4. Mise pro MrTukana(Askel Nur Ebion)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Gamorr, Pevnost klanu Grwarrhk:
Na tvou poznámku k obsahu jídla se Letyra jen ostýchavě zašklebí, čímž jasně dala najevo, že touto myšlenkou není nikterak nadšena. To už jsi se ale věnoval číšnici a položil jsi svůj na oko nejistý dotaz ohledně správnosti této lokality.
Ano toto být kantýna, co vy chtít ?
odpověděla jenom stroze a Letyra zvedla pohled vysoko ke stropu, čímž jasně dala najevo co si o číšnici před vámi myslí. Rozhodně z ní nebyla nikterak nadšená, ale nakonec se povedlo dost rychle přivodit jakýsi neutrální výraz.
Já si dám běžný salát a zde můj společník si jistě pochutná na dnešní specialitě.
poznamenala Letyra, aby se číšnice otočila a vyrazila směrem k baru.
Nevím, jestli sis toho všiml, ale ta uměla basic asi tak jako já umím to jejich chrochtání. Teda možná uměla dvě, tři fráze navíc, ale to je vše.
podotkla Letyra a snažil se tím tak obhájit to, co právě udělala.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dík za objednávku. A víš ty co? Proč jste vy ženský vždycky tak otravný? Když jsi tak chytrá, tak si to prohodíme. Ty tu budeš dělat rytíře Jedi a já tě budu popichovat, co ty na to?

Vyštěkl jsem na Letyru na oko trochu podrážděně a také dost hlasitě, ale potom jsem se pousmál a zašklebil se na ní způsobem, který jí měl jasně dát najevo, že jsem nic z toho nemyslel vážně. Měla pravdu v jedné věci a to v tom, že jsem se tak trochu zasekl a nevěděl jsem, co dál. Proto jsem doufal, že se mi podaří někoho místního vyprovokovat k jakékoli akci a to nejlépe k nepřátelské, abych se měl od čeho odrazit. Teď ale nezbývalo než si počkat na jídlo. Výslech barmana může ještě nějakou chvíli počkat.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Rozhodneš se na Letyřino objednání zareagovat trochu podivným sarkasmem, jehož následkem však bylo jenom to, že ti podala svůj hlasový záznamník a natáhla druhou ruku.
Takže mi předáte váš světelný meč ?
zeptala se a zdálo se, že to myslí opravdu vážně a chvilku tomu tak trvalo, než se, nečekaně rychle, přiřítila číšnice s dvěma talíři. Před Letyru přistál talíř obsahující nějaké zelené listy a něco dalšího, co by se dalo zařadit mezi zeleninu. Naopak před tebe dopadl talíř s nějakou hustou tmavě hnědou omáčkou, která byla ostře cítit a místy v ní i plavaly kusy masa a nějaká zelenina. Vypadalo to tedy nejspíše na nějaký guláš, nebo nějaký podobný vývarovitý pokrm. Letyra se na něj nedůvěřivě podívala a radši si vzala několik soust svého salátu, který se dle jejího výrazu zdál poživatelný.
Je to do jisté míry jedlé a nejspíš to je i zdravé, takže mi to nijak nepřidá na linii, ale to vaše ... no, nechci vědět z koho to vařili.
poznamenala Letyra a škodolibě se ušklíbla. Vašemu hodování se dle zdání však nikdo nevěnoval a ani o něj nejevil sebemenší náznak zájmu.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Bral jsem to jako výzvu a dobrý vtip, a tak jsem se ani chvilku nerozmýšlel. Vlastně jsem byl z poslední mise zvyklý příliš se nespoléhat na svůj meč a navíc vždycky, když by byly potíže, si ho od ní můžu vzít ihned zpátky. Takže jsem kývnul na její výměnu a jedným plynulým pohybem jsem jí vložil do ruky meč a z druhé si od ní vzal datapad. V tu chvíli se přiřítila čísnice, aby nás obsloužila, což mi přišlo celkem vhod. Na její zlý komentář o mém jídle se jenom ušklíbnu a opatrně ochutnám.

Náhodou je to dobré, pro reportéra galaktického bulváru jako dělané. Jen nevím, jestli to, co máte vy, je nejvhodnější pro rytíře Jedi.

Nefalšovaně jem se usmál a celkem jsem si užíval nastálou situaci s výměnou identit. Respektive nástrojů značící naší identitu. Dal jsem si tentokrát i kus masa a náležitě jsem si ho vychutnal, abych Letyru znovu popíchl.

A co budeme dělat až se najíme, rytířko? Už jsem totiž úplně nedočkavý, až budu moct napsat nějaký pořádný drb o tom, co rytíři Jedi dělaj. Víte co, takový ty tríčky s mečem a létající předměty.. No vždyť to znáte.

