti Khar nevěřil tak jsme tě použili jen jako návnadu na Jedie a sami jsme zatím unesli toho senátora jenže nám utekl když jsme tady zaparkovali

Řekl černovlasý člověk a višel spolu s parťáky ven z kantýny

Andre Relev

Coruscant

Chvíli jsem nevěřícně stál v putice, ale po chvilce jsem vyšel ven za nimi. "Tak hele, kvůli vám jsem vystřílel ohromný množství blasterovýho plynu, jen tak odhodil seismickou bombu aby povalila Jedie, spotřeboval spustu paliva do jetpacku a k tomu všemu vám ten senátor uteče? Kam jsem se to sakra připlet...." řekl jsem rozzuřeně.

"R4, běž do lodi, odlétáme. Jeli jsme sem zbytečně..."

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“