"Teď můžete jít trochu trénovat. Tréninková místnost je v patře 7, místnost č. 158. Tenhle droid vás tam odvede." řekl jsem a ukázal na droida, který stál za mnou.
"Já půjdu do řídícího centra za ostatními" řekl jsem a rozdělil se od wookiů. Po chvilce jízdy výtahem jsem dorazil do posledního patra křižníku a šel jsem směrem do řídícího centra. "Nastavte kurz dle vašeho uvážení. Já se půjdu trochu prospat." řekl jsem a něco jsem ještě udělal na ovládacím panelu.
Usnul jsem ani nevím jak, ale po nějaké době spánku mě probudilo klepání na dveře. Zvednul jsem a šel otevřít. Za dveřmi stál droid, který mi oznámil, že jsme vystoupili z hyperprostoru na orbitě Korribanu.
Obléknul jsem si brnění a šel jsem do řídícího centra. "Spojte se se Sithskou základnou" přikázal jsem droidům, kteří byli všudemožně po řídícím centru a něco nastavovali a řídili....
Nene nic se neděje ale těď bychoim ty droidy potřebovaly tady.
Na co se vám budou hodit?
Odpověděl Khar a podíval se někam vedle kde jsi zrovna přistával se svým křižníkem.
"Tak si je nechte. My bysme je potřebovali hlavně pro obranu a údržbu lodi, protože už jsme se několikrát střetli s Republikou." řekl jsem a s křižníkem jsme dosedli na zem. Vystoupil jsem a čekal až příjde Khar a ostatní...
Khar už z dálky křičel. Rád tě znovu vidím příteli.
Když došel k nim Mohl bych vám teď dát jen 50droidu ale na bitevní zapomente.
Pak se podíval na Trio Tuskena a tři Wookie. Koukám že jich máš stále málo al emělo by to stačit.
"Taky tě rád vidím. Ty droidy si nechte, určitě je tady potřebujete víc než já. Vím, že jsem jich nesehnal deset, ale 7 zatím postačí. Kdyžtak můžu ještě někam letět." řekl jsem a čekal na odpověď....
Khar se podíval ještě jednou na ty muže.
Khar:Tak myslím že by to mohlo stačit mám pro tebe stejně úkol a ten je mnohem důležitější než hledání zabijáků.
Zabijáci odešli a zůstali v lodi.
Khar se na ně podíval a začal mluvit. Tak máme tu jeden úkol není nic moc ale je důležitý.
Poletíte na Coruscant kde vizvednete naše Sithy právě teď tam někde bojují s jediema a klony je jic as jednadvacet tak prosím rychle.
"Dobře. Budeme tam co nejrychleji. Doufám, že se nezapleteme do bitvy s křižníky. Nebo snad ano?" zeptal jsem se rychle Khara a vysílačkou přikázal droidům, ať zažehnou motory a připraví nezbytné systémy.