Prostě jsem se vyžíval v popichování téhle novinářky a chvílemi mi přišlo na mysl, že bych s ní chtěl možná dělat i něco jiného, než jenom mluvit. Asi tak jako minulý večer. V tu ránu jsem si ale vzpomněl na Triellu a také Radu a zastyděl jsem se. Bylo jasné, že asi nejsem úplně normální. Navíc předání mého meče, tudíž i života člověku, kterého sotva znám, se mohlo docela jevit jako slušný hazard.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Letyru se ti povedlo tvým předáním světelného meče bez potíží zaskočit, což už se ale netýkalo dalšího jednání a to řečí, které jsi se rozhodl vést. Když se Letyra vzpamatovala, tak jenom pokrčila rameny a strčila si meč do kapsy své vesty, kterou si řádně zajistila, přece jenom neměla na opasku sponu, kterou mívají Jediské opasky.
Rytíř Jedi si musí hlídat svou fyzičku, nebo si snad myslíte, že Síla je zázračný prostředek na hubnutí ? Navíc v zelenině poznáte otrávené jídlo mnohem snáze.
zakontrovala Letyra na tvou poznámku k jídlu a dle všeho sáhla do své studnice vědomostí, které nasbírala během let práce nad reportážemi. Ty jsi mezitím bez rozpaků ochutnal svou porci a nakonec se neukázala jako to nejhorší, co jsi jedl. Ale objektivně jsi mohl říct, že v Chrámu jsou jídla chutnější, tvá snaha o předstírání vychutnání si, však na Letyru dojem neudělala.
Ohledně toho, co budeme dělat dál ...
začala a předklonila se tak, abys ji slyšel jenom ty: Zaparkujeme někde ty bestie a dál se budeme pohybovat pěšky a co nejméně nápadně, protože na těch obludách působíme jako wookie mezi ewoky a těžko nás někdo přehlédne. A pak se podíváme do toho baráku, který má tu odlišnou architekturu.
Svůj nástin situace pronesla smrtelně vážným tónem a ani pomocí Síly jsi nemohl stoprocentně určit, jak to vlastně doopravdy myslela.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

No, abych řekl pravdu, tak jsem ještě neviděl tlustého Jedie, takže na tom asi něco bude. Každopádně já si vždycky myslel, že vy Jediové byste jed v jídle poznali díky varování v Síle, ne?

Znovu jsem se usmál a pokračoval jsem v jídle, které sice nebylo z nejlepších, ale přeci jenom na posilněnou by mělo stačit. Když se Letyra rozpovídala, tak jsem byl rád, že zamířila právě tímto směrem. Vlastně se to až nápadně podobalo mým vlastním myšlenkám, a tak jsem na chvíli zapřemýšlel, jestli náhodou neumí taky nějaké ty triky. Když jsem si ji ale znovu prohlédl, tak jsem od této myšlenky rychle upustil a odpověděl jsem jí stejným diskrétním tónem.

Výborně, už myslíte jako Jedi. Vlastně nečetla jste mi teď myšlenky? Nejste náhodou něco jako mistr Yoda? Na něco podobného jsem sám myslel!

Rozverně jsem se usmál a pak jsem pokračoval již vážnějším hlasem.

Ty potvory můžem nechat tady. Třeba nám tady dají i pokoj. Nebo někde jinde. To je jedno. Každopádně do toho domu půjdeme na návštěvu až v noci a nejlíp tak, aby nám nikdo neviděl.

Potom jsem se vytočil na židli a přímo jsem zahulákal na barmana.

Hej barmane! Máte tady nad tím i nějakej ten volnej pokoj nebo to musíme jinam?
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Tvé komentáře k Letyřiným rozhodnutím ji však velkou radost neudělaly, vlastně to mělo úplně opačnou reakci, než by se možná dala očekávat. Rozhodně její výraz vypadal značně uraženě.
Ne, četla jsem z papíru napsaného tady na stole ? Už vám někdo řekl, že jako herec byste se živit neměl ? Nedovedu si představit, kdo by vám to zbaštil.
poznamenala trpce a radši se věnovala svému salátu, zatímco jsi zahulákal směrem k barmanovi. Ten se k tobě poněkud nelibě otočil a chvilku si tě přeměřoval.
Vy platit ?
zachrochtal nakonec nahlas barman a hlasitě popotáhl, aby si nakonec odplivl do skleničky, kterou skoro z půlky vyplnil a začal ji leštit. Že se opravdu potom tvářila čistě a blýskavě, bylo docela překvapující. Letyra se jenom mlčky věnovala svému salátu a ani se tvým směrem nepodívala, ne potom, jak jsi zařval na barmana.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Proto nejsem herec, ale novinář. Na to mi to stačí.

