Mise Pro hrace Qwert-Senox Hledani.

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Geralt

Příspěvek od Geralt »

Pred Chramem Jedi

''Prepačte Mistrře ale tenhle meč je muj prvni...Ja vim že ten meč mněl byt jinak ale ja se sestrojováním mečů žádné zkušenosti nemam...''řekl jsem mistrovi .A šel jsem za mistrem do hangaru...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hangar

Padawane jsme tady jsou nase stihacky rekl a ukazal na 2 normlani jediske stihacky ktere stali hned u nej.
Jestli nemas jeste nejake otazky tak se muzes jit usadit.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Hangar

''Mistře ale ja sem eště nikdy stikačem neletšl...''řekl jsem Mistrovi a postavil jsem se vedle něj...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hangar

Coze?
Ano zajiste delas si ze me srandu ze?
Zeptal se Karim s neduverivim pohledem

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Hangar

''Já vím mistře je to hrozná ale možná by za mne pilotovat droid...''řekl jsem mistrovy a sklonil jsem hlavu jelikož se cítím zahanben svou blbostí...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hangar

To radeji ne zajdu za vedoucim aby nam pujcili jeden V-Ving budu ridit a ty budes vzadu u strilny
REkl mistr a odesel po chvilce se vratil a rekl padawanovi at vleze do lode do zadni strilny sam si mezitim vlezl do kokpitu a zapnul repulzory.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Hangar

''Víte mistře se mno to bude te mít těžké všecho zblbnu a sko nic neumims technikou sem ploste padawan na nic...''řekl jsem mistrovi a sedim v lodi neřeknouc slova...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hangar

Neboj se jestli to jednou dotahnes na rytire nebo na Mistra Jedi urcite uz ti to pujde lepe.
Jinak jsem vlastne rad ze letime v jednom stroji.
Na Tatooine nemaji radi moc Jedi ani Republiku bohuzel jen v republikove lodi jsme se mohli vypravit.

Rekl zabrak mezitim co se blizili k atmosfere.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Poblíž Atmosféry

''Mistře na Tatooine by sme mněli přistát opodál mněsta aby sme nevzbudili pozornost...''řekl jsem mistrovi a pozoruji co se deje venku...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Stihacka

Samozrejme ani do mesta nezavitame pristaneme u jednoho kanonu zde se ztratili nekteri vedci kteri zde zkoumali.

Rekl Zabrak a soustredil se na rizeni.

Po nejake dobe se ocitli na orbite Coruscantu.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Stihacka

''Mistře doufám že nás cesou nepotkají něaké trable třeba s federací...''řekl jsem mistrovi...

Dívám se jak vypadá Coruscant z vesmíru...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Stihacka

Myslim ze ne Tatooine je od obchodni federace mimo dosah.
Jsi pripraven na skok do hyperprostoru?
Zeptal se Mistr.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Stihacka

''Ano mistře jen dotoho...musimsi věřit atřeba to bude i lepší...''řekl jsem Mistrovi a přivpavuji se na skok do Hyperprostoru...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hyperprostor

Hvezdy se zuzili a Mistr REkl
Padawane budu chvili meditovat az se ti na displeji objevi cerveny napis vzbud me.

Geralt

Příspěvek od Geralt »

Hyperprostor

''Ano muj mistře jen co se objevi červeny napis tak vas vzbudim...''řekl jsem a dávám pozor

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“