Multiplayer mise pro Jacen Sázno a Slolu Nehav
Moderátor: Moderátoři
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Jacen má pravdu,je velice vzácná.A patří asi Jediům,kteří to umí s mečem.Když jsem měl ještě výcvik s mistryní Shaak Ti,můj protivník ho měl a za žádnou cenu jsem ho nemohl porazit.Brr tehdy to byl nepříjemný zážitek,ale ukázalo se,že je šlechetný a čestný.Najednou mi v hlavě probleskla myšlenka:Kdo byl váš mistr,mistře?,zeptal jsem se
Jacen má pravdu,je velice vzácná.A patří asi Jediům,kteří to umí s mečem.Když jsem měl ještě výcvik s mistryní Shaak Ti,můj protivník ho měl a za žádnou cenu jsem ho nemohl porazit.Brr tehdy to byl nepříjemný zážitek,ale ukázalo se,že je šlechetný a čestný.Najednou mi v hlavě probleskla myšlenka:Kdo byl váš mistr,mistře?,zeptal jsem se

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
To je mi líto,doufám,že vy takto neskončíte,projevil jsem svou lítost,a řekl jsem si:V Klonových válkách nyní umírá spousta Jediů,proč to Hrabě Dooku udělal?Bylo mi jich líto.
To je mi líto,doufám,že vy takto neskončíte,projevil jsem svou lítost,a řekl jsem si:V Klonových válkách nyní umírá spousta Jediů,proč to Hrabě Dooku udělal?Bylo mi jich líto.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Mě tvář snad zkameněla,s mečem to moc neumím,jsem spíš diplomat.Zažehnul jsem simbolicky svůj zelený meč.Poté jsem se postavil dobojového postoje Soresu,usmál se a řekl:Připraven prohrát?
Mě tvář snad zkameněla,s mečem to moc neumím,jsem spíš diplomat.Zažehnul jsem simbolicky svůj zelený meč.Poté jsem se postavil dobojového postoje Soresu,usmál se a řekl:Připraven prohrát?

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
To teda jo,tenhle droid by potřeboval mýt jednou tolik rukou co generál Grievous,aby nás porazilUlevilo se mi.Namířil jsem mečem na droida Jacen už byl připravený.Usmál jsem se,a zemtal jsem se:Tak co,Jacene,zaútočíme spolu nebo si ho rozdělíme?Já 1 ruku,ty tu 2.?
To teda jo,tenhle droid by potřeboval mýt jednou tolik rukou co generál Grievous,aby nás porazilUlevilo se mi.Namířil jsem mečem na droida Jacen už byl připravený.Usmál jsem se,a zemtal jsem se:Tak co,Jacene,zaútočíme spolu nebo si ho rozdělíme?Já 1 ruku,ty tu 2.?

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Hmm přání splněno.Tak tedy každý po dvou jo?Vrhnul jsem se na pomoc Jacenovi.Droid mě však jedním kopem odrazil.Vytáhnul jsem si proto i druhý meč,a vyrazil do útoku.
Hmm přání splněno.Tak tedy každý po dvou jo?Vrhnul jsem se na pomoc Jacenovi.Droid mě však jedním kopem odrazil.Vytáhnul jsem si proto i druhý meč,a vyrazil do útoku.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Chrám Jediu
Jacenův útok byl odražen světelným mečem do zádu.
Mezitím se drodovi podařilo odrazit i útoky SLola se dvěma meči.
Drodi vyskočil a zůstal viset na stropě místnosti.
Qwdo:Nesmíte každý sám mi 3 jsme tým a vi se musíte pokusit o to samé bojujte společně.
Řekl mistr když sledoval jak každý s padawanů leží na jednom konci místnosti.
Jacenův útok byl odražen světelným mečem do zádu.
Mezitím se drodovi podařilo odrazit i útoky SLola se dvěma meči.
Drodi vyskočil a zůstal viset na stropě místnosti.
Qwdo:Nesmíte každý sám mi 3 jsme tým a vi se musíte pokusit o to samé bojujte společně.
Řekl mistr když sledoval jak každý s padawanů leží na jednom konci místnosti.