Doběhli na dvůr kde stáli dva speedry když ten řidič jednoho speedru viděl kdo přišel nastartoval a odjel.
Mistr skočil do zádu na speedr č2 a řekl padawanovi:Běž řídit rychle
Rodian stále zrychloval když se jelo na volném prostranství vytáhl blaster a začal po Jedích střílet povedlo se mu zasáhnout motor ten začal ořet mistr seskočil ale padawan se stále rozmýšlel
Rozmýšlel jsem když v tom mně napadlo že rozdělím motor na dvě části a tu část která hoří oddělím...jel jsem sice na poloviční výkon ale pronásledoval jsem Rodiana...
řekl jsem mistrovi do komlinku:Mistře kontaktuji vás až zjistím kam jede ten Rodian
Jel jsem pořád za Rodianem když v tom v dály na obzoru velká pevnost...
Rodian už si myslel že mně dostal zastavil jsem a zavolal mistrovi: Mistře, našel jsem velkou pevnost Rodian si nevšiml že ho sleduji...myslí si že nás zabil...
Naposledy upravil(a) !Wolf! dne 05.9.2007 14:19:31, celkem upraveno 2 x.
Padawan zastavil aby zjistil kam Rodian vjede....
Ten ale zatočil a zmizel dál za obzorem padawanovi přímo z očí. Skvělé tak ho sleduj a dej si pozor na pevnostpřece jen nejsi ještě tolik silný.
Mistr opět slšel padawanův zděšený hlas. Buď v klidu jdu k tobě
řekl mistr který se vrátil do města vypůjčil si speedr a už byl na cstě za padawanem
Wolf se stále snažil najít ho pomocí síly ale neměl šanci buto byl tak daleko že ho padawan nemohl cítit nebo byl také citliví k síle že se nenechal najít
Padawan si sedl k jednomu kamenu a čekal.
Asi za 10 minut se objevil na speedrové motorce. Koukám že jsi se utábořil rychle nasedni máme plnou nádrž.
Řekl a zastavil u kamene