Mistr neodpovidal a tak padawan odvratil zrak. Moje vada. rekl a padawan se opet podival. Pokazde kdyz se cvicim z mecem vizvu na souboj mistra Windua....nikdy jsem ho neporazil.
Mistr vlezl do Klonove Stihacky pro 5 lidi sednul si k levemu delu a a cekal az si zaleze padawan.
¨Padawane Rychle rekl jsem kdyz jsem videl jak si padawan prohlizi lod.
Sedni si kam chces ale ne hlavne k pilotovi uz ted vidim ze jsi do lodi blazen nedovolim aby jsi ohrozil nase zivoty
REkl Mistr a zkontroloval jestli jsou zbrane v poradku.
Tak padawane kam jsi se nakonec rozhodl sednout?
Zeptal se a podíval se jak do lodi vlézají 3 Kloni kteří počkali až se padawan Deer posadí.
Jakožto blázen do lodí si opravdu nebyl jistý co pro něj bude nejlepší
Padawan seděl před velkým oknem takže když se podíval viděl jak před ním plynou hvězdy a viděl celý ten nekonečný vesmír.
Mistr se u děla nějak rozkoukával a nakonec odpověděl. Jsem rád že jsi se nazačal vrtat v motoru
zasmál se
Řekl a otočil dělem. Pilote můžeme letět.
Zakřičel na klonového vojáka který začal s lodí vzlétat
Cha cha cha. Zasměju se a dál pozoruji ten nekonečný vesmír. Co tím asi ta rada myslela s tím udáním?
Budeme někomu důležitému dělat ochránce?
No nic dám si krátkou meditaci na uklidnění. A začnu meditovat.
Loď se vznesla a padawan sebou jemně škubnul a praštil se hlavou o strop Padawane víš vůbec jaký úkol nám rada přidělila na tom Malasteru?
Zeptal se Terras a dál si kroutil s dělam jakoby chtěl někoho sestřelit
Jauvajs. Jak sem se praštil do hlavy tak to pěkně zabolelo. No právě jsem o tom přemýšlel mistře. Moc jsem radě nerozuměl. Vysvětlil byste mito mistře?
Otočím se na mistra a poškrábu si bolavé místo na hlavě.