Hledání zrádců (Mise pro Eldara Draco)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Ithor
Když Eldar připojil droida k počítači, zahltily obrazovku řádky a řádky vět, znaků, čísel a všeho možného. Eldar z toho vyčetl, že na Ithoru nepanuje zrovna nejpříznivější situace. Některé kolonie se dokonce oddělily a přemístily do systému Obroa-Skai.

Eldar Draco

Příspěvek od Eldar Draco »

Ithor
No zda sa ze tu nepanuje velmi prijemna atmosfera poskrabem sa na brade
Je toho moc......R-4 skus mi najst len tie incidenty co mali nieco spolocne s dzungloch a technikou,kedze Ithoriany vyznavju zivot bez techniky by ho neudrzali tak ako to tu vydime takze agent Vongov ich urcite nejak odhovaral od pouzivania techniky,alebo mozno nicil techniku na planete,len dufam ze nebude chciet odpalit niektore z Ithorianskyuh 3 svetolodi,ktore ktore sa vznasaju nad povrchom

Kapitan.Solo

Ithor
Ještě dříve, než astromech udělal to, co mu Eldar přikázal, objevila se nově příchozí zpráva. Byla vyslaná z Coruscantu, konkrétně od mistra Lukeho.
Když Eldar potvrdil příjem, objevila se malá holografická postava mistra.
Luke: Ahoj Eldare, jsem rád, že jsem tě zastihnul. Treyy Neers s Hanem mají potíže v systému Obroa-Skai. Jsi jediný, koho tam můžu poslat. Je tu možnost, že by ti tvůj nový úkol mohl pomoct v dosavadním.
Luke vyčkával na Eldarovu reakci.

Eldar Draco

Ithor
Stuhol som prekvapenim
Mistre Skywalkre,pojdem tam kde kam ma sila a vy povedu
zacnem prechadzat prstami po ovladany
Ihned sa vydavam na cestu,R-4 po0ziadaj o odletove vektor
otocim sa spat k hologramu
Ake problemi ma Solo a Neers na Obroa-Skai?
[/b]

Kapitan.Solo

Ithor
Holografická postava Lukeho se zachvěla.
Luke: To nevím, spojení nebylo zrovna nejlepší, ale myslíme si s Marou, že to bude celkem vážné.
Postava se ještě jednou zachvěla.
Luke: Nechť Síla vede tvé kroky, Eldare.
Spojení se ukončilo.
Eldar však ještě musel odlet oznámit letové kontrole, nechtěl nepříjemnosti, netušil však, že tím začnou.

Eldar Draco

Ithor
Tu novorebublikova lod Space Spirit ,letova kotrolo Ithoru prosim o zaslanie odletoveho vektoru
zacnem predletovu pripravu

Kapitan.Solo

Ithor
Letová ko- mechanický hlas droida byl naráz přerušen humanoidním hlasem.
Tady letová kontrola planety Itor, zadejte důvod Vašeho předčasného odletu.

Eldar Draco

Ithor
Letová ko-

Clovek s ktorym som mal mat stretnutie sa nenachadza na planete a nevrati sa skor akoo mesiac a to tu nemozem trcat idemza nim na Obroa-Skai

Kapitan.Solo

Ithor
Na Obroa-Skai... zopakoval zamyšleně humanoid.
Není ten váš přítel náhodou jeden z těch Ithorianů, kteří se od nás odtrhli? Povolení Vám nebude prozatím uděleno, počkejte, než k Vám vyšleme bezpečnost.

Eldar Draco

Ithor
Tak to neviem moj kontakt mi povedal ze musel opustit planetu a odcestovat na Obroa-Skai ,ze tam ma nejaku pracu ,tak chcem letiet za nim a dohodnut sa snim vysvetlujem dispecerovi
a naco ta bezpecnost ak sa mozem spytat je snad nejaky problem?
dufam ze nezacnu problemi

Kapitan.Solo

Ithor
O všem se dozvíte na místě, vyčkejte a nesnašte se opustit planetu!
Bylo to řečeno s důrazem, který neočekával odpor. Bylo na Eldarovi, jak se rozhodne.

Eldar Draco

Ithor
Ako obyvatel Galaktockej rebubliky mam pravo vediet preco ma chcete zatknut
Co to ma u Vadera znamenat?
R-4 priprav lod k odletu spusti vsetko okrem hl.motorov aby si nemysleli ze chcem odletiet
spustenie hl .motorov je zalezitost sekundy
a R-4 prepni mi hovor na komunikator a vyndem z lode pricom si jeden mec schovam do vystrelovacieho mechanizmu na ruke a druhy za skocam do zahybu opasku
Ak mi ihned nepoviete priciny dohoto incidentu verte mi ze sa to dozcie rebublikovi senat ,mam konekcie na vysokych miestach

Kapitan.Solo

Ithor
Příchazí období války, musíte být chápavý. Já ovšem nemám právo mluvit o těchto věcech, budete odveden dále do džungle, kde se dozvíte vše.
K Eldarovi se blížili 3 Ithoriáni.

Eldar Draco

Ithor
Mne sa to nejak nezda a preco do dzungle preco mi to nemoze byt oznamene tu v meste?
prepnem kanal na lod
R-4 bud v pohotovosti
prepnem spat a cakam na odpoved dispecera a vyslem silu proti prichadzajucim ithorianom aby som zistil jejich umysli

Kapitan.Solo

Ithor
Přicházející osoby byly v bojové pohotovosti. Bylo zřejmé, že by dlouho na svou šanci nečekali. Pořád se blížili. Bylo zrovna dopoledne a Slunce hřálo na Eldarovu tuniku. Co jej hřálo ale více byly dva meče, které měl ukryty. Měl ještě pořád šanci na útěk.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“