Prostě jsem si musel rýpnout v souvislosti s naším prohozením rolí, i když už takhle byla Letyra zřejmě dost naštvaná. Věděl jsem ale, že jí to, jak se něco začne dít, zase rychle přejde, takže jsem se příliš nebál a pořádně jsem se na ní zakřenil.
Původně jsem si chtěl dát něco k pití, ale když jsem viděl, jak čistí sklenice, tak mě to poměrně odradilo a tak jsem radši trochu znechuceně broukl na znamení, že ano.
Stejně jsem ale přemýšlel, že bychom si měli najít nějaký místo na spaní, i když v noci máme v plánu takovou menší vloupačku.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Letyra se nad tvou odpovědí zatváří jako kritik nad pozitivní recenzí absolutního braku. Takže se rozhodně nejednalo o nějaký vyloženě přivětivý výraz obličeje.
Vás si dovedu představit spíš jako zemědělce, než někoho jiného, natožpak Jediho. Víte, jak by vám slušely modré monterky a slamák.
dodala k tomu Letyra se značnou nadsázkou a rozhodla se radši věnovat svému jídlu a tedy pomalému přežvykování salátu. Ty jsi mezitím barmanovi pokývl, že budeš platit a on se na tebe trochu podiveně podíval. Nakonec odložil čištěnou sklenku a dorazil k tobě i s lístkem.
Salát 10, specialita 25 to být dohromady třicetpět kredit. Vynechtít pokoj, jak vy se ptát ?
vyúčtoval barman váš účet a to nečekaně vysokými cenami, protože salát by jsi na Coruscantu sehnal pod 5 kreditů a maso ekvivalentní specialitě možná více jak o polovinu levnější. Letyra se při ceně mírně zakuckala, ale pokračovala dál v jídle, zatímco barman čekal na to, co uděláš. Navíc se tě zeptal i na pokoj, na nějž ses ptal předtím.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Hm, zajímavá myšlenka. Myslím, že zorat pole bych zvládl.

Ušklíbl jsem se na Letyru a taky jsem se na chvilku věnoval svému jídlu dokud nepřišel barman se svou otázkou. Na tu jsem mu samozřejmě kladně odpověděl a přitom jsem zároveň začal tahat kredity z kapsy. Byl jsem rád, že jim budou republikové kredity stačit, protože jinou měnou jsem jaksi nedisponoval.

Samozřejmě. Rád bych jeden pokoj s velkou postelí pro dva, jestli je to možné.

znovu jsem se ušklíbl na Letyru, ale nedal jsem jí možnost protestovat, protože to už jsem barmanovi strkal dvěstě kreditů, které by bohatě měly stačit na pokrytí našich dnešních nákladů i s pokojem.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Ze své zásoby kreditů jsi vytáhl rovnou celé dvě stovky a nijak jsi nereagoval na přemrštěnou cenu jídla. Zároveň jsi potvrdil, že máš zájem o pokoj s velkou postelí pro dva, na což Letyra nijak extra nereagovala.
Pokoj sto kredit na noc, dohromady stotřicetpět kredit.
připočítal barman i cenu za pokoj, která také rozhodně nebyla nejmenší a odešel, aby se vrátil s klíčem s podivným gamorreanským znakem, který nejspíš představoval nějaké číslo.
Tamhle vzadu chodba s pokoj.
ukázal ještě na správnou chodbu, než se vrátil za bar a zanechal tak tebe s Letyrou opět o samotě. Letyra spořádala dvě sousta salátu a prodloužila tak chvilku ticha, než si od jídla rozhodla vzít na chvilku pauzu.
Není to nic těžkého, to orání pole. Ve svých začátcích jsem dělala reportáž z Taanabu o zdejším zemědělství a v rámci věrohodnosti jsem byla nucena si to vyzkoušet. Naštěstí jsem si pak vysloužila už jen lepší věci k reportování.
poznamenala nakonec k něčemu úplně jinému, než by jsi mohl očekávat a dál se pustila do svého salátu.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Díky.

Pronesl jsem stručně vůči barmanovi a klíč jsem si strčil do kapsy. Pak jsem se také pustil do svého jídla s úmyslem ho celé sníst a vychutnat si ho. Protože noc bude ještě dlouhá. Mezitím Letyre začla vyprávět své novinářské historky, na které jsem znovu reagoval s úsměvem a musel jsem uznat, že není tak snadné ji vyprovokovat.

To musel být vskutku zajímavý pohled pozorovat vás jak oráte pole. Nemáte náhodou někde ještě nějakou starou nahrávku?

