Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Coruscant

Vešel jsem do hotelu, recepční na mě nekoukal moc přívětivě. Došel jsem k recepci a než stačil cokoliv říct, tak jsem po něm vystřelil otrávenou Kaminskou šavlo-šipku - byl na místě mrtev.

V knize hostů jsem si přečetl, kde bydlí dotyčný senátor a vydal jsem se výtahem do patra 46..

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre vešel do výtahu a tam si zmáčkl píslušná tlačítka aby se dostal tam kam potřebuje.
Když dojel opustil výtah a začal hledat pokoj č 574.
Kde měl podle všeho být senátor Wookiů

Andre Relev

Coruscant

"Jo..hmm, takže teď doleva a hnedka za rohem je ten byt" říkal jsem si pro sebe a připravoval jsem si blaster s tlumičem. Šel jsem ještě asi 15 sekund a stanul jsem před dveřmi senátora. Zaklepal jsem...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Za dveřmi se ozval šramot.
Po nějaké době se ozval hlas nějakého muže.
Kdo je tam?
Zeptal se velmi hluboký mužksý hlas Andreho

Andre Relev

Coruscant

"Hotelová služba, máme pro vás vzkaz od kancléře." zalhal jsem a připravil si blaster přímo proti dveřím...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Dveře se otevřeli....
Ale byl tam někdo jiný zelený světelný meč zničil Andreho blaster.
Byl to člověk se žlutou pletí.
Ihned po svém vípadu uskočil za dveře a vičkával.

Andre Relev

Coruscant

"Sakra, jak o mě věděl? Kukátko tady není..." přemýšlel jsem, ale ne moc dlouho. Odtrhnul jsem z opasku oslepovací granát a hodil ho do bytu, potom jsem si připravil plamenomet...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Granát bouchl a Andre vešel do místnosti kde nebyl nikdo jen mrtví jedi ležel opřen o zeď.
Rozhlédl se jestli někde není senátor ale když nic neviděl podíval se na rozbité okno.

Andre Relev

Coruscant

"Snad neskočil z okna" vykopnu okno a vykloním se, abych se porozhlédl po okolí, nikde jsem ho však neviděl...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Andre se podíval pořádně a viděl jak od okna odlétá speedr a na něm wookijského senátora.
Andre byl ve velmi špatné situaci rozmýšlel se co udělá.

Andre Relev

Coruscant

Běžel jsem ke dveřím, vydechl jsem si a rozeběhl jsem se proti oknu, vyskočil z něho a aktivoval jetpack. Zapnul jsem nejvyšší výkon, abych ho dohnal....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Speedr stále zrychloval bylo vidět že to musí řídit nějaký nadpřirozený člověk.Ta elegance se kterou se vihýbal okolním speedrum byla skvělá Andre se také přibližoval bohužel v každé zataáčce dostal Speedr svůj náskok zpět

Andre Relev

Coruscant

Sáhnul jsem do kapsy pro dálkový senzor pro lokalizaci speederu, kdyby mě náhodou uletěl a hodil ho. Potom jsem po něm začal ještě střílet z blasteru...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Coruscant

Touto ukvapenou střelbou na sebe Andre upozornil Republikové vojáky kteří zde chodili jako hlídky.
Ti po něm začali střílet ale Andre letěl tak rychle že to nemělo cenu.
Speedr neyl na dálku zasažen jen ještě zrychlil as si pilot myslel že ho Andre Dohání.

Andre Relev

Coruscant

"Tohle nemá cenu" řekl jsem si a podíval jsem se napravo - chrám Jediů byl asi 300 metrů ode mě. Rozhodl jsem se ukončit pronásledování a vrátit se do hangáru za mým věrným droidem a stíhačkou.

Vydal jsem se tedy do hangáru, vletěl jsem do něj plnou rychlostí a zastavil jsem těsně před mojí stíhačkou, kde na mě už z dálky pípal R4...

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“