Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre se tedy dal za svím droidem když k němu přišel R4 nervozně pípal a řekl.
Byli tu Jedi ale nevšili si mě tvé maskovací pole.
Múžeme odsud rychle prič?

Dopípal R4 a nervozně poskakoval.

Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Coruscant

"Naskoč si R4..." řekl jsem. R4 nastoupil a vyrazili jsme za wookieským senátorem. Díky dálkovému senzoru jsme snadno zjistili jeho polohu - letí na Coruscantské dálnici...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre si nstoupil a chtěl odstartovat ale bylo zde nějaké rušící pole které nechtělo lodi odletět.
R4 zapípal a na displeji se objevil nápis
R4 Našel jsem rušící pole je tady někde v hangáru přesnou polohu neznám.

Andre Relev

Coruscant

"Tahle mise se začíná pěkně komplikovat" řekl jsem a rozhlédnul se kolem hangáru. "R4, najdi největší elektromagnetickou anomálii, mělo by to být to pole, co nás drží."

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

R4 začal nerv'ozně poskakovat v lodi a nakonec zapípal na displej
:Mám nějakou vlnu naoře ve druhém podlaží hangáru nebo ještě tady u zadních dveří na panelu.
Dopípal a sledoval andreho

Andre Relev

Coruscant

"Díky R4, tak teď vyzkoušíme co dovede ta nová bomba TB-14." usmál jsem se a šel jsem ke dveřím, otevřel jsem je a mířil k výtahu, do kterého jsem chtěl umístit nálož, která by zničila rušičku ve druhém patře, díky tomu, že se dveře otevřou přesně ve druhém...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre si stoupl do vítahu který se rozjel jel dnes nějak pomalu a najednou zastavil úplně.
Zhasli i světla a Andre poteměl ve výtahu mezi prvním a druhým patrem hangáru.

Andre Relev

Coruscant

"To snad není MOŽNÝ!" řekl jsem zuřivě a rozsvítil baterku zabudovanou na zápěstní části Mandalorianského brnění. "Tak se na to podíváme..Hmm, vypadá to na přepálený obvody...tady to spojíme a pojedeme" říkal jsem si pro sebe....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Vítah se znovu rozjel ale nezastavil ve druhém patře ale opět v prvním.
R4 se podíval na svého pána ale jen zavrtěl svou robotickou hlavou.

Andre Relev

Coruscant

"R4, zkus to prosím opravit" řekl jsem zoufale a sednul jsem si do rohu výtahu...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

R4 se rozjel k ovládacímu panelu něco tam pokroutil a náhle se Andreho loď zvedla a začala se otáčet ven z hangáru.

Andre Relev

Coruscant

"No to snad..." ani jsem to nedořekl a radši pospíchal zastavit svou loď. Abych byl rychleji u lodě, tak jsem použil jetpack...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre letěl a podařilo se mu loď dostihnout deaktivoval jetpack a spadl ko kokpitu kde se pokusil loď zastavit.
Jeho R4 jel jel pomalu za vzdalující se lodí.

Andre Relev

Coruscant

Udeřil jsem pěstí do tlačítka Power off a loď usedla zpátky na zem. "R4, pojď. Musíme dohnat toho senátora..." dořekl jsem a zkontroloval všechny systémy lodi...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Loď sesedla na zem a R4 vešel do lodě.
V tu chvíli se před lodí objevili 1 Jedi a 2 republikoví vojáci.
Jedi:Vzdejte se nebo zemřetee lovče!

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“