Hyperprostor
Neboj se máme zjistit proč se tak chovají protože v historii se nikdy nevidělo že by Gun Gan zaútočil když nebyylo třeba.
Zjistit příčinu v nejhorším zabít
Řekl jsem a koukal na hvězdy
Tik: Tak to doufám, že k nejhoršímu nedojde řekl s nadějí v hlase
Tok: Taky doufám. Smrt neni hezká věc
Tik: Mistře? směl bych se vás zeptat na něco osobního?
Hyperprostor
Ano já jsem se sem dostal z Tatooine byl jsem z chudé rodiny živil jsem se takovým malím lovem lidí za kredity.
Pak mě jsem viděl souboj Jedie a Sitha Sith ho zabil a utekl přiběhl jsem k tomu Jedimu a on mi řekl že se na Tatooine vidal kvůli mě.
Dal mi jeho meč a já se dostavil do chrámu meč jsem dal radě později jsem si udělal vlastní.
A ano vi jste mí první padawane
Řekl jsem a vzpomínal na ten den který mi změnil život
Skvělé tak si dáme menší hru
Řekl jsem a dal si odmlku Kdo z vás mi dřív spočítá za jak dlouho budeme venku z hyperprostoru bude mít..
To si ještě rozmyslím
Řekl jsem a pobaveně čekal
Hyperprostor
Musím říct že jste byli rychlí ale nepřesní.
Cesta bude trvat ještě 30 minut a vi se snažte všechno dvakrát promyslet než něco uděláte
Řekl jsem a psal něco na datapadu
Tik i Tok nevěděly v čem udělaly chybu, možná se moc spoléhaly na počítače, nebo něco špatně vypočítaly. Ale ne druhou stranu vyšel oboum poměrně podobný výsledek.
Tik: nevím kde se stala chyba mistře, ale opravdu mi vychází zhruba 45 minut
Tok radši mlčel. Hlavou se mu honilo spoustu věcí, hlavně myslel na svou matku. Kdo to byl? Proč je opustila a kde je ted...
Tok: Omlouvám se mistře, ale nedá mi to spát. Zvláště když vím, že matka žije. řekl Tok napůl zamyšleně
Tik: Tokovi to nedalo spát nikdy, už od malička ho vždycky jednou za čas chytne záchvat melancholie