Andre se tedy dal za svím droidem když k němu přišel R4 nervozně pípal a řekl. Byli tu Jedi ale nevšili si mě tvé maskovací pole.
Múžeme odsud rychle prič?
Dopípal R4 a nervozně poskakoval.
"Naskoč si R4..." řekl jsem. R4 nastoupil a vyrazili jsme za wookieským senátorem. Díky dálkovému senzoru jsme snadno zjistili jeho polohu - letí na Coruscantské dálnici...
Andre si nstoupil a chtěl odstartovat ale bylo zde nějaké rušící pole které nechtělo lodi odletět.
R4 zapípal a na displeji se objevil nápis
R4 Našel jsem rušící pole je tady někde v hangáru přesnou polohu neznám.
"Tahle mise se začíná pěkně komplikovat" řekl jsem a rozhlédnul se kolem hangáru. "R4, najdi největší elektromagnetickou anomálii, mělo by to být to pole, co nás drží."
R4 začal nerv'ozně poskakovat v lodi a nakonec zapípal na displej
:Mám nějakou vlnu naoře ve druhém podlaží hangáru nebo ještě tady u zadních dveří na panelu.
Dopípal a sledoval andreho
"Díky R4, tak teď vyzkoušíme co dovede ta nová bomba TB-14." usmál jsem se a šel jsem ke dveřím, otevřel jsem je a mířil k výtahu, do kterého jsem chtěl umístit nálož, která by zničila rušičku ve druhém patře, díky tomu, že se dveře otevřou přesně ve druhém...
Andre si stoupl do vítahu který se rozjel jel dnes nějak pomalu a najednou zastavil úplně.
Zhasli i světla a Andre poteměl ve výtahu mezi prvním a druhým patrem hangáru.
"To snad není MOŽNÝ!" řekl jsem zuřivě a rozsvítil baterku zabudovanou na zápěstní části Mandalorianského brnění. "Tak se na to podíváme..Hmm, vypadá to na přepálený obvody...tady to spojíme a pojedeme" říkal jsem si pro sebe....
Andre letěl a podařilo se mu loď dostihnout deaktivoval jetpack a spadl ko kokpitu kde se pokusil loď zastavit.
Jeho R4 jel jel pomalu za vzdalující se lodí.
Udeřil jsem pěstí do tlačítka Power off a loď usedla zpátky na zem. "R4, pojď. Musíme dohnat toho senátora..." dořekl jsem a zkontroloval všechny systémy lodi...