Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Myslíš si to, na čo myslím ja? spýtal sa Hana za behu, a budova sa približovala. Vpadnúť tam len tak nebolo múdre, ale čo...

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-SKai
Nemáme jinou možnost. Odpověděl jsem né tak úplně dle toho, co jsem si myslel. Zvažoval jsem možnosti, ale v této chvíli jich moc nebylo.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa zvalil na dvere, že ich vylomí za behu. To sa ale prepočítal a s tupou bolesťou sa od nich odrazil. Nachystal Silu. Usudzujúc podľa množstva a vzdialenosti zvíreného prachu zistil, že nemajú veľa času. Vďaka Sile západka zvnútra povolila.

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Když se Treyy svalil, z dobrého pocitu jsem vykopnul dveře já.
Hm? Uznale jsem se ušklíbl na Treyye.
Podíval jsem se dovnitř a viděl jsem ležet Landa kousek od nás. Nebyl daleko, spal. Nebylo příliš mnoho času. Popadl jsem ho a přehodil přes záda. Doufal jsem, že jakmile výjdeme, nebudou již u nás.

Todrias Falco

Obroa-skai

Keď som ti to predtým uvoľnil... a šúchal si boľavé rameno. Zatiaľ čo Han bral Landa na ruky, Treyy dával pozor. Všimol si v miestnosti niekoľko skríň so zvláštnymi ampulkami. Vnútri boli nejaké malé červy. Ooglithi... Meniči identity, ako ich prezýval Treyy.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Chtěl jsem vyjít s Landem a všiml jsem si Treyyova výrazu.
No tak, na co čekáš? Podíval jsem se stejným směrem jako on, ale nic jsem neviděl.
Všiml sis něčeho?

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy zavrtel hlavou. Nič. Pohnime sa. Chceš s ním pomôcť? Nemá zmysel Hana zbytočne zaťažovať a strašiť.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Co mi to tajíš, chlapče? S trochou nedůvěry jsem pohlédl na Treyye.
Ne, to je vpořádku. Musíme zmizet.
Vyběhli jsme z budovy a běželi. Ale kam?

Todrias Falco

Obroa-skai

Kam? spýtal sa a hľadel do všetkých smerov. Ithoriani by tu mali mať niekde zaparkované lode. Aspoň jednu loď. usúdil Treyy. Falcon, či chceli alebo nie, nepripadal do úvahy. Bolo mu ale ľúto R3...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Lodě zopakoval jsem za běhu rozhlížejíc se do všech stran. Nějak se mi vytratilo z paměti, kde zůstal Treyyův astromech.
A R3?

Todrias Falco

Obroa-skai

Snáď... neviem.. ale čím sem prileteli? Pešky? dychčal Treyy. Môžeme sa staviť na Falcone a pobrať nejaké veci a zásoby.

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Běželo se mi dost špatně s Landem na zádech a měl jsem dojem, že na nás něco chystají. Chtějí nás obklíčit, jinak by nás už dávno chytli, to bylo zřejmé.
Nemyslím si, že by měli stíhačky, řekl jsem vydýchávajíce. Ostatně k čemu.
Viděl bych to na velký transporter, nákladní loď nebo něco takového.

Todrias Falco

Obroa-skai

To je jedno. Hlavne nech to má funkčný hyperdrajv. Ukázal do diaľky. Tamto sú hangáre.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Rozběhlli jsme se, co nám síly stačily.
Vážně už mám celýho výletu po krk. Landa se začínal probouzet a něco blouznil o nádhernejch ženskejch...

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy videl, že Han sa snaží zo všetkých síl aby Landa udržal a tak ho požiadal, aby mu ho dal. On, plný energie, ktorá pramenila zo Sily a Han, ktorý už vážne mal všetkého plné zuby.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“