Vejdu do svého pokje vezmu batoh a dám do něj ten blaster lékárničku nějaké jídlo pití a podobné věci.
Až si zbalím dojdu k astrodroidovi kterého jsem začal dělat po návratu ze své první mise. Zapnu ho Ahoj R4, jedu na misi na Tatooin. Až se vrátím zase tě vylepším a možná už i dokončím. řeknu R4.
R4:Píp píípí pí.
Vypnu ho a jdu s věcma do hangáru
Mistr seděl u jednoho letounu a čekal na padawana.
Už z dálky na něj volal. Padawane jsem rád že jsi tady tak brzo netušil jsem po minulích zkušenostech že budeš tak dochvilný.
Dal jsem si na čas mistře. Aby jste tady nečekal. Loučil jsem se eště s R4 kterého jsem začal děla po návratu z Malastere.
Vysvětlím mistrovi. A čím poletíme? Poletíme deltou?
Jujda to sou ale pěkný stíhajdy. No nic nebudu to prohlížet a rači nasednu.
Pomyslím si a nasednu do delty.
Astrodroid už tam je. Takže na Tatooin mistře?
A zapnu motory.
Ano ano písečná planeta Tatooine
Řekl Mistr a pomalu začal zvedat Deltu a odlétat as ní prič z hangáru.
Coruscant byl velké město a Padawan si toho byl vědom ale dnes se mu nechtělo ho opusti
Zamířím na orbit. No jo už zase pryč.
Doletím na orbit, nastavím Tatooin a počkám na mistra. Můžu vstoupit do hyperprostoru?
A nachystám si prst na tlačítko.
Dobrý nic zvláštního, že mistře? A jak dlouho poletíme hyperprostorem? Koukal jsem se na mapu galaxie a je to hodně daleko.
Zeptám se mistra, a začnu si vylepšovat a opravovat meč.
Tak to bude hodně dlouho.
Na svůj meč si přidělám nové věci a začnu pracovat na náhradním zdroji který bude umístěn na opačné straně meče. To pro případ že by se mi meč poškodil z jedné strany. Nebude to však oboustraný meč. Mistře už jsem vlastně zapoměl, jakou máte barvu krystalu v meči?