Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Kam to zase jde?! Přidal jsem do kroku, abych ho dohnal. Zapálení do akce mu fakt nechybělo, to ne, ale občas byly jednotlivé kroky nepochopitelné pro člověka neoplývajícho Sílou nepochopitelné.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy opatrne prešiel do miestnosti so známkou života. Opatrne nakukol, avšak nič nevidel. Asi nejaká háveď.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Přidal jsem se a podíval taky. Skutečně jsem nic neviděl. Nechápavě jsem se podíval na Treyye.
Síla? Dodal jsem ironicky. Bylo těžké na Sílu věřit, ačkoliv jí oplýval Luke, Leia, Jacen, Jaina, Anakin... a spousta jiných. Mnohdy mi však život ukázal, že lepší se na Sílu nespolehát a věřit zkušenostem a instinktu.

Todrias Falco

Obroa-skai

Avšak Treyy neodpovedal a prehľadal miestnosť. Za obrovským stolom tam ležal... Sila. Tá nikdy nesklame. odvetil a pokynul Landovi, aby sa prišiel pozrieť na nehybného Vonga. Celé to nedávalo zmysel, lebo nijaký Jedi nemohol zacítiť ani len náznak prítomnosti Vonga v Sile...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Co to... Nedopověděl jsem větu a šel se podívat, co Treyy spatřil.
U Huttských zadku, ať mě Jabba zasedne, jestli tohle není Vong.
Nedávalo mi smysl, kde by se tady objevil mrtvý Yuuzhan Vong. Přišel jsem blíž k němu, ale byl jsem opatrný, protože ani Treyy si nebyl jistý jeho životem.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyyovi potichu unikla šťavnatá kiffarská nadávka, keď sa Vongovi prizrel lepšie. Vypadal inak ako ostatní Vongovia a veľmi sa podobal na vydedenca, Poškvreného. Avšak nebol si tým istý. Uh.. mali by sme odtiaľto čo najskôr odísť.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Vůbec jsem nechápal, oč tady jde. Tak byl živý, nebo mrtvý a co tady vlastně dělal? Jen tak tady ležel, zrovna v místě, kde bych ho čekal ze všeho nejmíň...
Neměl jsem ale chuť to zjišťovat zrovna teď, a tak jsem přikývl a pomalu, tichounce jsme s Treyyem odtamtud vycouvali.

Todrias Falco

Obroa-skai

Vieš, čo to znamená? Ak sú na Obroa-skai aj Poškvrení, zrejme tu o chvíľu vypukne vongská vojna. Čo myslíš, prečo sa nazávajú Poškvrnení?
pošepol Hanovi s búšiacim srdcom.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Najdeme Landa a zmizíme odsud!
Řekl jsem s ukazováčkem zdviženým vzhůru. Už jsem nedbal na to, zda dělám hluk, či ne, postupovali jsme s Treyyem co nejrychleji z budovy ven.
Kam teď?
zeptal jsem se mezi nádechy při běhu

Todrias Falco

Obroa-skai

Preč z budovy. Landa určite držia v zdravotnom sektore v budove uprostred ithorského tábora.
Mávol rukou von z budovy.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Při běhu jsem se zmateně podíval na Treyye.
Cože? Kde že ho to drží? Na mém tonu hlasu však nebyla znát otázka, nebo skutečnost, že bych byl nedoslýchavý, byla to udivenost a překvapení.
Tak moment, proč jsme chodili tady hledat Landa, když on celou dobu věděl, kde přesně je? A jak to vlastně mohl vědět?
Nevím proč, ale nějak mi začínal čím dál víc chybět u stehna blaster.

Todrias Falco

Obroa-skai

Pri prehľadávaní som si všimol plány tábora. Nevedel som to predtým, vážne. bránil sa Treyy. Boli to informačné tabule. Nemôžem za to. zdvihol dlane vo vzdávajúcom sa geste. Koho by napadlo, že zdravotný sektor bude v strede tábora, že?

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Vyběhli jsme ven a moje neomalenost, na kterou jsem si ted nedával stejně jako na hluk pozor, mě upozornily, že bych měl opět začít. Zastavil jsem se a vydýchávajíc se podíval na Treyye.
Máš plán? Zeptal jsem se ignorujíc přitom předchozí "debatu".

Todrias Falco

Obroa-skai

Zistiť situáciu v tábore, počet nepriateľov a použiť Silu. Silu rytiera Jedi. Nechcem, aby bol čo i len jeden Ithorian poranený. oboznámil Treyy Hana svojím chabým plánom.

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Fajn, hodně štěstí... podotknul jsem kysele.
Treyyův plán nebyl špatný, ale našim nynějším úkolem bylo, abychom se odsud dostali co nejdříve pryč a to s Landem. Nevěříl jsem, že bychom to zvládli jen tak, navíc abychom nezranili jediného z těch bláznivých Ithoriánů.
Vážně skvělý, druhej Luke.
Mně by se víc hodil blaster... Řekl jsem, když jsem uviděl soustředěnost Treyye.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“