Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy ukázal Hanovi za pás. Nestačí ti ten, čo si potiahol Ithorianovi? Prepni si ho na omračovanie. Len pre prípad. a začal hľadať na tom svojom omračujúci mód.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Omračující účinek ušklíbl jsem se. Oni jistě budou mít své zbraně naplno. Přepnul jsem to ale a podíval se na Treyye.
Tak?

/// btw: to je děsný podraz, nikde jsme nenapsali, že jsme Ithoriánům zebrali zbraně :Emperor: ///

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy odhodlane prikývol. Ideme na to. Musíme sa kryť. a miernym krokom vyrazil vpred.

///Obroa-Skai
Přikývl jsem na souhlas a čekal, než Treyy na prstech napočítal do tří. Vyskočili jsme z trávy a přepadli hlídku dvou strážců. Nebylo těžké ty Ithoriany přemoct. Během chvíle bylo po boji a my měli zbraně.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Když jsme vyšli, samozřejmě, že už byli Ithoriané zmobilizováni. Nebylo těžké si všimnout, že už nejsme v tom našem vězeni.
Hm, to nebude snadný. Řekl jsem s jasným zamyšlením.
Musíme se podívat po jiným východu odsud.

// Nevěřím. Tos tam dopsal. :D :D //

Todrias Falco

Obroa-skai

Ty si mozog celej operácie... Spolieham sa na tvoje schopnosti, ktorým sa ani Jediovské nevyrovnajú.

//No jasně. Od kdy jsem tak dobrej v češtině? :D :D

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Podíval jsem se na Treyye. Udivila mě ta jeho lichotka. No fajn, takže co teď. Mysli. Vzadu je Vong, o kterým nechci zjišťovat, jestli žije, nebo ne. Ve předu je banda Ithoriánů se zbraněma, kteří nás už hledaji. Nemůžeme jít ven, ani do zadu, nemůžeme zůstat ani tady. Podíval jsem se směrem ke zdi a sledoval jí pohledem nahoru.
Nebylo by tak těžký dostat se na střechu.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy prikývol a pozrel na strechu. Plne veril Hanovi. Jeho schopnosť prežiť v takýchto situáciách nemali obdoby.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Podíval jsem se na jednotlivé záchytné body, které byly na zdi umístěny. Sice dost kostrbatě a nepravidelně, ale nebylo to nemožná, dostat se na střechu. Bylo mi jasný, že Treyy by tam s tou svojí Sílou skočil odsud, ale...
No, dáme se do práce.
Začal jsem přisunovat bednu k první bodu, který byl o něco výš, než bych dosáhnul.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy nonšalantne Silou vypustil bedňu z rúk a preniesol k stene. Nenamáhaj sa, s týmto ti pomôžem.

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Fajn... Odvětil jsem. Nebylo na to co dodat, než jen Díky, které jsem po chvíli dodal. Ostaně měl jsem ale dojem, že mu dnes poděkuju ještě víckrát. Pomyslel jsem si trpce. Začal můj výstup.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy čakal, kým sa Han vyšplhá až hore, pripravený ho zachytiť pri možnom páde. Potom začal liezť on. Opatrne.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Když jsem vyšel nahoru, zastavil jsem se u střechy. Nebylo možný pokračovat, ale s tím jsem počítal, čekal jsem, až příjde Treyy a Sílou kus střechy odlomí.

Todrias Falco

Obroa-skai

Tak tadiaľto nie. Musíme zliezť a ísť okolo. zavtipkoval Treyy, ale všimol si rozladeného Hanovo pohľadu, tak len potichu vytrhol Silou kus strechy.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Kousek střechy se tiše jako list snesl k zemi. O to víc mě ale překvapilo, když se ozval hrozný hluk. S trhnutím jsem se otočil, abych zjistil, že právě sem vrthla banda Ithoriánů, kteří po nás začali střílet.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy posunul Hana za seba a rukou začal odrážať strely. Dlho ich však neudrží, pozrel na Hana. Dolu. Do budovy. povedal mu.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“