Jen to dořekl, tak jsme vystoupili z hyperprostoru. Na Malastar přilétali nustále nějaké vesmírné autobusy i osobní stíhačky. "No výborně! Stihli jsme to akorát na závody. Tady máme vlkou šanci najít spoustu vrahů a podobných lidí..." řekl jsem a zadíval se na vznášející se transparent kolem oběžné dráhy Malastaru, lákající lidi k návštěvě závodů...
Tusken se otočil a spolu s dvěma z trojice odešel.
Pak se k Andremu přibelhal Jawa. Já udělat Blaster se zoomem ze duraocel velmi odolný
Řekl a usmál se na Andreho který si zbran vzal do ruky.
S obdivem jsem si prohlížel zbraň, kterou sestavil. Zkoumal jsem ji do detailů. "Úžasná zbraň! Neuvěřitelně lehká a do detailu vypracovaná. Naprosto geniální!" vychvaloval jsem nový blaster...
Já děkovat že vám líbit má zbraň
Říkal Jawa. Jestli vi dovolit já podívat se na ještě něco co vi přát si
Řekl zrovna ve chvíli když se křižník ustálil na Orbitě Malasteru
"Hodilo by se mi vylepšit třeba plamenomet. Například kapacitu zásobníku a podobně. Však ty si s tím poradíš." usmál jsem se na něj a vyrazil směrem do hangáru, kde jsem předpokládal, že budou moji tři společníci, abysme letěli na planetu...
"Hmm, zvláštní..." pomyslel jsem si nahlas a nastoupil do své nové stíhačky, zapnul motory a zkontroloval funkčnost všech systémů. "R4, tak můžeme letět." řekl jsem a loď se zvedla do vzduchu a vyletěli jsme pryč z hangáru....
"Kde jste?" zeptal jsem se a rozhlédl jsem se kolem dokola, ale ani jsem nečekal na odpověď a už jsem prolétal atmosférou do hlavního města Malastaru, kde jsem zaparkoval na mezinárodním parkovišti, které je kvůli dnešním závodům zdarma.
Sithé nakonec Andreho našli a sestoupili na parkoviště stejným způsobem jako před chvíli jejich zaměstanavetl dal li se tak Andre nazvat.
Sit:Tak a kde začneme?
Řekl když vilezl z lodi a postavil se vedle Andreho
"U stánku s párky v rohlíku" zavtipkoval jsem. "Ne teď vážně. Začal bych třeba u sázkové kanceláře. Nebo kam by jsi šel ty?" zeptal jsem se a porozhlédnul se kolem, jestli nezahlédnu nějakou hospodu nebo bar, kde by se mohlo najít spousta gansterů a vrahů....
Malastere
Já newím ale myslím že moc zabijáků zde nenajdete když se konají závody.
Slyšel jsem že i Jedi sem chodí hlídkovat.
Snad na druhém konci závodiště v té čtvrti kde se dřív strhla vzpoura.
Řekl Sith a odešel směrem do davu
"Uvidíme..." řekl jsem a šel směrem k tribunám, kde jsem si nechal označit lístek a vstoupil jsem do závodního areálu. Sednul jsem si přiblížně doprostřed tribuny a čekal, jestli se někdo nepřihláší sám. Lidé se na mě podivně dívali, jakoby nikdy neviděli Mandaloriána v národním brnění...
minuty ubíhaly a Andre s doprovodem Sithů a pípajícího R4 začínal být velice nervozní.
Když už chtěl vstát přišli k němu 3 muži a začali se strašně smát. Mandalorián nezasloužíš si nic jiného než chcípnout vi všichni by jste měli pochcípat.