Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Mezitím, co Treyy odrážel střely, vytáhl jsem svůj blaster a opět střely. Někteří Ithoriané padli k zemi. Nechtěl jsem zpět, když jsme se dostali tak daleko. Vystřelil jsem znovu a zakřičel.
Ted to nevzdáme, musíme se dostat nahoru na střechu!!

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy využil momentu, keď Ithoriani poľavili v streľbe, aby začuli, čo na seba tí dvaja na streche kričia a Silou vyskočil na úzky a klzký povrch, kúsok medzi oknom a strechou.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Abych udělal stejnou věc, kterou Treyy, musel bych být vybavenej tou Sílou. To jsem ale nebyl. Štít, který mi Treyy tvořil najednou zmizel a já byl volně nadostřel. Vypálil jsem několikrát a zasáhl dva Ithoriány. To je na nic, pomyslel jsem si a zbraň nastavil na smrtící účinek. Mezi tím však kolem mě proletěl blasterový výboj. Sotva jsem uskočil, ale musel jsem se zachytit o kus záchytného bodu na zdi. Visel jsem a byl na dostřel. To vůbec nevypadá dobře..

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa zohol a podával Hanovi ruku, druhou rukou odrážajúc výboje od seba a Hana. Jeho ruka však k Hanovi nedosiahla. Rýchlosťou svetla zhodil zo seba plášť a urobil z neho provizórne lano pre Hana. Nebezpečne balansoval na rímse, len zťažka udržujúc rovnováhu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
V neuvěřitelně dlouhém zlomku vteřiny jsem zvažoval, zda mám Treyyovu pomoc příjmout. Byla to má chyba, už mě zřejmě opustilo pašerácký štěstí. Nevzdál jsem se ale, nakonec jsem se pláště chytnul a začal opět pálit z blasteru do Ithoriánů. Tohle však nemohlo vydržet na dlouho. Musel jsem něco podniknout. Kousek za Ithoriány bylo několik sudů, které v basicu upozorňovaly na výbušnost. Několikrát jsem do nich vystřelil a následoval výbuch, který nám nejen umožnil několik sekund volného času, než se zbylí přeživší zpamatují, ale také zneškodnil několik útočníků.
No, jestli tohle měla být mírová mise, tak se nám povedla... zakřičel jsem visíc na Treyyově plášti.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy zafučal, z celej sily aj Sily zabral a vytiahol Hana na rímsu. Zamrmlal niečo v zmysle, že ak sa im toto podarilo, tak on je kiffarský dojič lúčnych lysích kôz. Teraz však nastala divná situácia. Boli dvaja na rímse, ktorá sa, ako Treyy správne vycítil, pod váhou dvoch ľudí začala bortiť. Fajn, čo teraz?! zahučal Hanovi do ucha, možno až príliš hlasno.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Podíval jsem se směrem vzhůru na střechu, kde Treyy udělal díru.
Skoč! Zakřičel jsem.
Pak mě vytáhneš, dokážeme to! Nečekal jsem na Treyyovu reakci, několikrát jsem vystřelil do hloučku přeživších Ithoriánů, kteří se zvedali ze země.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy skočil. Strecha bola dosť klzká a videl, ako na neho zíva čierny otvor, ktorý vytrhol. Bol na pár krokov od neho, avšak pomáhal Hanovi ako mohol, kým nevylezie na strechu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Za pomoci Treyye jsme se dostali na střechu. Tak to by bylo, jenže co ted? Ohlídl jsem se za sebe a uviděl, že střechy jsou propojené a vzadu se celkem střecha snižuje k zemi. To bylo dobré znamení. Nemusel jsem ani nic říkat a Treyy už běžěl tím směrem.

Todrias Falco

Obroa-skai

Do tváre mu bil jemný stepný vietor. Cítil Hana za sebou. Bol nezranený. Obzrel sa po ňom a videl, ako spätne strieľa po Ithorianoch.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Otáčel jsem se a chvílema střílel po Ithorianech. Nemířil jsem, ale jen střílel. Byli pod náma a chvílema stříleli, ale běželi spíše našim směrem. Byl jsem zvědav, jak je to daleko.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy dobehol k diere a počkal na Hana, aby mu pomohol vliezť dovnútra. No tak, Han, páliť ozón môžeš aj na strelnici na Coruscante!

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Jasně, chlapče, neboj... viděl jsem už místo, kde se střecha snížila k zemi, skočili jsme dolů a běželi směrem doprostřed tábora.
Běží za námi. řekl jsem mezi otáčením se.

Todrias Falco

Obroa-skai

A čo iné im ostáva? počkal, kým Han zalezie a vhupol dovnútra aj on. No tak to bolo trochu šialené, nie? povedal, chytajúc dych.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Měl bys lepší nápad? Odpovím napůl rozhořčeně.
Už jsme se blížili k budově, kterou Treyy popisoval. Podle všeho by měl být právě Lando tam, ačkoliv nevím, čeho jsme vlastně docílili. Ted se mi zdá, že by bylo nejlepší, kdybychom hned od začátku odsud odletěli a pro Landa se vrátili s posilama.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“