Takovým který přídou a začnou zabíjet nenalejvám.
Řekl Barman a šel obsluhovat hosty.
Rozhlížel jsi se jestli někde v kantýně není někdo kdo by se hodil do tvého týmu.
"Když jinak nedáš..." odpověděl jsem mu a sáhnul po láhvi s mojí oblíbenou značkou - Corellian Whisky, což je poslední značka s původní recepturou a způsobem skladování v dřevěných sudech. Nalil jsem si do sklenky a zbytek jsem si schoval k sobě.
Dopil jsem a šel jsem se porozhlédnout po kantýně, jestli na někoho nenatrefím....
Andreho počínání si všiml jeden muž ten se na něj ihned rozeběhl.
Jeden rychlí skok a už se válel na zemi v kaluži krve.
Sith založil meč a šel s Andrem.
Barman:Chcete si nechat to pití nebo zaplatíte?
Zeptal se Andreho který stále koukal po kantýně
"Tady máte 300 kreditů a o ničem nevíte, rozumíte?" podal jsem mu balíček kreditů a znovu procházel mezi stoly v kantýně. "Tak nevím, jestli tady někoho seženeme." řekl jsem sithovi
Také si nejsem jist kvalitou boje těchto lidí ale co támhle ten.
Řekl a ukázal na jedno Wookie který se právě bavil hraním karet.
Vipadalo to že se ho ostatní bojí
Stále vihrával
Páně ja sěm jen zlodějíčěk takžě něvím na co bych sě vám hodil.
Řekl Wookie který vihrál další partičku. Ale jěstli mě chětě vzít tak jěště s mejmě kamarádama.
"Hmm, a kolik vás je?" zeptal jsem se zvědavě a nalil si další sklenku whisky. Taky jsem radši napsal textovou zprávu na křižník, že se trochu zdržíme a jestli je vše v pořádku...
Spolu sě mnou jsmě 3 samí Wookiové hlavně zloději a takový ti pouliční grázlíci.
Řekl Wookie a nějak divně pokukoval na tu Anreho sklenku s Whisky.
Sithé se nervozně rozhlíželi po místnosti
"Dobře. Tak vás teda beru. Na křižníku vám poskytnu několim tréninkových droidů, abyste se naučili nějaká bojová umění a podobné věci." řekl jsem a dopil svoji sklenici s whisky. "Jestli chceš, tak si taky nalij" usmál jsem se...
"Jistě." odpověděl jsem a nastartoval stíhačku. Odlepili jsme se od země a už jsme letěli konečně na křižník, kde máme přátelské a bezpečné zázemí, ne jako tady na Coruscantu. "Budu si muset konečně odpočinout. Je toho docela dost na práci..." přemýšlel jsem a blížili jsme se ke křižníku..
Bylo až divné že na křižník nezaútočili před tím ale ani te´d se útoku nedočkal.
Všichni dosedli na podlahu hangáru.
Tusken:S tím letáním mě to nudí já budu radši tady.
Pak vilezli všichni Wookiové Tak kam s námi těd ?