"Právě na ní poletíme" usmál jsem se a vešel jsem do hangáru, kde jsme měli zaparkované stíhačky. "Nastupovat!" zvolal jsem a nastoupil do svého V-Wingu...
Cesta byla klidná, takže jsme bez jediného výstřelu přistáli v hangáru číslo dvě. Vystoupil jsem a počkal až vyjdou oba dva sithové a moji čtyři noví vrazi. A samozřejmě i R4. Potom jsme šli do řídící místnosti, tam jsem rozdával úkoly...
Trio a Tusken stáli opření o zeď a čekali na Andreo který se někde zpozdil
Tusken:Co o něm vlastně víte?
Člověk:Prej je to zabiják a právě odělal jednoho senátora
Tusken se chystal promluvit ale v tom přišel Andre
Přispěchal jsem do místnosti, kde už všichni čekali "Omlouvám se za zpoždění, měl jsem konzultaci s naším technikem o podsvětelných motorech.." omluvil jsem se a hned jsem začal líčit naši situaci "Takže jak jistě víte, nejste tady jen tak na dovolený, ale k tomu, abysme plnili úkoly pro našeho nadřízeného" dořekl jsem tuto větu a odmlčel se....
Skvělé no ale nemohl by jsi nám říct kdo je vlastně ten náš nadřízený?
Pořád o něm mluvíš ale nic o nem nevíme
Řekl Tusken. ANo přesně tak
Přitakal Weaguay.
Jawa zrovna něco kutil a Člověk jen mlčel.
"Prozatím to nepotřebujete vědět. Nemám právo říkat jeho totožnost." odpověděl jsem a rozhlédl se po všech přítomných. Po chvilce jsem se dal zase do řeči "Teď k věci. Jste čtyři a já potřebuju deset lidí. Takže se vypravíme ještě někam jinam. Jakou planetu navrhujete?"
"Hmm, dobrý nápad. Kdysi dávno jsem vyhrál lístky na závody kluzáků - tam bysme se mohli porozhlédnout." řekl jsem, přešel k panelu ovládání a nastavil kurz na Malastare. Potom jsem se znovu otočil na svoje nové spolupracovníky...
"Ještě šest" odpověděl jsem Tuskenovi a šel pomoct R4 na nohy (na kolečka? ). "Až je najdeme poletíme na Korriban pro další úkol. Většina z vás bude se mnou na lodi, ale některé pošlu i do terénu plnit ostatní mise" řekl jsem a podíval se po všech čtyřech...
Jawa:Vi říkat Korriban já vědět tam Sithi snad vi nepracovat pro Sith?
Zeptal se a porozhlédl se po svích kolezích kteří se udiveně koukali na Andreho a čekali na odpověď.
"Ano, máš pravdu. Ale vadí to snad v něčem? Komu dnes záleží na tom, pro koho pracuje?" odpověděl jsem jednoduše, v tom zapípala jedna kontrolka na znamení, že za 5 minut vystoupíme z hyperprostoru....