Počkejte na mě mistře zavolala jsem a doběhla jsem ho. Prosím vás mistře, smlěa bych se zeptat: Znám zadání mise, ale jsou k misi nějaké informace? cokoliv co by nám nějak pomohlo?
Nic jen že obchodní společnost zde dole nám poskytla všechny ty infomace že s eJedi ztrácí takže by jsme se měli podívat dolů do země stínů jak se tomu říká.
Řekl a šel dál potkával spoustu wookiu
Jistě mistře, prominte řekla jsem a následovala mistra. Země stínu? zamyslel jsem se. Asi tomu tak neříkají protože tam létají motýli nad krásnými paločky rozkvetlých květin přemýšlela jsem
Kashyyk
Říká že jediové před námi s ním jít nechtěli a proto se ztratili.
Myslím že bychom ho mohli přijmout.
Řekl nakonec mistr a pokynul Wookiemu aby šel napřed a ukázal cestu.
Následovala jsem mistra Zika a Wookie. Cestou jsem přemýšlela. Byla jsem ráda že mám mistra, ale přišlo mi že o mě mistr nějak zvlášt nestojí. Vždyt vlastně z toho že mě trénuje nic nemá. Ale snad to jsou jen moje chmurné myšlenky. Šla jsem dál za mistrem. Meč i blaster jsem měla za opaskem. Lékarničku v batůžku.
Jistě mistře odpověděla jsem. Rozhodla jsem se, že na sobě nedám své pochybnosti zdát a že uklážu že se ze mě může stít pravý Jedi, a to at je v zemi stínů cokoliv...
Wookie vás zavedl na výtah kde stál další Wookie pomalu vás spouštěl.
Cestouse na tebe mistr podíval. Buď připravená na vše hlavně na nejhorší na mrtvé jedi.
zmizelo zde několik Mistrů Jedi kteří zde byli hledat nějakého temného jedie který se sem uchýlil zjistilo se ale že žádný Jedi není.
Řekl a opět se podíval dolů zbývalo ještě 30 metrů