Podíval jsem se na novinářku a přemýšlel jsem, jestli ji nemám požádat o vrácení meče, aby mi ho někde v noci nevrazila do zad, což by po mé provokaci nebylo u méně odolného člověka tak nepravděpodobné.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Letyra spořádala několik soust, zatímco jsi dovyřídil celou záležitost s barmanem, aby se dostala až na dno svého talíře. Tvůj talíř se také postupně vyprazdňoval a po Letyřině příběhu zbyla zhruba dvě sousta, než sis vyžádal možnost podívat se na její nahrávku.
Od tebe bych čekala spíš žádost o tu nahrávku, kde jsem dělala průzkum nočních podniků na Coruscantu, Corellii a Denonu, abych je mohla srovnat. Tam byly záběry, které by se vám líbily mnohem víc.
usmála se vřele Letyra a složila příbor tak, aby naznačila, že s jídlem už skončila.
Ale co hodláte dělat teď ? Vyprávět mi taky nějakou hezkou historku, nebo budeme už dělat něco zajímavějšího ?
opáčila Letyra laškovným pohledem a mírně se k tobě naklonila, aby ti věnovala dlouhý pohled z očí do očí, než se naklonila zpátky. Co bylo však skutečným záměrem této zeltroňanky, ti zůstávalo i nadále utajeno.

Obrázek

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Když se zmínila o prohlídce nočních podniků, tak jsem zbystřil a samozřejmě mi neunikla ani její poznámka o zábavě a provokativním pohledu do očí, což ale rozhodně nemohlo znamenat nic jiného, než že se už těší na pořádnou vloupačku. Proto zkoncuji se svým jídlem a talíř odsunu stranou. Opřu se lokty o desku stolu a prsty zaklesnu do sebe. Opětuji Letyře její svůdný pohled, ale neodolám a znovu si rýpnu. Zároveň se definitivně rozhodnu zkoncovat s vykáním, které mi již od začátku dělalo problémy a začnu novinářce tykat ať se jí to líbí nebo ne.

Ale ale.. A u té prohlídky nočních klubů sis to taky vyzkoušela jako to orání? Protože taková nahrávka by mě vážně třeba mohla zajímat.

Šibalsky jsem se pousmál a s hrůzou jsem zjistil, že už je to zase tady. Triellu jsem úplně pustil z hlavy, o Řádu ani nemluvě. Pomalu jsem zapomněl i na účel své mise a definitivně jsem si musel přiznat, že se mnou je něco v nepořádku. Že asi nedokážu být ten pravý klidný Jedi a že možná mám být někým jiným. Pro tuhle chvíli však všechny tyhle úvahy zapuzeny, protože jsem se musel věnoval Letyře a své misi.

No, moje historky by tě asi moc nezaujaly. I když moje poslední mise byla celkem zábavná. Celé to začalo když mě jeden můj kolega sestřelil z oblohy, prý pro lepší důvěryhodnost... Ale ne, to vážně někdy jindy. Vyrazíme se ubytovat, ať se na to můžeme vrhnout.

Ukončil jsem svůj proslov dvojsmyslem a na Letyru jsem ještě jednou spiklenecky mrknul, než jsem vstal, počkal na ni a následně vyrazil k našemu pokoji, který jsem ještě musel najít.
Obrázek

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Letyřino vyprávění o jedné z jejích dalších reportáží tě zaujme mnohem více, než to předchozí a neodpustíš si poznámku s náznakem zájmu. Letyra jenom neutrálně pokrčí rameny, jakože o žádné nahrávce nic neví a rozhodne se k tomu dále nevyjadřovat a vyrazit za tebou do vašeho pokoje.

Pokoj se ti povedlo nalézt opravdu rychle, protože ve zmíněné chodbě byly nakonec jenom tři a pouze jeden jediný měl na své ceduli znak odpovídající tomu, který byl na malém přívěsku u klíče. Ztuha jsi odemknul zámek pokoje a vešel dovnitř, do tmavého pokoje. V pokoji se ti nepovedlo nalézt nic, co by mělo na starosti osvětlení a tak ti nezbývalo nic jiného, než rozhrnout zaprášený závěs nad postelí, skrývající jediné okno. Tím se dovnitř dostalo nějaké světlo nejspíše ze dvorku a také ti poskytlo výhled na celý pokoj. Kromě okna a staré proleželé postele, nejspíše i trochu vrzající toho v pokoji moc dalšího nebylo - jeden menší stolek, stará skříň držící pohromadě snad jen díky vůli Síly, starý obraz nejspíše přitažlivé gamorreanky a dveře do koupelny. Letyra ji krátce zkontrolovala, aby se odvrátila a rukama prozkoušela vrzavou postel.
No, tomu říkám luxus se vším všudy. Víš, že v koupelně se svítí svíčkou ? Ale mám pocit, že když to tam zapálíš, tak to exploduje vzhledem k těm plynům ...
pronesla výrazně sarkasticky Letyra a lehla si s výdechem na postel. Současná situace se jí dle všeho vůbec, ale vůbec nezamlouvala.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“